Inscrie firma »
Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integrator complet de omega 3

Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integrator complet de omega 3

Producator: Devino membru
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integrator complet de omega 3

Omega 3 Salmon Oil Plus

Se cunoaste de mult timp si este dovedit ca acizii grasi omega-3 joaca un rol extrem de important in regimul alimentar al oamenilor. In special doi acizi grasi omega-3 gasiti in uleiurile de peste, EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic) au fost cercetati.

In prezent, cea mai recenta cercetare stiintifica nu numai ca valideaza in continuare rolul important jucat de EPA si DHA in sanatatea umana, ci a aratat, de asemenea, ca exista o intreaga familie de acizi grasi omega-3, 8 in total, care contribuie la asigurarea unei alimentatii optime a omului. Acest lant nutritional de acizi grasi omega-3 extrem de important incepe cu ALA (acidul alpha linoleic) si se termina cu DHA (acidul docosahexaenoic), facand sase pasi importanti intre acestia doi. Fiecare este cunoscut a avea propria sa biochimie unica si sprijina rolul “sinergetic” in nutritia umana cu omega-3.

Organizatiile nationale de sanatate din Europa sugereaza ca toti adultii sa consume intre 2 si 3 portii de peste, in fiecare saptamana, pentru o sanatate optima. Din pacate, problema pentru multi dintre adulti este ca mananca foarte putine portii consistente de peste si isi satisfac aceasta nevoie alimentara esentiala. O proportie mare din populatie traieste fara sa primeasca suplimente cu spectru larg de omega-3, timp de saptamani, si uneori luni. Sa nu mai vorbim despre faptul ca mult peste este suspect din cauza contaminarii mediului. Femeile insarcinate, care au cele mai mari nevoi alimentare de acizi grasi omega-3, in mod ironic, sunt sfatuite sa limiteze consumul de peste din Marea Baltica, la o portie pe saptamana, din cauza riscului de contaminare.

GNLDrezolva problema consumului inadecvat de acizi grasi omega-3 cu noul si unicul Omega-3 Salmon Oil Plus. Pur si puternic, Omega-3 Salmon Oil Plus ofera un profil complet omega-3 de ulei de somon cu toti cei opt membri ai familiei acizilor grasi omega-3, asigurand, prin fiecare doza, suplimentarea completa omega-3.

Este primul supliment de acest gen care asigura o cantitate standardizata din toti cei opt membri ai familiei omega-3, implicati in alimentatia umana.

Omega-3 Salmon Oil Plus se bazeaza pa ulei natural, pur de somon, oferind toate beneficiile uneia dintre sursele naturale cele mai bogate in acizi grasi omega-3.

- Contine UHPO3 " Acizi grasi Omega-3 cu potential ultra ridicat " o tehnologie apartinand exlusiv GNLD, care mareste, stabilizeaza si standardizeaza nivelurile de acizi grasi omega-3 ce imbunatatesc sanatatea, concomitent cu pastrarea bunatatii uleiului de somon.

- Este derivat prin “diferentierea moleculara” " o tehnologie de varf care selecteaza moleculele specific nutritive din ton, sardine si ansoa, eliminandu-le sau reducandu-le pe celelalte, oferind putere, puritate si consistenta fara egal.

- Este sigur, nu prezinta risc de toxine acumulate. Numai pestele cel mai bun, de inalta calitate, verificat din punctul de vedere al sanatatii, fara boli, ales pentru consumul uman, este folosit. - --- Toate sursele sunt examinate pentru cel putin 160 de potentiali contaminanti, cu o limita permisa de detectare de ZERO.

Putere garantata sa furnizeze 460 mg EPA, 480 mg DHA, 50mg DPA, si 80 mg de acizi grasi omega-3 combinati, in fiecare capsula ingerata.

Capsule noi mai mici, mai usor de inghitit.

Inima noastra este o masina minunata care nu se odihneste niciodata: bate mai bine de 100 de mii de ori pe zi, de circa 4 milioane de ori pe an, de circa 30 de miliarde de ori in viata. Tocmai ca motorul unei masini, este in mod continuu in activitate, face fata unor eforturi mai mult sau mai putin solicitante si are nevoie de ingrijire, intretinere si in mod special de alegerea uleiului celui mai bun. Cercetarea stiintifica a demonstrat in mod definitiv faptul ca inima, asemeni unui automobil, are nevoie de uleiul potrivit, care este facut din acizi grasi polinesaturati. Pe piata se pot gasi diferite calitati, dar cel maibun in ceea ce priveste calitatea, puritatea, eficienta si pretul este in mod cert Omega-3 Salmon Oil Plus de la GNLD, rezultatul atentiei Comitetului de Consultanta Stiintifica (SAB) la cele mai noi si evoluate tehnologii. In afara uleiului de somon, Omega-3 Salmon Oil Plus contine si un amestec de inalta concetratie din toti cei 8 memri ai familiei acizilor grasi omega-3. Un integrator extraordinar pentru un motor puternic si functional.

Contine toate cele 8 componente din familia acizilor grasi omega-3: EPA, DHA, ALA, SDA, ETA(3), ETA, HPA, DPA, extrase de somon, ton, sardina, ansoa.

Contribuie la marirea continutului de lipoproteine cu densitate inalta HDL in sange (lipoproteine protectoare) cu mare afinitate la colesterol oxidat (bad colesterol) si capabile sa promoveze eliminarea acestuia.

- Regleaza nivelul de trigliceride din sange.

- Regleaza nivelul de colesterol din sange.

- Are rol esential in metabolismul lipidic si cel al hidratilor de carbon.

- Fluidizeaza sangele si previne aparitia cheagurilor sangvine.

- Stimuleaza refacerea mielinei.

Administrarea de EPA si DHA:

- Regleaza omogenitatea sangelui.
- Regleaza tensiunea arteriala.
-Mareste rezistenta naturala la inflamatii.
-Contribuie la repararea fotoreceptorilor retinei.
-Imbunatateste aspectul si functionalitatea pielii.
-Esentiali pentru dezvoltarea sistemului nervos central al fatului

- Antidepresiv

3 capsule de Omega-3 echivaleaza cu o portie de 100 de grame de somon proaspat.

Prezentare:flacon cu 90 de capsule

Fabricat de: Cardinal Health Ltd, Marea Britanie

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
8 342 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piese auto - import - accesorii

PRODUSE ASEMANATOARE CU OMEGA 3 SALMON OIL PLUS - UNICUL INTEGRATOR COMPLET DE OMEGA 3

Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integrator complet de omega - 3!Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integrator complet de omega - 3!
Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integra...
Omega 3 Salmon Oil Plus Se cunoaste de mult timp si este dovedit ca acizii grasi omega-3 joaca un rol extrem de ...
RON 95.15
Provitality+ Complex de vitamine si minerale esentialeProvitality+ Complex de vitamine si minerale esentiale
Provitality+ Complex de vitamine si mine...
PROVITALITY+ Asculta expertii!!! American Centers for Disease Control, Organizatia Mondiala a Sanatatii si ...
TRE-EN-EN - Nutritie pentru celulaTRE-EN-EN - Nutritie pentru celula
TRE-EN-EN - Nutritie pentru celula
TRE-EN-EN Dezvoltat si introdus de GNLD in 1958, TRE-EN-EN a fost primul supliment de vitamine fito-nutrient din ...
Programul Phytodefense - Formula magica sa reintineresti si sa te simti bine!Programul Phytodefense - Formula magica sa reintineresti si sa te simti bine!
Programul Phytodefense - Formula magica ...
Programul Phytodefense Pachetul antioxidant PhytoDefense ofera cea mai larga ...
Kal Mag Plus D - Integrator de calciu si magneziuKal Mag Plus D - Integrator de calciu si magneziu
Kal Mag Plus D - Integrator de calciu si...
Kal Mag Plus D Este un amino-acid-masticabil unic ce mareste absorbtia intr-o ratie de 2-la-1 cu magneziu, un mineral ce ...
Wheat Germ Oil - vitamina E naturala,vitamina tireretii,frumusetii si fertilitatiiWheat Germ Oil - vitamina E naturala,vitamina tireretii,frumusetii si fertilitatii
Wheat Germ Oil - vitamina E naturala,vit...
Wheat Germ Oil GNLD va furnizeaza cel mai bun Integrator Alimentar de vitamina E impreuna cu alte avantaje importante: ...
CRUCIFEROUS PLUS - Integrator de vitamina E cu extracte de crucifereCRUCIFEROUS PLUS - Integrator de vitamina E cu extracte de crucifere
CRUCIFEROUS PLUS - Integrator de vitamin...
CRUCIFEROUS PLUS De ce avem nevoie de crucifere" Va alunga mirosul unor legume precum broccoli, conopida, varza de ...
NUTRIANCE ORGANIC REJUVENATING RICH CREAM - CREMA REGENERANTANUTRIANCE ORGANIC REJUVENATING RICH CREAM - CREMA REGENERANTA
NUTRIANCE ORGANIC REJUVENATING RICH CREA...
REJUVENATING RICH CREAM - se aplica dupa tratamentul in 3 pasi cu NUTRIANCE ORGANIC , pentru pregatirea perfecta a ...
Detergent organic delicat Golden LDCDetergent organic delicat Golden LDC
Detergent organic delicat Golden LDC
Detergent organic Golden LDC Detergent Delicat LDC este cel mai delicat din gama detergentilor Golden. Este un produs ...

OMEGA 3 SALMON OIL PLUS - UNICUL INTEGRATOR COMPLET DE OMEGA 3 ESTE LISTAT IN:

OMEGA 3 SALMON OIL PLUS - UNICUL INTEGRATOR COMPLET DE OMEGA 3 - PRODUSE SIMILARE