Inscrie firma »
Acidophylus Plus-   Bacterii intestinale benefice

Acidophylus Plus- Bacterii intestinale benefice

Producator: Devino membru
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Acidophylus Plus- Bacterii intestinale benefice

Acidophylus Plus

Acidophilus este bacteria normala, prietenoasa ce traieste in intestinele noastre. Flora noastra intestinala ajuta la reglarea digestiei. Drojdia traieste in intestinele noastre. Aceasta bacterie si flora intestinala se lupta in mod continuu pentru spatiu si astfel se mentin la un nivel controlat. Insa uneori flora intestinala scade, in special atunci cand luam antibiotice. Aceasta situatie face ca drojdia sa se dezvolte mai mult, lucru care produce o serie de probleme:

Candidiasis Schimbari de stare Infectii vaginale Diaree Inflamatii Infectii ale sanilor

Luand Acidophilus Plus de la GNLD ,acidophilus reface flora bacteriana.

Bacteriile intestinale bune asigura sanatatea, scade dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor daunatoare, si creste echilibrul microbilor ce se afla in general in intestine. Multe bacterii benefice transforma zaharul ce apare in mod natural, in special lactoza, in acid lactic, promovand un mediu intestinal stabil si echilibrat. Cum una dintre cea mai mare sursa de lactoza este laptele, aceste bacterii benefice au fost folosite timp de sute de ani pentru a produce iaurtul, branza si lapte fermentat.

Mai mult de 400 de tipuri diferite de bacterii traiesc in intestinul nostru. Organismul depinde de bacteriile benefice pentru a produce vitaminele B, pentru producerea acidului lactic si alte substante antibacteriene. Acesta este produsul pentru cei ce sunt intoleranti la lactoza!

Beneficiile Acidophilus Plus GNLD:

Lactobacilii intestinali ajuta functiile digestive normale si promoveaza un raspuns sanatos a sistemului imunitar.***

Spectru larg: asigura lactobacili benefici ce formeaza L. acidophilus, L. bulgaricus, L. casei, B. bifidum, si S. thermophilus.

Putere garantata: 5 miliarde de organisme sigilate in fiecare capsula.

Concentrat: contine bacterii benefice ce se gasesc in 10 portii de iaurt.

Risc minim de intoleranta la lactoza

Factori Nutritivi:

Amestecul Lactobacillus proprietar:

Lactobacillus acidophilus; Bifidobacterium bifidum; Lactobacillus bulgaricus; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus casei

104 mg*

Acidophilus Plus de la GNLD cu cele 5 tipuri ale sale de bacterii reprezinta solutia optima pentru repopularea microflorei intestinale pentru garantarea functionarii corecte a mucoasei.Intr-o capsula sunt 5 miliarde de bacterii vii, care ajung vii in intestin datorita tehnologiei aportului tintit, care le permite sa depaseasca atacurile barierei acide a stomacului.

Cine stie de cate ori te-ai intrebat de ce ai stomacul umflat, care sa fie cauza constipatiei si a dizenteriei care te chinuie fara un diagnostic precis. Este momentul sa cunoasteti activitatea mucoasei digestive, in mod special cea a florei si acelor bacili despre care se vorbeste atat astazi.

O cantitate considerabila de microorganisme este concentrata la nivelul aparatului gastro-intestinal si este o componenta integranta a corpului uman. In scopul desfasurarii functiilor sale metabolice, aparatul digestiv si in mod special tubul gastro-intestinal, are nevoie ca acestea sa fie prezente si in stare optima de functionare nu doar in structurile anatomice dar si acei germeni bacterieni denumiti microflora intestinal, care prin colonizarea mucoasei favorizeaza procesele de tranzit, de absorbtie si de transport.

Aspectul cel mai uimitor este ca numarul total de microorganisme prezente in intestin este mai mult sau mai putin egal cu numarul celulelor care formeaza corpul uman!

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
8 320 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: piese auto - import - accesorii

PRODUSE ASEMANATOARE CU ACIDOPHYLUS PLUS- BACTERII INTESTINALE BENEFICE

ENZYME NEOLIFEENZYME NEOLIFE
ENZYME NEOLIFE
Digestia,a doua dintre cele Sase Etape ale Nutritiei,este procesul prin care alimentele complexe sunt descompuse in ...
Botanical balance neolife Puternic Suport HolisticBotanical balance neolife Puternic Suport Holistic
Botanical balance neolife Puternic Supor...
Formula exclusiva NeoLife combina intelepciunea straveche a tratamentelor cu plante, traditionale chinezesti si ...
BETA-GEST NEOLIFEBETA-GEST NEOLIFE
BETA-GEST NEOLIFE
Digestia,a doua dintre cele Sase Etape ale Nutritiei,este procesul prin care alimentele complexe sunt descompuse in ...
Garlic Allium Complex - Integrator din usturoi fara miros neplacut!Garlic Allium Complex - Integrator din usturoi fara miros neplacut!
Garlic Allium Complex - Integrator din u...
Garlic Allium Complex -Numeroase studii stiintifice au aratat ca consumul de legume allium - usturoi, ceapa " duce la ...
CRUCIFEROUS PLUS - Integrator de vitamina E cu extracte de crucifereCRUCIFEROUS PLUS - Integrator de vitamina E cu extracte de crucifere
CRUCIFEROUS PLUS - Integrator de vitamin...
CRUCIFEROUS PLUS De ce avem nevoie de crucifere" Va alunga mirosul unor legume precum broccoli, conopida, varza de ...
Formula IV - Integrator complex unic - vitamine,minerale,lipide si steroliFormula IV - Integrator complex unic - vitamine,minerale,lipide si steroli
Formula IV - Integrator complex unic - v...
Formula IV Este mai mult decat un complex de vitamine,este primul integrator multi-factor ,care furnizeaza vitamine si ...
Programul Phytodefense - Formula magica sa reintineresti si sa te simti bine!Programul Phytodefense - Formula magica sa reintineresti si sa te simti bine!
Programul Phytodefense - Formula magica ...
Programul Phytodefense Pachetul antioxidant PhytoDefense ofera cea mai larga ...
Kal Mag Plus D - Integrator de calciu si magneziuKal Mag Plus D - Integrator de calciu si magneziu
Kal Mag Plus D - Integrator de calciu si...
Kal Mag Plus D Este un amino-acid-masticabil unic ce mareste absorbtia intr-o ratie de 2-la-1 cu magneziu, un mineral ce ...
Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integrator complet de omega - 3!Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integrator complet de omega - 3!
Omega 3 Salmon Oil Plus - Unicul Integra...
Omega 3 Salmon Oil Plus Se cunoaste de mult timp si este dovedit ca acizii grasi omega-3 joaca un rol extrem de ...
RON 95.15

ACIDOPHYLUS PLUS- BACTERII INTESTINALE BENEFICE ESTE LISTAT IN: