Inscrie firma »

S*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************

Casa de expeditie Legion Logistic Ltd, Kiev a fost infiintata in anul 1999 pentru satisfacerea cererii in servicii de transport international. Lucrul in echipa a specialistilor nostri pe piata serviciilor de transport, pe parcursul acestor 13 ani, ne ofera dreptul, cu certitudine, sa va oferim servicii de calitate in vederea organizarii livrarilor de import-export si a unui sir de servicii aditionale.

Cu ce suntem noi mai buni decit celelalte 1000 case de expeditii, care va expediaza pe mail, fax cite 10000 oferte, zilnic?
Dvs nu ne platiti pentru simpla intermediere sau angajarea camioanelor de la carausi, noi va propunem intreg pachetul serviciilor: transportarea propriu zisa, servicii de consulting, logistica, planificare, optimizare, servicii de consolidare a marfurilor in regim de goupage in depozitele din Polonia si Germania.
Daca compania Dvs are deja contractat vrio firma de transport, noi va propunem practica multor clienti de-ai nostri: efectuarea citorva transporturi de proba, dupa care Dvs o sa decideti soarta colaborarii noastre. Noi o sa facem totul posibil ca sa va economisim timpul, resursele financiare si umane!
Clientii nostri deja economisesc, incredintand companiei Legion Logistic si filialelor noastre, transportarea marfurilor proprii si oranizarea intregului proces legat de acesta.
Marfa Dvs in locul potrivit la timpul potrivit!
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
793 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: transport marfa Russia - transport international - logistica

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LEGION LOGISTIC LTD (UKRAINE)

Transport international de marfuri Russia, Ukraina, Moldova-RomaniaTransport international de marfuri Russia, Ukraina, Moldova-Romania
Transport international de marfuri russia, ukraina...
Compania Legion Logistic Ltd pe parcursul ultimelor 13 ani, ofera servicii de transport marfuri pe rute internationale ...