Inscrie firma »

S*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************

Societatea Romana de Televiziune
Televiziunea Romana are statut de institutie publica si emite pe sase canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, TVR Info si TVR International. Detinem si un canal experimental, care emite in sistem High Definition: TVR HD.

TVR acopera cele mai importante stiri la nivel national, prin cele cinci studiouri teritoriale: Cluj, Iasi, Timisoara, Craiova, Tirgu Mures.

Suntem afiliati la cele mai importante organizatii internationale din domeniul audio-vizualului, ceea ce ne ofera un avantaj competitiv in materie de calitate a productiilor pe care le difuzam: EBU (European Broadcasting Union), EGTA (European Group of Television Advertising), CIRCOM Regional (Asociatia Televiziunilor Publice Regionale din Europa), Arte France, IFTA (Federatia Internationala a Arhivelor de Televiziune).

Principala sursa de finantare a televiziunii publice romane o reprezinta taxa TV care in acest moment este cea mai scazuta din Uniunea Europeana, adica 4 lei/familie lunar.

Fondurile pe care televiziunea romana le primeste de la bugetul de stat merg in proportie de 98% direct catre Societatea Nationala de Radiocomunicatii pentru inchirierea statiilor si circuitelor (preluarea, transportul si difuzarea de catre S.N.Radiocomunicatii S.A. a programelor televiziunii publice).

Veniturile din publicitate ale televiziunii detin o pondere mica din cauza restrictiilor in difuzarea publicitatii, care de altfel nu se regasesc in cazul televiziunilor private.

Programele televiziunii publice nu pot fi intrerupte pentru a se difuza reclame, a caror durata nu poate depasi 8 minute pe ora, fata de 12 minute cat pot difuza televiziunile private.

TVR isi desfasoara activitatea sub controlul Parlamentului, in conformitate cu Legea nr. 41/1994. Presedintele Consiliului de Administratie este numit de catre Parlament, pe o perioada de 4 ani. Consiliul de Administratie al TVR cuprinde 13 persoane, desemnate prin votul majoritatii deputatilor si senatorilor.

TVR are misiunea de a prezenta in mod obiectiv realitatile vietii social-politice si economice interne si internationale, sa asigure informarea corecta a cetatenilor asupra treburilor publice si sa promoveze valorile limbii romane, ale creatiei autentice culturale, stiintifice, nationale si universale, ale minoritatilor nationale, precum si valorile democratice, civice, morale si sportive.

Suntem singura televiziune din Romania care sprijina productia cinematografica romaneasca, un procent de 15% din incasarile din publicitate fiind alocat in aceasta directie. Acest procent este cel mai mare din Uniunea Europeana.

Avem cea mai mare diversitate a productiilor din domeniul audio-vizualului romanesc: stiri, evenimente sportive majore, productii proprii de filme si seriale, documentare, cultura, programe pentru minoritati.
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
117 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: MARKETING - evenimente marketing

ULTIMELE PRODUSE ALE SOCIETATEA ROMANA DE TELEVIZIUNE

Oferta firmei SOCIETATEA ROMANA DE TELEVIZIUNE nu contine nici un produs sau serviciu
SOCIETATEA ROMANA DE TELEVIZIUNE ESTE INSCRISA IN