Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al IV- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)

Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al IV- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)

Producator: Polirom
 

Prezentare Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al IV- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)

Prefata de Lucia Hossu Longin Cuvint inainte de Cosmin Budeanca Al patrulea volum al seriei Experiente carcerale in Romania comunista cuprinde 26 de interviuri cu fosti detinuti din judetele Alba, Botosani, Caras-Severin, Harghita, Ialomita, Olt, Suceava si Teleorman. Selectia acestora reflecta diversitatea in ceea ce priveste etnia, studiile si apartenenta politica inainte de arestare, iar marturiile lor ofera o imagine elocventa a sistemului agresiv din zonele respective. De la mina la canal, de la evadari la executii, de la metodele standard de „ancheta” la reeducare, de la spectacolul proceselor la rezistenta armata din munti, de la infometare la adeziuni silite, interviurile reflecta mecanismele sistemului penitenciar comunist, precum si formele de rezistenta si protest fata de abuzurile statului comunist.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
1 060 689 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Librarie - Carti - carte

PRODUSE ASEMANATOARE CU EXPERIENTE CARCERALE IN ROMANIA COMUNISTA VOLUMUL AL IV- LEA. INSTITUTUL DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI SI MEMORIA EXILULUI ROMANESC. COSMIN BUDEANCA (COORDONATOR)

Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al II- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al II- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Volum realizat sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.Experiente carcerale in Romania ...
RON 36.95
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al III- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al III- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Al treilea volum al Experientelor carcerale continua sa schiteze imaginea sistemului penitenciar comunist din Romania cu ...
RON 39.5
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al V- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al V- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Seria Experiente carcerale in Romania comunista isi propune sa completeze imaginea sistemului penitenciar comunist ...
RON 42.95
Experiente carcerale in Romania comunista. Volumul IExperiente carcerale in Romania comunista. Volumul I
Experiente carcerale in Romania comunist...
O radiografie a terorii si a abuzului din Romania comunista! Instaurat prin abuzuri, torturi si tratamente inumane ...
RON 32.95
Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)
Dictionarul penitenciarelor din Romania ...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in RomaniaLa realizarea volumului au ...
RON 59.5
Listele mortii. Detinuti politici decedati in sistemul carceral din Romania potrivit documentelor Securitatii, 1945-1958Listele mortii. Detinuti politici decedati in sistemul carceral din Romania potrivit documentelor Securitatii, 1945-1958
Listele mortii. Detinuti politici deceda...
O necesara baza documentara pentru intelegerea dimensiunii represive a sistemului comunist din Romania, volumul reuneste ...
RON 26.95
Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. I: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. I: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)
Dictionarul ofiterilor si angajatilor ci...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in RomaniaDictionarul ofiterilor si ...
RON 69.5
Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)
Dictionarul ofiterilor si angajatilor ci...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria exilului Romanesc (IICCMER) ...
RON 69.5
Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Volumul III, 2008. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Volumul III, 2008. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.
Structuri de partid si de stat in timpul...
Redactor-sef: Dumitru Lacatusu Volumul III al Anuarului Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania ...
RON 29.95

EXPERIENTE CARCERALE IN ROMANIA COMUNISTA VOLUMUL AL IV- LEA. INSTITUTUL DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI SI MEMORIA EXILULUI ROMANESC. COSMIN BUDEANCA (COORDONATOR) ESTE LISTAT IN: