Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al III- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)

Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al III- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)

Producator: Polirom
 

Prezentare Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al III- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)

Al treilea volum al Experientelor carcerale continua sa schiteze imaginea sistemului penitenciar comunist din Romania cu 23 de interviuri realizate in judetele Bihor, Bistrita, Brasov, Iasi, Mehedinti, Timis si Tulcea. Interviurile se axeaza prioritar pe viata in detentie, insa majoritatea relatarilor fostilor detinuti politici se refera si la experientele pe care le-au trait dupa eliberare. Caci, pentru multi dintre ei, iesirea din puscarie si reinsertia socioprofesionala – intrerupta nu rareori de noi arestari – au insemnat un dureros proces de transferare „dintr-o inchisoare mai mica intr-o inchisoare mai mare, reprezentata de Romania comunista”.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
698 156 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Librarie - Carti - carte

PRODUSE ASEMANATOARE CU EXPERIENTE CARCERALE IN ROMANIA COMUNISTA VOLUMUL AL III- LEA. INSTITUTUL DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI IN ROMANIA. COSMIN BUDEANCA (COORDONATOR)

Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al V- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al V- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Seria Experiente carcerale in Romania comunista isi propune sa completeze imaginea sistemului penitenciar comunist ...
RON 42.95
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al II- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al II- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Volum realizat sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.Experiente carcerale in Romania ...
RON 36.95
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al IV- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al IV- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Prefata de Lucia Hossu Longin Cuvint inainte de Cosmin Budeanca Al patrulea volum al seriei Experiente carcerale in ...
RON 39.5
Experiente carcerale in Romania comunista. Volumul IExperiente carcerale in Romania comunista. Volumul I
Experiente carcerale in Romania comunist...
O radiografie a terorii si a abuzului din Romania comunista! Instaurat prin abuzuri, torturi si tratamente inumane ...
RON 32.95
Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)
Dictionarul penitenciarelor din Romania ...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in RomaniaLa realizarea volumului au ...
RON 59.5
Chipul mortii: dialog cu Vladimir Bukovski despre natura comunismuluiChipul mortii: dialog cu Vladimir Bukovski despre natura comunismului
Chipul mortii: dialog cu Vladimir Bukovs...
Prefata de Stephane Courtois.Volumul este un adevarat rechizitoriu, dialogul celor doi fiind menit sa arate ca in anii ...
RON 19.8
Listele mortii. Detinuti politici decedati in sistemul carceral din Romania potrivit documentelor Securitatii, 1945-1958Listele mortii. Detinuti politici decedati in sistemul carceral din Romania potrivit documentelor Securitatii, 1945-1958
Listele mortii. Detinuti politici deceda...
O necesara baza documentara pentru intelegerea dimensiunii represive a sistemului comunist din Romania, volumul reuneste ...
RON 26.95
Reeducarea in Romania comunista (1945-1952) Volumul I: Aiud, Suceava, Pitesti, BrasovReeducarea in Romania comunista (1945-1952) Volumul I: Aiud, Suceava, Pitesti, Brasov
Reeducarea in Romania comunista (1945-19...
Cuvint inainte de Constantin Ticu DumitrescuCele trei volume ale seriei Reeducarea in Romania comunista ofera o istorie ...
RON 32.95
Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)
Dictionarul ofiterilor si angajatilor ci...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria exilului Romanesc (IICCMER) ...
RON 69.5

EXPERIENTE CARCERALE IN ROMANIA COMUNISTA VOLUMUL AL III- LEA. INSTITUTUL DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI IN ROMANIA. COSMIN BUDEANCA (COORDONATOR) ESTE LISTAT IN: