Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al II- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)

Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al II- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)

Producator: Polirom
 

Prezentare Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al II- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)

Volum realizat sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.

Experiente carcerale in Romania comunista isi propune sa completeze imaginea sistemului penitenciar comunist romanesc printr-o serie de interviuri cu persoane care nu si-au facut cunoscute experientele de detentie pina in prezent. Al doilea volum, eterogen din prisma etniei, studiilor, dar si a apartenentei politice inainte de arestare ale celor intervievati, contine 25 de interviuri realizate in judetele Bacau, Buzau, Cluj, Covasna, Dolj, Galati, Neamt si Vaslui. Toate transcrierile sint adnotate cu informatii din lucrari de specialitate si din fisele matricole penale ale fostilor detinuti politici, suplinind raspunsurile lacunare sau corectind datele necorespunzatoare adevarului istoric.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
1 061 549 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Librarie - Carti - carte

PRODUSE ASEMANATOARE CU EXPERIENTE CARCERALE IN ROMANIA COMUNISTA VOLUMUL AL II- LEA. INSTITUTUL DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI IN ROMANIA. COSMIN BUDEANCA (COORDONATOR)

Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al III- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al III- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Al treilea volum al Experientelor carcerale continua sa schiteze imaginea sistemului penitenciar comunist din Romania cu ...
RON 39.5
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al V- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al V- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Seria Experiente carcerale in Romania comunista isi propune sa completeze imaginea sistemului penitenciar comunist ...
RON 42.95
Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)
Dictionarul penitenciarelor din Romania ...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in RomaniaLa realizarea volumului au ...
RON 59.5
Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al IV- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)Experiente carcerale in Romania comunista Volumul al IV- lea. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Cosmin Budeanca (coordonator)
Experiente carcerale in Romania comunist...
Prefata de Lucia Hossu Longin Cuvint inainte de Cosmin Budeanca Al patrulea volum al seriei Experiente carcerale in ...
RON 39.5
Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Volumul III, 2008. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Volumul III, 2008. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.
Structuri de partid si de stat in timpul...
Redactor-sef: Dumitru Lacatusu Volumul III al Anuarului Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania ...
RON 29.95
O istorie a comunismului din Romania. Manual pentru liceuO istorie a comunismului din Romania. Manual pentru liceu
O istorie a comunismului din Romania. Ma...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din Romania „In 10 decembrie ...
RON 29.95
Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. I: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. I: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)
Dictionarul ofiterilor si angajatilor ci...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in RomaniaDictionarul ofiterilor si ...
RON 69.5
Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)
Dictionarul ofiterilor si angajatilor ci...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria exilului Romanesc (IICCMER) ...
RON 69.5
Politica pronatalista a regimului Ceausescu. Volumul II: Institutii si practiciPolitica pronatalista a regimului Ceausescu. Volumul II: Institutii si practici
Politica pronatalista a regimului Ceause...
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc Cuvint inainte de Mihaela Miroiu In ...
RON 27.95

EXPERIENTE CARCERALE IN ROMANIA COMUNISTA VOLUMUL AL II- LEA. INSTITUTUL DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI IN ROMANIA. COSMIN BUDEANCA (COORDONATOR) ESTE LISTAT IN: