Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Volumul III, 2008. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.

Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Volumul III, 2008. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.

Producator: Polirom
 

Prezentare Structuri de partid si de stat in timpul regimului comunist. Volumul III, 2008. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania.

Redactor-sef: Dumitru Lacatusu Volumul III al Anuarului Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania cuprinde studii despre organizarea si atributiile structurilor de partid si de stat din timpul regimului comunist si propune o analiza a perioadei comuniste prin cercetarea factorilor care au asigurat functionarea si perpetuarea sistemului totalitar. Astfel, poate fi decriptat rolul acestora in instaurarea, consolidarea, supravietuirea si, ulterior, prabusirea regimului comunist din Romania.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
1 062 638 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Librarie - Carti - carte

PRODUSE ASEMANATOARE CU STRUCTURI DE PARTID SI DE STAT IN TIMPUL REGIMULUI COMUNIST. VOLUMUL III, 2008. ANUARUL INSTITUTULUI DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI IN ROMANIA.

Intelectualii si regimul comunist. Istoriile unei relatii. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania Volumul IV, 2009Intelectualii si regimul comunist. Istoriile unei relatii. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania Volumul IV, 2009
Intelectualii si regimul comunist. Istor...
Al patrulea volum al Anuarului Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania reuneste o serie de studii ...
RON 29.5
De ce trebuie condamnat comunismul . Volumul I/2006De ce trebuie condamnat comunismul . Volumul I/2006
De ce trebuie condamnat comunismul . Vol...
Despre Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania - In memoriam Ioan Gavrila Ogoranu - In memoriam ...
RON 29.95
Politica pronatalista a regimului Ceausescu. Volumul II: Institutii si practiciPolitica pronatalista a regimului Ceausescu. Volumul II: Institutii si practici
Politica pronatalista a regimului Ceause...
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc Cuvint inainte de Mihaela Miroiu In ...
RON 27.95
O istorie a comunismului din Romania. Manual pentru liceuO istorie a comunismului din Romania. Manual pentru liceu
O istorie a comunismului din Romania. Ma...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului din Romania „In 10 decembrie ...
RON 29.95
Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. II: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)
Dictionarul ofiterilor si angajatilor ci...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria exilului Romanesc (IICCMER) ...
RON 69.5
Chipul mortii: dialog cu Vladimir Bukovski despre natura comunismuluiChipul mortii: dialog cu Vladimir Bukovski despre natura comunismului
Chipul mortii: dialog cu Vladimir Bukovs...
Prefata de Stephane Courtois.Volumul este un adevarat rechizitoriu, dialogul celor doi fiind menit sa arate ca in anii ...
RON 19.8
Stat si viata privata in regimurile comunisteStat si viata privata in regimurile comuniste
Stat si viata privata in regimurile comu...
In colaborare cu: Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania Memorialul Rezistentei Anticomuniste ...
RON 39.95
Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)Dictionarul penitenciarelor din Romania comunista (1945-1967)
Dictionarul penitenciarelor din Romania ...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in RomaniaLa realizarea volumului au ...
RON 59.5
Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. I: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)Dictionarul ofiterilor si angajatilor civili ai Directiei Generale a Penitenciarelor. Vol. I: Aparatul central (1948- 1989) (cartonat)
Dictionarul ofiterilor si angajatilor ci...
Volum aparut sub egida Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului in RomaniaDictionarul ofiterilor si ...
RON 69.5

STRUCTURI DE PARTID SI DE STAT IN TIMPUL REGIMULUI COMUNIST. VOLUMUL III, 2008. ANUARUL INSTITUTULUI DE INVESTIGARE A CRIMELOR COMUNISMULUI IN ROMANIA. ESTE LISTAT IN: