Inscrie firma »

N*******************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare N*******************************************

NR Instal este infiintata in orasul Timisoara avand ca obiect principal de activitate executia lucrarilor de instalatii termice si sanitare in domeniul constructiilor civile si industriale.

Activand intr-un domeniu si pe o piata atat de concurentiala, Misiunea noastra este aceea de a oferi cele mai avantajoase solutii in instalatii termice si sanitare pentru un raport perfect calitate-pret si investitie-economie combustibili.

Pentru ca inca de la inceput principalul obiectiv al firmei a fost asigurarea unei calitati deosebite a produselor si serviciilor oferite, am format un colectiv despecialisti tineri, ambitiosi, cu aspiratii profesionale nelimitate. Echipele noastre ofera solutii optime si eficiente, rapiditate si executie impecabila.

Oferim cumulat atat executia lucrarilor de instalatii cat si comercializarea materialelor si produselor necesare lucarii executate, selectionand atent furnizorii si incercand sa echilibram intotdeauna balanta calitate-pret. Cateva din brandurile folosite sunt Junkers, Wiessman,Baxi, Rehau, Comap, Purmo, Grundfos.Toate aceste argumente ne-au facut remarcati pe o piata atat de concurentiala, ne-au ajutat sa ne largim gama de clienti atat printre persoanele fizice, institutii publice sau private cat si printre mari antreprenori.
PREZENTARE N*******************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
N*******************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: centrale termice timisoara - montaj centrale - instalator timisoara

ULTIMELE PRODUSE ALE NAMAILA ROMEO HVAC INTREPRINDERE INDIVIDUALA

Oferta firmei NAMAILA ROMEO HVAC INTREPRINDERE INDIVIDUALA nu contine nici un produs sau serviciu
NAMAILA ROMEO HVAC INTREPRINDERE INDIVIDUALA ESTE INSCRISA IN