Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYA - circuit 10 zile

MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYA - circuit 10 zile

Tip produs: thailanda 2012 | circuit 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYA - circuit 10 zile

Invitatie intr-o vacanta in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai, inseamna libertate, va veti simti fericiti pentru ca sunteti in “Tara Surasului”, va veti simti mai aproape de zei printre palatele regale si templele budhiste care stau alaturi de zgarie-norii si autostrazile suspendate din Bangkok “Orasul Ingerilor”, locul de resedinta al zeului Indra. Veti simti politetea si ospitalitatea locuitorilor, veti simti ca sunteti cu siguranta in cea mai exotica destinatie asiatica, prilej de a intalni traditiile nealterate ale acestui popor fascinant, peisajele mirifice oferite de Pattaya, care are reputatia unei statiuni cu plaja paradisiaca, cu viata intensa de noapte, in care distractia este cuvantul de ordine.

ZIUA 1 - 24.01.2012: Bucuresti – Bangkok
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ora 13:30 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul AF 1889 (15:25 / 17:35) si mai departe spre Bangkok cu zborul AF 242 (19:35 / 12:25).

ZIUA 2 - 25.01.2012: Bangkok
Sosire la Bangkok la ora 12:25. Dupa formalitati si o primire in stil traditional cu ghirlande de orhidee, transfer si cazare la hotelul Montien 3*+ (sau similar) (camere superioare). Hotelul este situat central, in principala zona comerciala si de afaceri din Bangkok, langa numeroase restaurante cu specific thailandez si langa piata de noapte. Timp liber pentru acomodare, plimbare sau cumparaturi. Cazare.

ZIUA 3 - 26.01.2012: Bangkok
Mic dejun. Tur de oras care include cele mai reprezentative zone ale orasului. Vom incepe cu vizitarea Palatului Regal fondat in anul 1782 de catre regele Rama I si ale carui ziduri impunatoare inchid o suprafata de 259 hectare (astazi este folosit pentru ceremonii oficiale de stat) si a Templului lui Buddha de Smarald – Wat Phra Keo, unde se afla statuia cea mai venerata din Thailanda si care este in fapt Capela Regala a Palatului. Se continua cu vizitarea celui mai important templu din Bangkok, Templul lui Buddha Culcat, care este in acelasi timp si cea mai mare manastire din Thailanda. Pranz la un restaurant local. Urmeaza deplasarea spre debarcader pentru o excursie pe fluviul Chao Praya, cea mai impresionanta si pitoreasca zona care pare animata non stop datorita barcilor taxi si a celorlalte ambarcatiuni care transporta tot felul de marfuri si apoi pe canale, in Thonburi, vechea capitala a Thailandei, cu locuinte lacustre, vegetatie si fauna specifice.
Vom lua contact cu modul de viata al oamenilor simpli de la tara si vom sfarsi cu o vizita la Templul Zorilor, situat chiar pe malul fluviului si ale carui Chedi sunt in intregime acoperite cu piese de portelan multicolore, incrustate in forma de flori. Cazare.

ZIUA 4 - 27.01.2012: Bangkok – Pattaya
Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Pattaya, statiunea cea mai mare si mai animata din Thailanda, situata in Golful Siam din Marea Chinei, la 140 km de Bangkok, cu o intensa si pitoresca viata de noapte. Cazare la hotelul A-One The Royal Cruise 3*+ (sau similar) (camere superioare, in aripa noua), situat central, in apropierea marilor centre comerciale, a berariilor cu specific local si peste drum de plaja statiunii. Cazare.

ZIUA 5 - 28.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie de o jumatate de zi „Descoperiti Pattaya”. Excursia este recomandata pentru a cunoaste Pattaya cu imprejurimile sale si include: Colegiul de Calugari Jittapawan, Acvariul, realizat intr-un autentic mediu acvatic, cea mai veche plaja Bang Saen, populata in special de localnici iar in final, oprire in satul pescaresc Ang Sila, cunoscut pentru sculpturile din piatra lucrate manual. Cazare.

ZIUA 6 - 29.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Program liber pentru plaja, plimbare si relaxare. Seara, optional Alcazar Show, spectacol unic de cabaret cu travestiti, cu impresionante jocuri de lumini si sunet. Cazare.

ZIUA 7 - 30.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Timp liber sau optional, excursie cu salupa rapida in Insula de Corali - Koh Lan - cu pranz inclus. Insula este ideala pentru relaxare pe plajele imaculate de nisip, inot, snorkeling si in special scufundari (la care poate participa toata lumea, datorita echipamentelor speciale) pentru a admira coralii si pestii de o diversitate nebanuita. Cazare.

ZIUA 8 - 31.01.2012: Pattaya
Mic dejun. Timp liber sau posibilitate de excursie optionala la Nong Nooch Village, un paradis verde, cu lacuri, plantatii de bonsai si plante tropicale specifice zonei. Dupa vizitarea parcului se asista la un spectacol de dansuri si muzica traditionala, demonstratie de box thailandez, iar apoi se iese intr-o arena situata in spatele scenei pentru un spectacol cu elefanti. Cazare.

ZIUA 9 - 01.02.2012: Pattaya – Bangkok
Mic dejun. Pana la ora 12:00, cand se vor elibera camerele, timp liber pentru plaja, plimbare sau cumparaturi. Transfer cu autocarul la aeroportul din Bangkok. In drum, optional, vizita la cea mai mare ferma de crocodili din lume, ocazie cu care se poate viziona si un spectacol de dresura de crocodili. Plecare spre Paris cu zborul AF 241 ( 23:20 / 05:45).

ZIUA 10 - 02.02.2012: Paris – Bucuresti
Sosire la Paris la ora 05:45 si plecare mai departe spre Bucuresti cu zborul AF 1888 (10:25 / 14:15).
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
41 745 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK SI PATTAYA - CIRCUIT 10 ZILE

MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYAMIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYA
MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK si PATTAYA
Invitatie intr-o vacanta in care va veti simti in primul rand “liberi”, pentru ca Thai, inseamna ...
EUR 995
Thailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la PattayaThailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la Pattaya
Thailanda – Sun & Fun Bang...
Ziua 1. BUCURESTI - BANGKOK Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ora 10.50. Dupa ...
EUR 950
Thailanda &  Singapore – MalaeziaThailanda &  Singapore – Malaezia
Thailanda & Singapore – M...
Ziua 1. BUCURESTI – SINGAPORE Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, ora 12.00, ...
EUR 1570
Program Circuit 2012 - MEXIC - CUBAProgram Circuit 2012 - MEXIC - CUBA
Program Circuit 2012 - MEXIC - CUBA
ZIUA 1 - 04.03.2012: Bucuresti – Mexico City Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda la ...
EUR 2284
Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )Egipt – Marele Circuit & Sejur la Marea Rosie ( Hurghada - Sharm el Sheikh )
Egipt – Marele Circuit & S...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 860
Egipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El SheikhEgipt & Iordania – Marele Tur Cu Sejur in Aqaba, Hurghada si Sharm El Sheikh
Egipt & Iordania – Marele ...
Ziua 1. BUCURESTI – CAIRO Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Otopeni, ora 21.40, imbarcare ...
EUR 995
Turcia – Incursiune in Asia Mica & Insula RodosTurcia – Incursiune in Asia Mica & Insula Rodos
Turcia – Incursiune in Asia Mi...
Ziua 1. BUCURESTI – ISTANBUL Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor spre Istanbul ora 17.30. Sosire in ...
EUR 495
Mexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & CancunMexic – Marele Circuit Cu Sejur la Acapulco & Cancun
Mexic – Marele Circuit Cu Seju...
Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ora 07.00 dimineata, imbarcare si ...
EUR 1995
India – Nepal Triunghiul de AurIndia – Nepal Triunghiul de Aur
India – Nepal Triunghiul de Au...
Ziua 1. BUCURESTI – NEW DEHLI Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ( ...
EUR 1390

MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK SI PATTAYA - CIRCUIT 10 ZILE ESTE LISTAT IN:

MIRIFICA THAILANDA - BANGKOK SI PATTAYA - CIRCUIT 10 ZILE - PRODUSE SIMILARE