Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Franta – Le Grand Voyage  Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc, Elvetia

Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc, Elvetia

Tip produs: circuit franta | franta 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Côte d’Azur, Mont Blanc, Elvetia

Ziua 1. BUCURESTI - LUGANO – LUCERNA – ZURICH ( 550 km )
Intalnire ora 06.30 in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – Bergamo ora 07.05 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 08.15 si ne deplasam spre Elvetia ( aprox. 90 km ), strabatand peisajele incantatoare ale Alpilor italieni. Sosim la Lugano, numit si ‘Monte Carlo al Elvetiei’, oras fermecator, asezat pe marginea lacului in mijlocul unui peisaj alpin captivant, la granita cu Italia. Ne aflam in districtul Ticino ( partea italiana a Elvetiei ), renumit datorita climei temperate in toata perioada anului, a privelistilor spectaculoase si a magazinelor de lux. Timp liber in care vom putea admira Orasul vechi, cu stradute pietonale strajuite de palmieri si bulevarde pitoresti. Continuam traseul spre inima Elvetiei, ajungand la Lucerna, unul din cele mai populare orase elvetiene, unde ne vom putea plimba pe vestitul Pod cu Capela construit in sec. 14 ( Kapellbrücke ). Urmatoarea oprire va fi Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu ‘cea mai inalta calitate a vietii’ din lume si ‘cel mai bogat oras din Europa’. Vom vizita Bahnhofstrasse ( principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux ), vom putea admira stradutele pietruite din Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in stilul baroc, Catedrala protestanta Grossmunster ( sec 13 ) si Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constituie si vitraliile lui Marc Chagall. Din Zurich, daca timpul permite, excursie optionala la Schaffhousen, pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului, cea mai mare din Europa ( 150 m largime, 23 m inaltime ). Sosire seara tarziu la Strasbourg si cazare.
Ziua 2. STRASBOURG – REIMS - PARIS ( 490 km )
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Paris. En route popas la Reims pentru vizitarea celebrei Catedrale. Sosim in cursul dupa-amiezii si vom incepe vizitarea Orasului Luminilor intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais (ambele construite in stilul Art Nouveau ), Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Defense. Cazare in Paris.
Ziua 3. PARIS
Mic dejun. Turul de astazi ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Continuam dupa-amiaza vizitand Les Invalides, Montparnasse, Jardin du Luxembour, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Dupa-amiaza vizita individuala la Muzeul Luvru. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’ pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor. Cazare Paris.
Ziua 4. PARIS, VERSAILLES & FONTAINEBLEAU
Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie la Versailles, unde vom vizita grandiosul Palat al lui Ludovic al XIV-lea si gradinile acestuia, continuand apoi cu Palatul Fontainebleau, un alt reper turistic inconfundabil, palat monumental de care se leaga patru secole de istorie a Frantei, situat la 55 km sud de Paris. Seara vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare Paris.
Ziua 5. NORMANDIA ( 475 km )
Mic dejun. Plecam spre taramul magic al Normandiei, incarcat de istorie si legende. Ajungem in Deauville, statiune litorala elitista de la Marea Minecii, numita in trecut si ‘regina plajelor normande’. Continuam traseul spre Caen, oras normand renumit datorita monumentelor istorice deosebite, multe dintre ele construite in timpul lui Wiliam Cuceritorul, duce al Normandiei, care a invadat si invins armatele anglo-saxone anul 1066, devenind rege al Angliei. Vom vizita Château de Caen, una din cele mai mari fortificatii medievale din Europa, Eglise de Saint Etienne, Eglise de la Saint Trinité, Primaria. Urmatorul popas va fi la abatia gotica Le Mont Saint Michel, supranumita si ‘’Minunea Occidentului’, monument grandios si unic, parte din patrimoniul cultural, istoric si natural al UNESCO. Catedrala se inalta pe o mica insula in larcul coastei Oceanului Atlantic, fiind in trecut inconjurata de apele fluxului, care acopereau podul de lemn ce inlesnea accesul calugarilor in timpul refluxului. Seara cazare Rennes sau zona.
Ziua 6. VALEA LOAREI – LYON ( 670 km )
Mic dejun. Plecare spre Valea Loarei unde vom vizita castelul Cheverny, indreptandu-ne apoi spre Valea Cher cu un popas la unul dintre cele mai elegante castele din aceasta zona, Chennonceau, cunoscut si sub denumirea de ’Castelul Doamnelor’. Cazare Lyon.
Ziua 7. MONT BLANC ( 440 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Chamonix, celebra statiune alpina situata la poalele masivului Mont Blanc. De aici putem urca cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa panorama asupra Alpilor. La intoarcere in Lyon, popas in Annecy, orasel deosebit de pitoresc ce adaposteste un impozant castel construit de Printul de Savoy in sec. 11. Cazare Lyon.
Ziua 8. GENEVA, LAUSANNE & MONTREUX ( 480 km )
Mic dejun. Excursie optionala in Elvetia. Prima oprire va fi la Geneva, unde vom vizita cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului, cu Maison Tavel ( cea mai veche casa din oras ), Place Neuve, Primaria. Continuam traseul spre Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al Lacului Leman, in districtul Romandy ( partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei ), dupa care ajungem la Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centru statiunii se afla Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Intoarcere in Lyon si cazare.
Ziua 9. LYON – AVIGNON – AIX EN PROVENCE - MARSILIA( 360 km )
Mic dejun. Tur de oras Lyon: Place des Terreaux, Basilica Fourviere, cartierul vechi. Plecam in sud spre Marsilia. Popas la Avignon, capitala regiunii Provence, unde vom putea admira fostul Palat Papal si faimosul Pod din Avignon. Urmatoarea orpire va fi in frumosul orasel Aix-en-Provence, locul unde s-a nascut si a creat Cezanne, faimos datorita numeroaselor fantani arteziene si a arhitecturii monumentale. Seara sosire si cazare in zona Marsilia.
Ziua 10. CANNES - NICE - MONTE CARLO - MILANO ( 533 km )
Mic dejun. Tur panoramic Marsilia, continuand traseul pe Coasta de Azur, cu opriri in Cannes, una din cele mai sofisticate statiuni litorale din Europa si Nice, cel mai popular oras de pe Cote d’Azur, dupa care vizitam Principatul de Monaco si Monte Carlo: Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Gradinile exotice etc. In drumul spre Italia scurt popas in San Remo, cea mai frumoasa statiune de pe Riviera Ligurica. Seara cazare in Milano.
Ziua 11. MILANO - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Bergamo, imbarcare si zbor spre tara ora 09.00. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 12.05.

SERVICII INCLUSE:

• transport avion Bucuresti – Bergamo - Bucuresti si autocar modern 3* - 4* pe durata traseului;
• cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 1 noapte Strasbourg, 3 nopti Paris, 1 noapte Rennes sau zona, 3 nopti Lyon, 1 noapte Marsilia sau zona, 1 noapte Milano ;
• vizitele cuprinse in program;
• ghid din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

• asigurarea medicala;
• intrarile la obiectivele turistice;
• taxele de aeroport si securitate, transferuri, parcari si intrari in orase 145 €;
• supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
• excursiile optionale;
• biletele de vaporas pentru plimbarea pe Sena;
• urcarea pe Mont Blanc cu telecabina;
• alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI
3 iul
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 084 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU FRANTA – LE GRAND VOYAGE PARIS, NORMANDIE, CÔTE D’AZUR, MONT BLANC, ELVETIA

Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, ElvetiaFranta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, Elvetia
Franta – Le Grand Voyage Paris...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 675
Franta – Benelux  Tour PassionFranta – Benelux  Tour Passion
Franta – Benelux Tour Passion
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
EUR 670
Anglia – Franta - Benelux Classic TourAnglia – Franta - Benelux Classic Tour
Anglia – Franta - Benelux Clas...
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
EUR 735
Paris - Londra – Bruxelles  Triunghiul de  AurParis - Londra – Bruxelles  Triunghiul de  Aur
Paris - Londra – Bruxelles Tr...
program avion 10 zile Ziua 1. BUCURESTI – BRUXELLES - PARIS Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni ...
RON 645
Paris  & Valea Loirei – Versailles - FontainbleauParis  & Valea Loirei – Versailles - Fontainbleau
Paris & Valea Loirei – Ve...
Ziua 1. BUCURESTI - PARIS Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Paris ora 07.10 ( pentru ...
EUR 437
Spania Clasica & Gibraltar El Grande ViajeSpania Clasica & Gibraltar El Grande Viaje
Spania Clasica & Gibraltar El Grande...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 749
Benelux Turul ClasicBenelux Turul Clasic
Benelux Turul Clasic
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - ...
RON 550
Spania – Costa Brava Circuit & Sejur la Marea MediteranaSpania – Costa Brava Circuit & Sejur la Marea Mediterana
Spania – Costa Brava Circuit &...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 545
Austria - Cehia & Castelele BavarieiAustria - Cehia & Castelele Bavariei
Austria - Cehia & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – VIENA - PRAGA ( 345 km ) Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - Viena ora ...
EUR 399

FRANTA – LE GRAND VOYAGE PARIS, NORMANDIE, CÔTE D’AZUR, MONT BLANC, ELVETIA ESTE LISTAT IN: