Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Elvetia, Coasta de Azur & Castelele Bavariei Intre Alpi si Mediterana

Elvetia, Coasta de Azur & Castelele Bavariei Intre Alpi si Mediterana

Tip produs: circuit elvetia | circuit elvetia 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Elvetia, Coasta de Azur & Castelele Bavariei Intre Alpi si Mediterana

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA -VIENA - SALZBURG ( 535 km )
Dupa micul dejun, plecam spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Salzburg, orasul lui Mozart, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama asupra orasului. Cazare Salzburgerland.
Ziua 3. CASTELELE BAVARIEI ( 495 km )
Mic dejun. Continuam traseul spre Germania, pe ruta Alpilor Bavarezi, vizitand Castelul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II si Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Cazare in zona Feldkirch ( aproape de frontiera cu Liechtenstein ).
Ziua 4. ST. GALLEN - CASCADELE RINULUI - ZURICH ( 290 km )
Mic dejun. Traversam ducatul Liechtenstein cu o scurta oprire in Vaduz. Vizitam in continuare impozanta Abatie din St. Gallen, indreptandu-ne apoi spre Schaffhausen pentru a admira cascadele spectaculoase ale Rhinului ( 150 m largime, 23 m inaltime ). Continuam cu turul orasului Zurich, capitala culturala a Elvetiei, oras clasat ca fiind locul cu ‘cea mai inalta calitate a vietii’ din lume si ‘cel mai bogat oras din Europa’. Vom vizita Bahnhofstrasse ( principala artera comerciala a orasului, renumita datorita numeroaselor magazine de lux ), vom putea admira stradutele pietruite din Orasul Vechi cu fermecatoarele casute construite in stilul baroc, Catedrala protestanta Grossmunster ( sec 13 ) si Biserica Fraumunster, a carei mare atractie o constituie si vitraliile lui Marc Chagall. Popas in Lucerna, unul din cele mai populare orase elvetiene, unde ne vom putea plimba pe vestitul Pod cu Capela construit in sec. 14 ( Kapellbrücke ). Seara cazare in Lausanne, oras pitoresc, asezat pe malul nordic al Lacului Leman, in districtul Romandy ( partea vorbitoare de limba franceza a Elvetiei ).
Ziua 5. BERNA & MONTREUX ( 240 km )
Mic dejun. Ne deplasam la Berna, capitala Elvetiei. Vom admira Turnul cu ceas, stradutele pietonale Marktgasse si Kramgasse, strajuite de numeroase cafenele, arcade comerciale si magazine, Primaria, Cladirea Parlamentului. Urmatorul popas fa fi in Montreux, oras cu o clima temperata, fermecator, loc de vacanta a multor celebritati din toata lumea. In centrul statiunii se poate vizita Castelul Chillon, cel mai popular monument din Elvetia. Cazare in Lausanne,
Ziua 6. INTERLAKEN & VARFUL JUNGFRAU ( 325 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Interlaken, statiune montana deosebit de pitoreasca, asezata la poalele Alpilor intre cele doua lacuri Thun si Brienz. Odata ajunsi, urcare cu trenuletul cu cremaliera pe masivul Jungfrau, supranumit si ‘acoperisul Europei’ ( altitudine 3454 m ), de unde se poate admira o extraordinara panorama asupra Alpilor. Voiajul cu trenuletul dureaza cca. 3 ore / sens, oferind privelisti unice. Turistii pot opta si pentru program liber in Interlaken sau pentru o plimbare cu vaporasul pe unul dintre cele doua lacuri. Intoarcere la hotel in Lausanne si cazare.
Ziua 7. GENEVA & MONT BLANC ( 285 km )
Mic dejun. Dimineata vom vizita Catedrala Notre Dame din Lausanne. Plecam spre Geneva, unde vom putea admira cladirea ONU din parcul Ariana (exterior) si centrul orasului cu Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria. Continuam traseul parcurgand faimosul tunel, lung de 11,6 km, cea mai importanta ruta de transport trans-alpin, care leaga orasele Chamonix si Courmayeur ( Valea Aosta ). Sosim la Chamonix, celebra statiune montana din Franta, gazda primelor jocuri olimpice de iarna. Masivul Mont Blanc, care domina orizontul intregului platou, este cel mai inalt munte din Alpi si al 11-lea din lume. Urcare optionala cu telecabina pina la cota 3777 m pe Aiguille du Midi pentru a admira spectaculoasa priveliste care se deschide de la aceasta altitudine. Sosire seara si cazare in frumoasa Valle d’Aosta.
Ziua 8. MASIVUL ZERMATT ( 330 km )
Mic dejun. Astazi vom putea opta pentru o excursie de exceptie, una din marile atractii ale Elvetiei. Plecare la Tasch, orasel asezat la poalele celor mai inalte piscuri alpine, in Valea Mattertal. De aici ne imbarcam in trenulet pentru a ajunge in Zermatt, statiune de lux, situata in umbra masivului Matterhorn ( 4478 m ), unde accesul motorizat este interzis. Putem alege prima ascensiune din itinerariul nostru, pe Klein Matterhorn, pana la cota de 3883 m, cea mai inalta platforma de belvedere din Europa. Panorama care deschide de aici este coplesitoare. Dupa-amiaza intoarcere in Aosta si cazare.
Ziua 9. AOSTA - GENOVA ( 385 km )
Mic dejun. Plecare spre Riviera Ligurica. Popas la Designer Serravalle Outlet, cel mai mare outlet din Europa, o adevarata Mecca a amatorilor de shopping. Aflat la in drumul de la Genova spre Milano, Serravalle cuprinde peste 170 de magazine cu cele mai cunoscute marci din lume, ale caror produse sunt scoase la vanzare la preturi deosebit de tentante, reducerile ajungand pana la 80%. Sosim la Genova, capitala Liguriei, locul de nastere al lui Cristofor Columb, oras-port deopotriva cultural si industrial, care reflecta, prin diversitatea monumentelor, adevarata quintesenta a Italiei. Vom vizita Acvariul ( cel mai mare din Europa ), Vechiul Port, centrul istoric, plimbandu-ne prin labirintul de stradute inguste si alei pitoresti ( caruggi), Catedrala San Lorenzo, Palazzo Ducale, Santa Maria di Castello, casa natala a lui Cristofor Columb. Cazare Genova – Savona.
Ziua 10. SAN REMO, MONTE CARLO, NICE, CANNES ( 350 km )
Mic dejun. Excursie optionala pe Coasta de Azur, cu un popas in San Remo, cea mai sofisticata statiune de pe Riviera Ligurica. Vom continua cu vizitarea Principatului de Monaco si Monte Carlo ( Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Gradinile exotice ), dupa care deplasare la Cannes – statiune emblematica a Coastei de Azur. In drumul de intoarcere vom face un popas la Nice unde vom ave timp liber pentru cumparaturi, vizite individuale ( nu ratati o plimbare pe celebrul bulevard Promenade des Anglais, intins pe cativa km de-a lungul tarmului Mediteranei ). Intoarcere seara la hotel in Italia si cazare.
Ziua 11. NICE – MILANO - PADOVA ( 330 km )
Mic dejun. Plecare spre Milano. Vom vizita faimosul Dom din Molano, Scala, Castelul Sforzesco. Urmatorul popas va fi Verona, unde vom admira Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori. Seara cazare in Padova.
Ziua 12. LJUBLJANA & ZAGREB ( 750 km )
Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Slovenia. Popas pentru un tur panoramic al capitalei, Ljubljana, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Traversam frontiera in Croatia si sosim la Zagreb, cea de-a cincea capitala a acestui voiaj, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelaèiæa,. Sosirea seara tarziu la Budapesta si cazare.
Ziua 13. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE:

● transport autocar licentiat 3*;
● 11 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti Budapesta ( dus-intors), 1 noapte zona Salzburg, 1 noapte zona Vaduz, 3 nopti Alpii Elvetieni (zona Lausanne), 2 nopti Valea Aosta, 2 nopti Genova-Savona, 1 noapte Padova;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu


Cazarea din zona Salzburg se poate face si in hotel-pensiune de 2*
NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale;
● biletele pentru urcarile optionale ( se achita local ) cu trenuletul pe Jungfraujoch si cu telecabina pe Mont Blanc;
● alte servicii decat cele mentionate.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
32 962 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU ELVETIA, COASTA DE AZUR & CASTELELE BAVARIEI INTRE ALPI SI MEDITERANA

Elvetia & Castelele Bavariei Fascinatia AlpilorElvetia & Castelele Bavariei Fascinatia Alpilor
Elvetia & Castelele Bavariei Fascina...
program autocar 10 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti ...
EUR 539
Austria & Castelele BavarieiAustria & Castelele Bavariei
Austria & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 339
Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, ElvetiaFranta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, Elvetia
Franta – Le Grand Voyage Paris...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 675
Elvetia & Castelele BavarieiElvetia & Castelele Bavariei
Elvetia & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI - BERGAMO – AOSTA Intalnire ora 06.30 in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – ...
EUR 590
Elvetia – Coasta de Azur & Castelele BavarieiElvetia – Coasta de Azur & Castelele Bavariei
Elvetia – Coasta de Azur &...
Ziua 1. BUCURESTI - BERGAMO – AOSTA Intalnire ora 06.30 in aeroportul Baneasa si zbor Bucuresti – ...
EUR 599
Austria - Cehia & Castelele BavarieiAustria - Cehia & Castelele Bavariei
Austria - Cehia & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – VIENA - PRAGA ( 345 km ) Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - Viena ora ...
EUR 399
Franta - Benelux & GermaniaFranta - Benelux & Germania
Franta - Benelux & Germania
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 635
Praga & Viena Capitalele ImperialePraga & Viena Capitalele Imperiale
Praga & Viena Capitalele Imperiale
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
RON 299
Scandinavia – Tarile Baltice – St. Petersburg Ruta de Aur & Drumul AtlanticuluiScandinavia – Tarile Baltice – St. Petersburg Ruta de Aur & Drumul Atlanticului
Scandinavia – Tarile Baltice &...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 1285

ELVETIA, COASTA DE AZUR & CASTELELE BAVARIEI INTRE ALPI SI MEDITERANA ESTE LISTAT IN: