Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €

Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €

Tip produs: ANGLIA SCOTIA IRLANDA | EARLY BOOKING 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €

Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire ºi cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK- NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranziteazã Austria, cu o scurtã oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraº: Zidurile de incintã cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaþã cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus ºi Citadela Oraºului. Cazare la Nurnberg.
Ziua 3. NURNBERG- LUXEMBURG- BRUXELLES (655 km)
Mic dejun. Traversãm Germania spre Luxemburg pt. vizita la Palatul Ducal, Piaþa Constituþiei ºi Catedrala. Deplasarea continuã spre Bruxelles, pentru a vizita Palatul Regal, Palatul de Justiþie, Grand Place, Primãria, Manneken Pis. Timp liber. Cazare la Bruxelles.
Ziua 4. BRUXELLES- BRUGES- CANTERBURY- LONDRA (315 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu ne va încânta frumuseþea unicã a oraºului Bruges, pe care o vom descoperi atât pietonal, cât ºi printr-o minunatã plimbare cu barca. Traversarea Canalului Mânecii cu ferry boat-ul de la Calais la Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiasticã a Angliei, în atmosfera medievalã dominatã de renumita catedralã. Seara sosire ºi cazare la Londra.
Ziua 5. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de cearã, British Museum. Timp liber la dispoziþie turiºtilor sau plimbare cu vaporaºul pe Tamisa. Opþional, deplasare la Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA
Mic dejun. Dedicãm din nou o întreagã zi explorãrii oraºului utilizând transportul public: St. James Park, Westminster Abbey, National Gallery sau Tate Gallery. Seara, timp liber în zona comercialã Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Covent Garden. Cazare la Londra.
Ziua 7. LONDRA- OXFORD- WINDSOR- STRATFORD- NOTTINGHAM (415 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opþional excursie la Oxford, cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Excursia opþionalã (Oxford+Windsor 20€) continuã spre Windsor. Se viziteazã castelul Windsor, cel mai mare ºi unul din cele mai vechi din Anglia care ne va încânta printre altele cu Apart. regale ºi Capela St. George`s. Turiºtii care au optat pt. Londra se vor deplasa contra cost cu mijloacele de transport în comun la Windsor (pt. min. 15 pers.- preluare gratuitã cu autocarul de la hotel). Dupã completarea grupului, deplasare la Stratford-upon-Avon, locul de naºtere al inegalabilului Shakespeare apoi spre zona Nottingham pt. cazare.
Ziua 8. NOTTINGHAM- LEEDS- YORK- MANCHESTER- CHESTER (340 km)
Mic dejun. Deplasare spre Leeds vom vizita Muzeul Armurilor, apoi spre York, unde se pot admira fortificaþiile oraºului vechi, inclusiv ruine din perioada romanã ºi impresionanta catedralã, cea mai mare construcþie goticã de la nord de Alpi. Dupã ce se viziteazã Manchester - Universitatea, Opera, Primãria ºi Catedrala, cazare în zona Chester.
Ziua 9. LIVERPOOL- DUBLIN (215 km)
Mic dejun. Deplasare spre Liverpool pentru tur de oraº: Catedrala Anglicanã, Catedrala Metropolitanã, Portul, vechile Docuri.Traversare în Irlanda cu ferry-boat de la Holyhead. Dupã debarcare începem vizita în Dublin cu: Castelul Dublin, Catedrala St. Patrick's, Colegiul Trinity (una dintre cele mai faimoase universitãþi din lume), iar la final faimoasa Fabricã Guinness. Cazare în zona Dublin.
Ziua 10. BELFAST- CASTELUL DUNLUCE- GIANT`S CAUSEWAY- DUMFRIES (320 km)
Mic dejun. Pãrãsim capitala Irlandei, ºi înaintam spre nord cãtre Belfast unde se viziteazã: Catedrala, Primãria, Albert Clock, Cartierul Universitãþii, Grãdina Botanicã. Timp liber la dispoziþia turiºtilor (sugerãm vizita la Ulster Museum) sau excursie opþionalã pentru a admira Giant`s Causeway, o falezã unicã prin simetria uimitoare a zeci de mii de coloane de bazalt. În continuarea excursiei opþionale (Castelul Dunluce + Giant`S Causeway 20€) se viziteazã ruinele castelului Dunluce, amplasat pe o impresionantã stâncã ºi martor a peste 7 secole de istorie dramaticã. Dupã întoarcerea la Belfast, traversarea cu ferryboat-ul la Stranraer. Cazare în zona Dumfries.
Ziua 11. DUMFRIES- LAKE DISTRICT- GLASGOW (430 km)
Mic dejun. Timp liber pentru vizitã individualã în pitorescul orãºel Dumfries, sau excursie opþionalã (24 euro) în Parcul Naþional Lake, cu peisaje superbe în care piscurile celor mai înalþi munþi din Anglia (pe versanþii cãrora se formeazã numeroase cascade) se reflectã în oglinda unei adevãrate salbe de lacuri. O plimbare cu vaporaºul pe Windermere, cel mai mare lac din Anglia va fi prilej pentru a admira atât capodopera naturii cât ºi pitoreºtile orãºele "ascunse de civilizatie”. Întoarcere în Dumfries. Urmeazã Glasgow unde vom vizita Catedrala, Cartierul Universitãþii ºi George Square.Timp liber la disp. turiºtilor pt. a descoperi farmecul oraºului. Cazare în zona Glasgow-Edinburgh.
Ziua 12. SCOÞIA DE NORD: CASTELUL STIRLING- LOCH NESS- INVERNESS
Mic dejun. Timp liber în Glasgow sau excursie opþionalã (35 euro) în nordul Scoþiei, renumit prin munþii, lacurile ºi castelele sale strãvechi. Pentru început se viziteazã Castelul Stirling, reºedinþa preferatã ºi loc de încoronare pentru mulþi din suveranii Scoþiei. Apoi traseul continuã spre nord, cãtre Loch Ness faimos pentru legenda monstrului misterios.Întoarcere pentru cazare la acelaºi hotel din zona Glasgow-Edinburgh.

Ziua 13. EDINBURGH
Mic dejun. Vizitã în Edinburgh utilizând transportul public: Castelul ºi Palatul Regal, Catedrala St. Giles, Parlamentul, apoi Charlotte Square ºi George Street în oraºul nou. Timp liber la disp. pt. descoperirea capitalei Scoþiei. Cazare în zona Glasgow-Edinburgh.
Ziua 14. EDINBURGH- DURHAM- NEWCASTLE UPON TYNE (250 km)
Mic dejun. Plecare spre Newcastle pentru traversarea Mãrii Nordului spre Olanda. Dupã ce se viziteazã micul orãºel medieval Durham renumit prin splendida sa catedralã din secolul XI, urmeazã un scurt tur pietonal în Newcastle, înainte de a ne prezenta în port cu minim 2 ore înainte de îmbarcare. Cazare pe ferryboat, în cabine de 4 pers.
Ziua 15. ROTTERDAM- AMSTERDAM (135 km)
Începem vizita cu Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un plãcut tur pietonal prin centrul oraºului. Urmeazã Amsterdam- "Venetia Nordului" cu Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh ºi vizita la o renumitã Fabricã de prelucrare a diamantelor. Opþional ne îmbarcãm într-o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul oraºului. Cazare în zona Haga.
Ziua 16. HAGA- DELFT- KOLN (390 km)
Dupã micul dejun, vizitãm Haga, oraºul regal, unde se vor admira în centrul istoric Palatul Pãcii ºi Parlamentul. Continuãm cu pitorescul orãºel Delft, apoi dupã-amiazã plecare spre Germania. Scurtã oprire în Koln pentru a admira mãreþia impresionantã a Catedralei. Cazare în Koblenz sau într-una din celelalte localitãþi pitoreºti din zonã.
Ziua 17. VALEA RINULUI- FRANKFURT- PRAGA (655 km)
Mic dejun. Traseul urmeazã minunata Vale a Rinului cu legendara Stâncã Lorelei ºi semeþele castele medievale. Drumul continuã spre Praga, cu vizita opþionalã (10 euro) în Frankfurt, pentru un tur al centrului istoric. Sosire ºi cazare la Praga.
Ziua 18. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
Dupã micul dejun, tur de oraº Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primãria ºi Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuãm itinerariul spre Budapesta unde opþional se poate organiza o croazierã pe Dunãre (cu sau fãrã cinã inclusã). Cazare la Budapesta.
Ziua 19. BUDAPESTA- BUCUREªTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureºti. Sosire seara, dupã ora 23.30, în funcþie de trafic ºi formalitãþile vamale.

PREÞUL INCLUDE:
• transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2 - 4*, exceptând zilele 6 ºi 13 (contra cost cu transp. public). • travers. cu ferry spre Irlanda de N. ºi dinspre Irlanda
• 1 cazare pe ferryboat Anglia-Olanda,cabine de 4 pers
• 17 cazãri cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
• vizitele cuprinse in program si ghid însoþitor din partea agenþiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE ÎN PREÞ:
• intrãrile la obiective (inclusiv pt. excursiile opþionale) ºi servicii de ghizi locali;
• vaporaºul în Amsterdam, Bruges, Londra, transportul local în Londra (inclusiv la Windsor), Belfast, Dublin, Glasgow, Edinburgh, etc.;
• excursii opþionale: Oxford + Windsor, Castelul Dunluce + Giant`S Causeway, Lake District, Loch Ness + Nord Extrem, Frankfurt, toate minim 30 pers.
• supliment (opþional) pt. cabina dublã pe ferry 35 euro/ pers.
• Asigurarea medicala

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).

Punctele de îmbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:


BUCUREªTI - Parcare Piaþa Victoriei - 05.45
BUCUREªTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIEªTI - Petrom METRO - 07.00
CÂMPINA - Bãneºti (“La avion”) - 07.30
BRAªOV - McDonald's Calea Bucureºti - 09.00
SIBIU - Intrarea în parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBEª - Farmacia HELPNET - 12.00
ALBA IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 12.30
CLUJ - Intrarea în parcarea centrului
comercial SIGMA - 14.00 ORADEA - Intrarea în parcarea SELGROS- 18.00
TIMIªOARA - Intrarea în parcarea REAL
Calea Aradului - 15.00
ARAD - Gara Centralã - 16.00

IAªI - Palatul CULTURII - 04.30
BACÃU - McDonald's Stadion - 06.00
Sf.Gheorghe - Petrom V- ieºire spre Braºov - 08.30
BRÃILA - Intrarea în parcarea centrului
comercial CARREFOUR - 04.30
GALAÞI - Intrarea în parcarea centrului
comercial REAL - 04.00
BUZÃU - Parcarea PETROM de la
podul Mãrãcineni - 06.00
CONSTANÞA - Gara Centralã - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucureºti - 07.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc - 08.00
PITEªTI - McDonald's Garã - 09.00
RM. VÂLCEA - Benzinãria Dacos - 10.00


ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, în funcþie de posibilitãþile de încadrare în graficul orar, transferuri contra cost ºi din alte oraºe ale þãrii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzãtor ºi ºoferi experimentaþi ºi amabili. Prezentul program este parte integrantã a contractului de prestãri servicii.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 144 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIRCUIT ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA DE LA 955 €

ANGLIA- Scoþia- Irlanda AVION    de la 855 €ANGLIA- Scoþia- Irlanda AVION    de la 855 €
ANGLIA- Scoþia- Irlanda AVION d...
Ziua 1. BUCUREªTI - LONDRA Întâlnire la ora 10.30 în Aeroportul OTOPENI pentru zbor ...
EUR 855
Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX avion de la 625 €Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX avion de la 625 €
Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX av...
Ziua 1. BUCUREªTI- PARIS Prezentare în Aeroportul Bucureºti OTOPENI la ora 05.30 pentru zbor ...
EUR 625
Tarile NORDICE- Þarile Baltice   de la 835€Tarile NORDICE- Þarile Baltice   de la 835€
Tarile NORDICE- Þarile Baltice d...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 835
Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX	  de la 665 €Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX	  de la 665 €
Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX ...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 665
Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de la 955 €
Circuit ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA de...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 995
Circuit SCANDINAVIA-Þarile Baltice	 de la 975€Circuit SCANDINAVIA-Þarile Baltice	 de la 975€
Circuit SCANDINAVIA-Þarile Baltice...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 975
Circuit SPANIA- PORTUGALIA       de la 955 €Circuit SPANIA- PORTUGALIA       de la 955 €
Circuit SPANIA- PORTUGALIA de la 9...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 955
Circuit ANGLIA- BENELUX  de la 609 €Circuit ANGLIA- BENELUX  de la 609 €
Circuit ANGLIA- BENELUX de la 609 &...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 609
Circuit ANGLIA- FRANÞA	 de la 565 €Circuit ANGLIA- FRANÞA	 de la 565 €
Circuit ANGLIA- FRANÞA de la 565 ...
Ziua 1. BUCUREªTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucureºti din parcarea de la Piaþa ...
EUR 565

CIRCUIT ANGLIA- SCOÞIA- IRLANDA DE LA 955 € ESTE LISTAT IN: