Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
China – Hong Kong  & Macao

China – Hong Kong & Macao

Tip produs: china 2012 | circuit 2012
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare China – Hong Kong & Macao

Ziua 1. BUCURESTI - BEIJING
Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henry Coanda si imbarcare in avion pentru zborul spre China via Ams, plecare ora 13.55. Dupa o scurta escala in Doha, imbarcare in zborul spre Beijing cu plecare la ora 23.55. Noapte si cina in avion.
Ziua 2. BEIJING
Sosire in Beijing ora 14.40, transfer la hotel si timp liber. Seara sunteti invitati la un restaurant local pentru o cina traditionala de bun venit. Cazare Beijing.
Ziua 3. BEIJING - XIAN
Mic dejun. Tur panoramic Beijing, trecand prin Piata Tian’anmen, cea mai mare piata publica din lume, ajungand apoi la Muzeul Palatului, supranumit Orasul Interzis. Complexul palatelor imperiale sunt resedinta imparatilor Chinei de peste 500 de ani ( dinastiile Ming si Qing ). Cateva din marile sali sunt folosite ca muzee ce adapostesc impresionante colectii ale artei chinezesti. Dupa pranz, pe care il vom servi la un restaurant local, vizitam Palatul de Vara, construit de dinastia Jin, inconjurat astazi de cea mai mare gradina regala. Continuam cu vizitarea Templului Cerului, unde imparatii Ming si Qing obisnuiau sa se roage pentru prosperitatea tarii. Acesta este cel mai mare complex de temple din China care a supravietuit pana astazi. Seara, optional, participare la un extraordinar spectacol de acrobatie. Cazare Beijing.
Cazare Beijing.
Ziua 4. BEIJING
Mic dejun. Dimineata excursie cu autocarul la Marele Zid Chinezesc – emblema a civilizatiei chineze, singura constructie de pe Pamant ridicata de mana omului vizibila din spatiul cosmic. Dejun la un restaurant local. Dupa-amiaza continuarea turului cu Mormintele Regilor Ming ( 1368 – 1644 ), strabatand Drumul Sacru printre giganticele sculpturi de marmura ce infatiseaza figuri umane si animale strajuind mormintele. Seara in tren clasa I-a si plecare spre Xian. Noapte in tren ( vagon de dormit ).
Ziua 5. XIAN
Sosoire dimineata in Xian. In turul de astazi vom vizita Zidul vechi ce inconjoara orasul, unul din cele mai bine conservate din China, Mormantul lui Qin Shi Huang, cu soldatii si caii de terra-cota ce imprejmuiesc necropola. Dejun la restaurant si continuam cu vizitarea Muzeului Provincial si a Marii Pagode a Gastei Salbatice, construita in anul 625. Aici se gasesc numeroase colectii de scripturi budhiste aduse din India de eminentul calugar Xuanzang. Seara participare optionala la un spectacol traditional cu cina ‘jiaozi’. Cazare Xian.
Ziua 6. XIAN - LUOYANG
Mic dejun. Plecare cu trenul spre Luoyang, intr-o calatorie de aprox. 5 ore, strabatand spre est peisajele deluroase ale Chinei centrale. Sosim aprox. ora 14.00 in Luoyang, asezare preistorica, avand reputatia preeminenta de leagan ancestral al civilizatiei chineze. Vreme de patru milenii, Luoyang a servit drept capitala a treisprezece dinastii chineze, inclusiv prima dinastie Xia ( sec 21-16 I.C. ). Cele peste doua mii de grote adapostesc zeci de mii de statui ale lui Budha si numeroase pagode. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza libera sau, optional, excursie in Denfeng pentru a vizita faimosul Templu Shaolin, un amplu ansamblu religios, fascinant, situat pe Muntele Cantecului, de care se leaga originea artelor martiale si a budhismului zen chinezesc. Cazare Luoyang.
Ziua 7. LUOYANG
Mic dejun. Ne deplasam la complexul de grote si pesteri subterane din Parcul National Longmen (patrimoniu UNESCO), considerat ca unul din cele mai bogate tezaure de sculpturi din piatra si inscriptii murale. Dupa dejun, continuam cu o vizita la Templul Calului Alb, al treilea mare reper cultural din Luoyang, loc de obarsie a budhismului in China. Seara ne imbarcam in tren, plecand spre Suzhou. Cazare in tren ( cusete clasa I ).
Ziua 8. SUZHOU - SHANGHAI
Sosire in cursul diminetii in Suzhou. Aflat in mijlocul Deltei fluviului Yangtze, Suzhou este supranumit si ‘Venetia Orientului’, datorita numeroaselor canale, lagune si lacuri, care reprezinta aproape jumatate din suprafata orasului. Pe langa minunatele peisaje cu nenumarate poduri din lemn, pagode colorate, Suzhou este in primul rand faimos prin sutele de gradini magnifice, de o armonie perfeca ( unele din ele facand parte din patrimoniul UNESCO ), apreciate ca fiind cele mai frumoase din lume. Vom vizita Gradinile ‘Padurea Leilor’, intinse pe o suprafata de 10 mii mp, dupa care vom urca pe Dealul Tigrului, unde vom putea admira cateva superbe monumente culturale si istorice, vechi de sute si mii de ani, cum ar fi Mormantul Regelui He Lu, Templul si Pagoda Yunyan, Fantana lui You Lu, Vila Yongcui Shanzhuang, ale carei gradini sunt o veritabila capodopera de arta peisagistica. Dupa pranzul servit la un restaurant local, ne deplasam cu autocarul la Shanghai pe un traseu de aprox. 2 ore. Cazare Shanghai.
Ziua 9. SHANGHAI
Mic dejun. Incepem explorarea metropolei Shanghai cu un tur panoramic, vizitand Orasul Vechi, Templul budhist Jade, Piata Poporului, Gradina Yuyuan. De Shanghai se leaga istoria Chinei moderne, fiind astazi un oras ultra dezvoltat, cu bulevarde largi, strazi suspendate, cladiri monumentale si peisaje urbane inedite. Dejun la un restaurant local. Cazare Shanghai.
Ziua 10. SHANGHAI - GUANGZHOU
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Dupa-amiaza zbor spre Guangzhou. Sosire in Guangzhou si cazare.
Ziua 11. GUANGZHOU – HONG KONG
Mic dejun. In Guangzhou, oras cu radacini adanci in istoria si cultura Chinei, fosta capitala a trei dinastii importante, vom vizita Templul Familiei Chen ( astazi avand rol si de academie ), Statuia celor cinci Capre, Turnul Zhenhai, Insula Shamian, Templul Liurong. Pranz la un restaurant cantonez. Plecare cu autocarul spre Hong Kong, oras cosmopolit si plin de vitalitate, cu cladiri moderne ‘zgarie-nori’, unul din cele mai frumoase orase din Asia. Cazare Hong Kong.
Ziua 12. HONG KONG
Mic dejun. Turul orasului Hong Kong include Victoria Peak, de unde se deschide o panorama superba a orasului, Repulse Bay ( principala plaja a Hong Kong-ului ), Cartierul Central, Aberdeen. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza libera. Cazare Hong Kong.
Ziua 13. MACAO
Mic dejun. Timp liber in Hong Kong sau, optional, excursie cu vaporasul in Macao, supranumit si Las Vegas-ul Asiei, datorita numeroaselor cazinouri de lux. Vom vizita Ruinele Sf. Paul, Muntele Fort si Colinele Perrtta, Insula Taipa, Templul A-Ma, Piata Leal Serrado. Dupa dejunul servit la un restaurant local, timp liber pana la transferul spre port pentru intoarcerea in Hong Kong. Cazare Hong Kong.
Ziua 14. HONG KONG
Mic dejun. Excursie optionala in districtul Kowloon, una din cele mai animate zone turistice cu numeroase baruri, cluburi si restaurante si un veritabil paradis al cumparaturilor. O atractie aparte o constituie Templul Wong Tai, care se va vizita la sosire. Seara tarziu transfer la aeroportul din Hong Kong, imbarcare si zbor spre Doha. Se calatoreste pe timpul noptii.
Ziua 15. BUCURESTI
Sosire ora 05.30 dimineata in Doha si zbor in conexiune spre Bucuresti, ora 08.25. Sosire in Bucuresti ora 13.20.

SERVICII INCLUSE:

● zbor Bucuresti - Beijing, Shanghai–Guangzhou, Hong Kong -Bucuresti;
● transferurile si transport cu autocar sau minibus cu A/C pe durata circuitului si tren pe timp de zi clasa I-a Xian - Luoyang;
● 10 nopti cazare cu mic dejun, in hoteluri de 3*;
● 2 nopti in tren clasa I-a in cusete de 4 persoane ( vezi supliment cuseta dubla );
● 10 mese de pranz si o cina traditionala de bun venit in Beijing,
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu si ghizi locali.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale si domestice 390 €;
● taxa de viza si asistenta China 40 €;
● excursiile si activitatile optionale;
● bacsisuri obligatorii 40 € ;
● intrarile la obiectivele turistice din program 50 €
● supliment optional cuseta dubla in trenul Beijing-Xian si Luoyang-Suzhou 65 € ;
● alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI
21 mai, 17 sep
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 144 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CHINA – HONG KONG & MACAO

China – Tibet – Hong Kong  & MacaoChina – Tibet – Hong Kong  & Macao
China – Tibet – Hong...
Ziua 1. BUCURESTI - BEIJING Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henry Coanda si imbarcare in avion ...
EUR 2680
India – Nepal Triunghiul de AurIndia – Nepal Triunghiul de Aur
India – Nepal Triunghiul de Au...
Ziua 1. BUCURESTI – NEW DEHLI Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ( ...
EUR 1390
Thailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la PattayaThailanda – Sun & Fun Bangkok & Sejur la Pattaya
Thailanda – Sun & Fun Bang...
Ziua 1. BUCURESTI - BANGKOK Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Istanbul ora 10.50. Dupa ...
EUR 950
Thailanda &  Singapore – MalaeziaThailanda &  Singapore – Malaezia
Thailanda & Singapore – M...
Ziua 1. BUCURESTI – SINGAPORE Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, ora 12.00, ...
EUR 1570
Sicilia – Croatia – Muntenegru  & Malta, Amalfi, Capri, CorfuSicilia – Croatia – Muntenegru  & Malta, Amalfi, Capri, Corfu
Sicilia – Croatia – ...
Ziua 1. BUCURESTI – BELGRAD ( 525 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Belgrad pe ruta Pitesti ...
EUR 639
Spania – Portugalia - Maroc & GibraltarSpania – Portugalia - Maroc & Gibraltar
Spania – Portugalia - Maroc &a...
Ziua 1. BUCURESTI – BARCELONA Intalnire cu ghidul in ...
EUR 1195
Austria & Castelele BavarieiAustria & Castelele Bavariei
Austria & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 339
Turcia – Incursiune in Asia Mica & Insula RodosTurcia – Incursiune in Asia Mica & Insula Rodos
Turcia – Incursiune in Asia Mi...
Ziua 1. BUCURESTI – ISTANBUL Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor spre Istanbul ora 17.30. Sosire in ...
EUR 495
Franta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, ElvetiaFranta – Le Grand Voyage Paris, Normandie, Mont Blanc, Côte d’Azur, Italia de Nord, Elvetia
Franta – Le Grand Voyage Paris...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 675

CHINA – HONG KONG & MACAO ESTE LISTAT IN:

CHINA – HONG KONG & MACAO - PRODUSE SIMILARE