Inscrie firma »
LIERAC Body Activ Drainage " Crema drenanta 150 ml

LIERAC Body Activ Drainage " Crema drenanta 150 ml

 

Prezentare LIERAC Body Activ Drainage " Crema drenanta 150 ml

Detalii produs

Un corp frumos inseamna o figura armonioasa, picioare subtiri... dar inseamna, de asemenea, o piele frumoasa, care trebuie sa fie bine hidratata, fara apa in exces sau umflaturi. Cu toate acestea, variatiile hormonale, celulita sau excesul de retentie de apa intereseaza pana la 95% din femei.

Retentia de apa este definita ca o acumulare in exces de lichid in organism. Acest fenomen complex rezulta ca urmare a unor perturbari ale sistemului circulator: circulatia sangelui si circulatia limfatica.

Sangele circula in corp datorita unei pompe puternice: inima. Schimburile dintre sange si celule are loc la nivelul lichidului interstitial. Volumul acestui lichid este mentinut prin mecanisme diferite, printre care cel mai important este permeabilitatea peretilor capilarelor. In cazul in care permeabilitatea creste, trecerea apei prin peretii vaselor de sange este facilitata, iar volumul de lichid interstitial creste. Astfel, apare fenomenul de retentie de apa. Acest proces poate fi accentuat de o circulatia limfatica lenta.

Rolul circulatiei limfatice este de a drena excesul de lichid pe care venele nu sunt capabile sa il reabsoarba. Spre deosebire de circulatia sangelui, sistemul limfatic nu are o pompa, iar circulatia limfei depinde de puterea musculaturii si de respiratie.

Retentia de apa poate fi agravata de factori hormonali:

- Fluctuatiile hormonale pot creste permeabilitatea vaselor de sange, pentru ca apoi cantitatea de lichid interstitial sa creasca.

- Celulita creste compresia pe vasele sanguine si limfatice inconjuratoare, crescand riscul de creste a lichidului interstitial ce inconjoara vasele. Acest fenomen este urmat de infiltrarea tesuturilor, edeme si acumularea de toxine.

Retentia de apa este un semn de evacuare defectuoasa a lichidului intercelular, care tinde sa se ​​acumuleze, dilata tesuturilor si provoaca umflaturi. Toxinele acumulate la nivelul lichidului incurajeaza formarea de radicali liberi, care distrug peretii capilarelor: astfel retentia de apa este agravata si mai mult.

Pentru a preveni si a combate retentia de apa, Laboratoarele Lierac au dezvoltat Body Activ Drainage, o crema de corp senzuala ce ofera 2 actiuni complementare: eliminarea surplusului de apa prin cresterea drenajului si actiune de retexturizare.

Cresterea drenajului:

Gratie concentratiei de 10% complex de plante utilizate pe scara larga si cunoscute pentru proprietatile lor medicinale: ginkgo biloba, ghimpe, soc, trifoi dulce, hamamelis, arnica si portocala amara.

Actiune de retexturizare:

Datorita unui complex ce contine polifenoli extrasi din masline, imbogatit cu mangan si vitaminele E si C, elimina in mod eficient toxinele ce pot deteriora sistemul microcirculator si repara daunele existente prin stimularea sintezei de noi fibre de colagen.

Aceasta crema proaspata cu o textura senzuala contine concentratii ridicate de substante active ce cresc drenajul, retexturizeaza si detoxifiaza tesuturile. Este solutia ideala pentru femeile predispuse retentiilor hidrate si umflaturilor localizate (picioare, brate). Lierac Body Activ Drainage va invita la rasfat: o senzatia de bine imediata, picioarele par mai usoare, conturul corpului este remodelat.

Ingredienti activi:

- agenti impotriva retentiei de apa (ginkgo biloba, ghimpe, soc, trifoi dulce, hamamelis, arnica si portocala amara)

- agenti de retexturizare (extract de maslin, gluconat de mangan, vitaminele C si E)

- agenti de improspatare si relaxare (uleiuri esentiale de lamai, lavanda, menta si cypress).

Alte produse din gama LIERAC Body Activ:

- LIERAC Body Activ Modelage

- LIERAC Body Activ Renovateur


Indicatii:


Aceasta crema mentine este recomandata femeilor care se confrunta cu retentia de apa si picioare umflate. Poate fi utilizata si in timpul sarcinii.


Mod de utilizare:


Se aplica pe zonele cu probleme (coapse, glezne, brate, etc.) prin masaj. Se poate utiliza ca tratament intensiv tot anul. Pentru o mai buna eficienta a produsului folositi tehnicile speciale de masaj recomandate pe prospectul produsul.


Ingrediente:


Water (Aqua), Glycerin, Isopropyl Palmitate, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cyclomethicone, Hydrogenated Polydecene, Hydrogenated Coconut Oil, Cetearyl Alcohol, Propylene Alcohol, Alcohol Denat, Dimethicone, Sambucus Nigra Flower Extract, Butylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Biotin, Melilotus Officinalis Extract, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Ruscus Aculeatus Root Extract, Sorbitol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Mentha Arvensis Leaf Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Lavandula Hydrida Oil, Cistus Ladaniferus Oil, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Acrylates/Acrylamide Copolymer, Polysorbate 85, Manganese Gluconate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ceteareth-30, Menthol, Limonene, Linalool, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Tromethamine, Tetrasodium Edta, Fragrance (Parfum), Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Blue 1 (CI 42090), Titanium Dioxide (CI 77891)

PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
121 600 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: farmacie online - medicamente - cosmetice

PRODUSE ASEMANATOARE CU LIERAC BODY ACTIV DRAINAGE " CREMA DRENANTA 150 ML

LIERAC Body Activ Modelage - Crema de redare a fermitatii 150 mlLIERAC Body Activ Modelage - Crema de redare a fermitatii 150 ml
LIERAC Body Activ Modelage - Crema de re...
Detalii produs Pielea frumoasa este pielea elastica, tonica, corect hidratata si care isi mentine fermitatea si forma ...
LIERAC Diopticerne Gel anti-cearcane contur ochi 5mlLIERAC Diopticerne Gel anti-cearcane contur ochi 5ml
LIERAC Diopticerne Gel anti-cearcane con...
Detalii produs Aceasta crema cu dubla actiune corecteaza activ aparitia ambelor tipuri de cearcane: - Cearcanele ...
LIERAC Body Activ Renovateur - Ser de corp catifelantLIERAC Body Activ Renovateur - Ser de corp catifelant
LIERAC Body Activ Renovateur - Ser de co...
Detalii produs Pielea frumoasa este pielea neteda, bine hidratata, cu o capacitate ideala de a capta si de a reflecta ...
LIERAC Mesolift Concentre Ser tonifiant de stralucire 30 mlLIERAC Mesolift Concentre Ser tonifiant de stralucire 30 ml
LIERAC Mesolift Concentre Ser tonifiant ...
Detalii produs “Oboseala pielii” este o conditie relativa a pielii ce apare in special datorita unor ...
LIERAC Homme Diopti Gel contur ocular 15 mlLIERAC Homme Diopti Gel contur ocular 15 ml
LIERAC Homme Diopti Gel contur ocular 15...
Detalii produs Acest produs combate aparitia pungilor de sub ochi printr-un efect sinergic al amestecului botanic de ...
LIERAC Exfoliante Micro-abrasion " Crema stimulanta catifelanta fata 50 mlLIERAC Exfoliante Micro-abrasion " Crema stimulanta catifelanta fata 50 ml
LIERAC Exfoliante Micro-abrasion " Crema...
Detalii produs Exfolierea este pasul de baza in toate tratamentele cosmetice. Noi tehnici de exfoliere au aparut, in ...
LIERAC Diopticalm Balsam anti-oboseala contur ochi 10mlLIERAC Diopticalm Balsam anti-oboseala contur ochi 10ml
LIERAC Diopticalm Balsam anti-oboseala c...
Detalii produs Formula sa ultraproaspata este imbogatita cu apa florala de albastrea si hamamelis intr-o concentratie ...
LIERAC Diopticreme Crema antirid contur ochi 10mlLIERAC Diopticreme Crema antirid contur ochi 10ml
LIERAC Diopticreme Crema antirid contur ...
Detalii produs Aceasta sinergie botanica este insotita de extracte de floare de prun (cunoscut pentru actiunile sale ...
LIERAC Morpho-Slim Ser anticelulitic 200 mlLIERAC Morpho-Slim Ser anticelulitic 200 ml
LIERAC Morpho-Slim Ser anticelulitic 200...
Detalii produs Cu varsta, 2 factori sunt principalii responsabili ai schimbarii siluetei: celulita si pierderea ...

LIERAC BODY ACTIV DRAINAGE " CREMA DRENANTA 150 ML ESTE LISTAT IN:

LIERAC BODY ACTIV DRAINAGE " CREMA DRENANTA 150 ML - PRODUSE SIMILARE