Inscrie firma »
I**************************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Administrator bloc. Servicii de depunere on-line a declaratiilor fiscale pentru asociatiile de proprietari, cabinete medicale si de avocatura.

Administrator bloc. Servicii de depunere on-line a declaratiilor fiscale pentru asociatiile de proprietari, cabinete medicale si de avocatura.

Tip produs: declaratii fiscale asociatii proprietari | declaratia 112 asociatii proprietari | declaratia 112 bloc
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Administrator bloc. Servicii de depunere on-line a declaratiilor fiscale pentru asociatiile de proprietari, cabinete medicale si de avocatura.

-Consultanta fiscala, plata taxelor si a impozitelor, depunerea on-line a declaratiilor fiscale utilizand semnatura electronica prin certificatul digital calificat al firmei; acest serviciu este inclus in oferta de administrare financiar contabila a blocului sau poate fi oferit separat pe baza de contract de mandat atat cu asociatiile de bloc, cat si cu cabinetele medicale si de avocatura.
PREZENTARE I****************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
I****************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: caut administrator bloc - angajez administrator bloc - administrator bloc

PRODUSE ASEMANATOARE CU ADMINISTRATOR BLOC. SERVICII DE DEPUNERE ON-LINE A DECLARATIILOR FISCALE PENTRU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI, CABINETE MEDICALE SI DE AVOCATURA.

Administrator bloc. Servicii de administrare financiar contabila a blocului.Administrator bloc. Servicii de administrare financiar contabila a blocului.
Administrator bloc. Servicii de administ...
-Intocmirea listelor lunare de plata, precum si a tuturor registrelor si evidentelor contabile cerute de lege, inclusiv ...
Administrator bloc. Servicii de administrarea tehnica a blocului.Administrator bloc. Servicii de administrarea tehnica a blocului.
Administrator bloc. Servicii de administ...
-Executarea lucrarilor curente de intretinere si mici reparatii, inclusiv lucrari electrice - cu timp de executie mai ...

ADMINISTRATOR BLOC. SERVICII DE DEPUNERE ON-LINE A DECLARATIILOR FISCALE PENTRU ASOCIATIILE DE PROPRIETARI, CABINETE MEDICALE SI DE AVOCATURA. ESTE LISTAT IN: