Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUA

Tabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUA

Tip produs: tabara internationala | los angeles | tabara de vara
Producator: Shakespeare School
 

Prezentare Tabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUA

Vrei sa vizitezi America, sa iti faci prieteni noi din toata lumea si sa inveti engleza intr-un mod distractiv?

Atunci vino sa traiesti experienta californiana intr-o tabara de vara in Los Angeles!

Doua saptamani de distractie in Capitala Mondiala a Divertismentului, vizite in San Diego si San Francisco, o multime de activitati in campus si prieteni noi alaturi de care vei exersa de dimineata pana seara limba engleza!

De ce sa alegi tabara LA ?

- Vei invata engleza in cel mai distractive mod, prin conversatii si activitati interactive!
- Iti vei exersa si imbunatati semnificativ cunostintele de engleza si fluent in exprimare!
- Vei avea parte de o experienta multiculturala si iti vei face noi prieteni din toata lumea!
- Vei trai din plin experienta californiana - 4 vizite de o zi intreaga in Los Angeles, o zi in San Diego si un weekend in San Francisco!
- Vei avea parte de super-distractie in campus - activitati sportive, jocuri, concursuri, alatur de noii tai prieteni din toata lumea!
- Serile vor fi pline de amuzament - programul taberei cuprinde seri tematice pline de distractie - karaoke, discoteca, seri international si multe altele!

Tabara de engleza de la Los Angeles, SUA, pe scurt:

Tabara de engleza de la Los Angeles este construita in asa fel incat tu sa ai parte de o experienta, multiculturala desavarsita!

Pentru doua saptamani vei trai precum studentii americani, vei invata engleza in stilul prietenos al americanilor, vei cunoaste tineri din toata lumea si vei vizita cele mai inportante atractii din California!
Vei locui intr-un campus modern, in conditii excelente, unde vei putea alege o multime de activitati pentru distractie: sporturi, jocuri, concursuri, toate menite sa te incurajeze sa comunici cu tineri de pe toate continentele si sa le descoperi cultura si obiceiurile!

In tabara sunt organizate cursuri de engleza in stilul prietenos si relaxat al americanilor, dar, de fapt, vei invata engleza pe tot parcursul zilei! Pentru ca tabara este internationala, vei discuta in engleza de dimineata pana seara cu ceilalti tineri si cu instructorii din campus, asa ca te vei intoarce mult mai sigur pe tine si mai fluent in conversatie!

Programul din campus inseamna, pe langa cursurile distractive de engleza, si mai multa distractie! Dupa-amiaza tinerii participa la tot felul de activitati sportitive, campusul fiind dotat cu numeroase terenuri si Sali de sport. Deasemenea, vor fi organizate jocuri si concursuri ca tu sa intearactionezi cu tinerii din toata lumea si sa iti faci prieteni noi.

Iar seara incepe distractia: discoteca, karaoke, seri interntionale, movie night si alte surprize pe care le vei descoperi in campus, alaturi de noii tai prieteni.

Si pentru ca tu sa traiesti din plin experienta californiana, in tabara sunt incluse vizite la cele mai importante orbiective turistice. Hollywood, Walk of Fame, Melrose Drive, Griffith Observatory, California Science Center & Space Shuttle Endeavour, Beverly Hills & Rodeo Drive sunt doar cateva exemple.

Pentru ca vom merge impreuna in 4 excursii de o zi intreaga in Los Angeles, intr-o excursie de o zi in San Diego si intr-o excursie de doua zile in San Francisco!

Perioada: 29 Iulie - 12 August 2014
Pret: 2700 USD

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
104 304 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri limba engleza - cursuri engleza copii - curs examene Cambridge

PRODUSE ASEMANATOARE CU TABARA INTERNATIONALA DE LIMBA ENGLEZA LA LOS ANGELES, SUA

Tabara internationala de engleza la Dublin, IrlandaTabara internationala de engleza la Dublin, Irlanda
Tabara internationala de engleza la Dubl...
Vrei sa ai parte de o experienta pur irlandeza? In care iti perfectionezi limba engleza, iti faci noi prieteni din toata ...
Invata engleza in Scotia cu tabara de la University of EdinburghInvata engleza in Scotia cu tabara de la University of Edinburgh
Invata engleza in Scotia cu tabara de la...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Edinburgh? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti ...
Tabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, AngliaTabara internationala de engleza la St. Mary School, ASCOT, Anglia
Tabara internationala de engleza la St. ...
Ti-ar placea sa ajungi sa vorbesti engleza cu usurinta, exact ca un nativ si sa prinzi frumosul accent britanic?Dar cum ...
Tabara internationala de engleza la Clifton College, AngliaTabara internationala de engleza la Clifton College, Anglia
Tabara internationala de engleza la Clif...
Ti-ar placea sa experimentezi cultura britanica in Bristol? Sa locuiesti intr-unul dintre din cele mai dinamice, ...
Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)
Alege pentru vacanta de vara tabara inte...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Dar viata de student intr-una dintre cele mai prestigioase ...
Tabara internationala de limba engleza la Ascot, AngliaTabara internationala de limba engleza la Ascot, Anglia
Tabara internationala de limba engleza l...
Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, vizite la cele mai faimoase ...
Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)
Inca nu ai descoperit America? Alege pe...
Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa ...
USD 2750
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)
Ofera-i copilului tau experienta unei ta...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere ...
Tabara internationala de engleza la University College LondonTabara internationala de engleza la University College London
Tabara internationala de engleza la Univ...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Sa locuiesti chiar in centrul uneia dintre cele mai mari ...