Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)

Inca nu ai descoperit America? Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)

Tip produs: new york | tabara copii vara | tabara engleza
Producator: Shakespeare School
 

Prezentare Inca nu ai descoperit America? Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)

Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa descoperi, in acelasi timp fascinantul New York, orasul care nu doarme niciodata?

Shakespeare School iti recomanda tabara internationala de vara de limba engleza (14 – 17 ani) ce se va desfasura la Colegiul Manhattan, New York. Clasat in topul celor mai bune Colegii si Universitati din Statele Unite, campusul ofera facilitati sportive si recreationale superbe pentru elevii internationali.

De ce sa alegi tabara internationala de engleza de la Manhattan College?

•Unde sa aprofundezi engleza mai bine decat in SUA?
•Vei cunoaste aici noi metode de invatare, interactive si amuzante, pentru ca orele de engleza sa fie o bucurie.
•Vei invata intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori prietenosi si deschisi
•Iti vei face prieteni din toata lumea. In tabara internationala de la New York vin copii din peste 45 de tari de pe tot globul.
•Vei cunoaste cultura noilor tai prieteni in timpul cursurilor, a activitatilor din campus si a excursiilor, dar mai ales in serile internationale, in care fiecare vorbeste despre obiceiurile din tara lui.
•Te vei distra toata ziua. Pe langa cursurile distractive de engleza, vei participa, la alegere, la activitatile din campus: activitati sportive, film&game night, quiz night, seara internationala, petreceri, karaoke, talent show etc.
•Vei vizita cele mai frumoase obiective turistice din New York: Empire State Building, Ground Zero (locul de unde se inaltau Turnurile Gemene ale World Trade Center), Wall Street, Insula Ellis, Statuia Libertatii, muzeul de arta contemporana Guggenheim si muzeul Metropolitan.
•Vei avea mereu in preajma un profesor supraveghetor din campus si un insotitor din Romania ca tu sa te simti mereu confortabil

Ce include programul taberei de vara de limba engleza de la Manhattan College?

Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza. Saptamanal, 15 ore de limba engleza, in clase internationale de maxim 14 copii si certificat de evaluare si absolvire curs. Cazare in campusul colegiului si pensiune completa la cantina colegiului. Program complex de activitati zilnice dupa-amiaza si seara (fotbal, baschet,disco, seri tematice etc.). Vizite zilnice (cu intrarea inclusa) la obiective turistice: Empire State Building, Statuia Libertatii & Ellis Island, American Museum of Natural History, Muzeul Guggenheim, MoMA, The Metropolitan Museum, Central Park, cina in Hard Rock Cafe din Times Square, Ground Zero, Wall Street & Financial District, 5th Avenue, Chinatown si Soho, Woodbury Common Outlet Centre. Abonament cu numar de calatorii nelimitate pentru transport in comun si multe alte facilitati.

Ca si tine, dorim sa ai o vacanta minunata, in care sa socializezi, sa faci sport, sa te distreze si sa descoperi cat de frumoasa este viata de student intr-un campus universitar american.

Perioada: 26 Iulie – 9 August 2015
Pret: 2750 USD
Data limita de inscriere: 27 februarie 2015
Organizator: Shakespeare School

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si pentru inscriere, vizitati: shakespeare-school.ro/tabere sau sunati la 021. 230.20.06 sau la 0755.132.228.
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
109 263 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri limba engleza - cursuri engleza copii - curs examene Cambridge

PRODUSE ASEMANATOARE CU INCA NU AI DESCOPERIT AMERICA? ALEGE PENTRU VACANTA DE VARA EXPERIENTA INEDITA INTR-UN CAMPUS AMERICAN – NEW YORK - MANHATTAN (14 - 18 ANI)

Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)
Alege pentru vacanta de vara tabara inte...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Dar viata de student intr-una dintre cele mai prestigioase ...
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)
Ofera-i copilului tau experienta unei ta...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere ...
Tabara internationala de limba engleza la Ascot, AngliaTabara internationala de limba engleza la Ascot, Anglia
Tabara internationala de limba engleza l...
Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, vizite la cele mai faimoase ...
Tabara internationala de engleza la University College LondonTabara internationala de engleza la University College London
Tabara internationala de engleza la Univ...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Sa locuiesti chiar in centrul uneia dintre cele mai mari ...
Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)
Tabara de engleza la Harrow House cu Sha...
Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Harrow House. Programul este dedicat tinerilor cu ...
RON 1
Tabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUATabara internationala de limba engleza la Los Angeles, SUA
Tabara internationala de limba engleza l...
Vrei sa vizitezi America, sa iti faci prieteni noi din toata lumea si sa inveti engleza intr-un mod ...
USD 2700
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!
Ofera-i copilului tau experienta unei ta...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum" Alege aventura unei tabere ...
EUR 1650
Tabara internationala de engleza la Clifton College, AngliaTabara internationala de engleza la Clifton College, Anglia
Tabara internationala de engleza la Clif...
Ti-ar placea sa experimentezi cultura britanica in Bristol? Sa locuiesti intr-unul dintre din cele mai dinamice, ...
Invata engleza in Scotia cu tabara de la University of EdinburghInvata engleza in Scotia cu tabara de la University of Edinburgh
Invata engleza in Scotia cu tabara de la...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Edinburgh? Vrei sa iti faci prieteni din toata lumea si sa inveti ...

INCA NU AI DESCOPERIT AMERICA? ALEGE PENTRU VACANTA DE VARA EXPERIENTA INEDITA INTR-UN CAMPUS AMERICAN – NEW YORK - MANHATTAN (14 - 18 ANI) ESTE LISTAT IN: