Inscrie firma »
Tigla Metalica

Tigla Metalica

Tip produs: Sisteme complete pentru acoperisuri si fatade | Tigla metalica / Sisteme pluviale | Folii si membrane pentru acoperis
Producator: Lider Plus
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tigla Metalica

Lider - Producator / Furnizor Sisteme Complete pentru Acoperisuri si Fatade.

Avantaj Client - Calitate - Siguranta - Durabilitate - Garantie Producator

Grupul companiilor LIDER a fost fondat in anul 2000. Astazi LIDER este una din companiile de top si cu o dezvoltare dinamica pe piata de materiale si echipament de constructii, a carei activitate se imparte in trei domenii de baza:

* Sisteme complete pentru acoperisuri si fatade (sisteme pluviale);
* Echipament pentru constructii;
* Organe de asamblare si sisteme de fixare;

Materialele pentru acoperisuri si fatade produse de LIDER sunt caracterizate in primul rand prin calitatea inalta, materia prima folosita fiind de provenienta germana, este asigurata cu o garantie de 10 ani si caracteristicile excelente de asamblare.

Grupul companiilor LIDER a inceput procesul de productie dispunand de linii de profilare a tablei tip tigla metalica, a diverselor accesorii si materiale pentru scurgere finlandeze si italiene. Ambutisarea se realizeaza cu utilaje noi de productie de la compania italiana STAM, unul din liderii mondiali in domeniu, fapt ce sustine calitatea deosebita a productiei.

LIDER este furnizorul oficial de echipament si materiale pentru constructii de acoperisuri si fatade al multor companii europene si internationale. In decursul a 10 ani de activitate, compania a reusit sa ocupe o pozitie sigura pe piata, fiind astazi una din companiile lideri furnizori de echipament si material pentru constructii care permit lucrari la inaltime.

In domeniul organelor de asamblare, LIDER si-a inceput activitatea in anul 2004. Datorita selectiei competente a furnizorilor, LIDER poate in prezent sa ofere un sortiment larg de materiale pentru constructii acoperisuri si fatade, precum si sisteme de fixare la preturi si calitate competitiva.


Toate materialele oferite sunt certificate. LIDER a confirmat calitatea inalta a produselor sale prin intermediul certificatului ISO 9001:2000.

Fiind distribuitorul oficial al multor producatori majori internationali (Dongbu Steel, Arcelor Mittal, RUUKKI, Kami, Bud- Masz, Galeco, Rockwool, Isover, Juta, Fakro, Zarges, Wkret-met), grupul detine conditii exclusive de livrari directe a marfii acestor producatori si colaboreaza cu clientii in vederea obtinerii unor preturi competitive.
Prioritatea de baza a companiei este oferirea serviciilor de consiliere in vederea alegerii echipamentului pentru constructii, incepand cu calcularea necesarului de materiale si terminand cu consilierea in ceea ce priveste efectuarea lucrarilor de constructii de acoperisuri si fatade.

Compania noastra foloseste o tehnologie de productie de ultima generatie si asigura controlul calitatii pe tot parcursul procesului de productie.

Castig Client : Consiliere si calcul precis al acoperisului.
Fiecare proiect beneficiaza de consiliere gratuita in alegerea sistemului potrivit pentru casa dumneavostra si de un calcul precis conform proiectului sau masuratorilor realizate de echipa Lider Plus.
Beneficii:
* Calcul precis si oferta corecta pe proiectul de acoperis (inlaturarea erorilor de calcul);
* Cunoasterea ofertei de sisteme de acoperis (completare profesionista);
* Simulare cromatica a acoperisului pentru casa dvs.

Prin achizitionarea unui sistem complet de acoperis Lider Plus ofera avantaje financiare in conditii noi de negociere.

Livrarea se face cu garantie pe produse si proces verbal de predare-primire.
Serviciul de logistica va asigura livrarea produselor achizitionate in maxim 48 de ore zile de la confirmarea platii pentru produsele existente in stoc si 15 zile calendaristice de la confirmarea comenzii pentru produsele ce se livreaza la comanda.
Data si ora livrarii sunt stabilite de comun acord.
Beneficii:
* Serviciu de livrare usor de urmarit;
* Durata medie de viata a sistemului complet Lider este de 45 ani;
* Inspectie tehnica periodica.

Echipa Lider Plus vine in ajutorul dvs. cu o inspectie tehnica la 1 an de la inchiderea santierului. Analiza acoperisului se va face in prezenta si cu acordul beneficiarului care va fi instiintat din timp.
Beneficii:
* Verificarea durabilitatii sistemului ;
* Posibilitatea de a lua legatura rapid cu Echipa Lider Plus pentru verificare;
Recomandam echipe profesioniste de montaj , verificate si garantate!

Producator de tigla metalica, LIDER in momentul actual colaboreaza cu 430 de companii.
In cadrul relatiilor cu clientii compania noastra are ca prioritate cooperarea productiva pe termen lung cat si multumirea clientilor nostri.

O cale de a fi atent cu lucrurile tale este sa gandesti cu cine vei face casa.
Promotia o faceti dumneavoastra...
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 257 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Sisteme Complete pentru Acoperisuri - acoperis - Materialele pentru acoperisuri si fatade

PRODUSE ASEMANATOARE CU TIGLA METALICA

Super Promotie Tabla metalica lucioasaSuper Promotie Tabla metalica lucioasa
Super Promotie Tabla metalica lucioasa
Super Promotie Tabla metalica lucioasa Tabla metalica lucioasa orice culoare calitate germana la numai 21 Ron (fara ...
RON 26