Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact

Oferta produse S************************

 
Ceai angelica radacina
Ceai angelica radacina Ceai angelica radacinaPropietati: Stomahic, carminativ, tonic amar, eupeptic, diuretic, sudorific, excitant asupra sistemului nervos central, antistres, antireumatic � Recomandari: Intern: Stimulent nerv »
 
Ceai anghinare
Ceai anghinare Ceai de anghinareProprietati: Actiune coleretic-colagoga, stimuleaza diureza si sinteza antitoxica de uree, scade colesterolul, creste functia antitoxica a ficatului, depurativ, stomahic, hipoglicemiant, febrifug, antialergic, scad »
 
Ceai antibalonare
Ceai antibalonare Ceai antibalonareCompozitie: Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de chimen, fructe de coriandru, frunze de menta, flori de musetel, iarba de cicoare, frunze de papadie, iarba de ventrilica, »
 
Ceai busuioc
Ceai busuioc Ceai busuioc Compozitie: Partile aeriene cu frunze tinere ale plantei de busuioc - Ocimum Basilicum. Principii active: Uleiul volatil din busuioc contine linalol, eucaliptol, eugenol, estragol, camfor, anetol, taninuri s »
 
Ceai catina fructe
Ceai catina fructe Ceai din fructe de catina Compozitie: Fructele plantei de catina � Hippophae fructus. Principii active: Fructele de catina contin vitaminele C, E, B1, B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide ( vitam »
 
Ceai cicoare
Ceai cicoare Ceai de cicoare Compozitie: Partea aeriana a plantei de cicoare � Cichorii herba. Principii active: Contine cicorina, inulina, arginina, colina, acid cicoric, levuloza, saruri minerale, taninuri, ulei esentia »
 
Ceai coada calului iarba
Ceai coada calului iarba Ceai coada calului iarbaActiune: Diuretica, hipoacidifianta, remineralizanta, hemostatica, expectoranta, antiinflamatoare, dezinfectant urinar si mareste rezistenta tesutului conjunctiv. � Recomandati: »
 
Ceai coada racului
Ceai coada racului Ceai coada raculuiActiune terapeutica: Este astringent, favorizeaza coagularea sangelui, are actiune spasmotica, este indicat ca antispastic, impiedica formarea calculilor renali, este util in anemie, convalescenta, artrite, hiperm »
 
Ceai coada soricelului
Ceai coada soricelului Ceai coada soricelului »
 
Ceai galbenele flori
Ceai galbenele flori Ceai galbenele floriPropietati: Cicatrizant, antiinflamator, dezinfectant, coleretic-colagog, emenagog, antispastic, antiseptic, antimicotic, antiviral, antitumoral. � Recomandari: Intern: gastrita hiper »
 
Complex forte de germeni si tarate de grau
Complex forte de germeni si tarate de grau Complex forte de germeni si tarate de grauProdus in Romania! � Mod de preparare: Se poate consuma simplu, ca adaos in macaruri, supe, salate, ciorbe, proportia minima fiind de o lingura/persoana, zilnic. »
 
Complex tarate grau,orz,secara
Complex tarate grau,orz,secara Complex tarate grau, orz, secaraProdus in Romania! � Mod de preparare: Ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Ingrediente: Tarate din gr »
 
Digesta Cremogen
Digesta Cremogen Digesta CremogenProdus vegetal instant din porumb, ce poate fi folosit la preparate de maioneze vegetale (fara ou), sosuri, budinci, creme desert, dandu-le o savoare deosebita. Contine: Digesta - produs vegetal instant »
 
Germeni de grau
Germeni de grau Germeni de grauProdus in Romania! � Mod de preparare: Se pot consuma simpli, ca adaos in mancaruri, supe, salate, ciorbe, portia minima fiind de o lingura/persoana zilnic.Gramaj: 300gProducator: S »
 
Grau integral
Grau integral Grau integralMod de preparare: Graul integral se spala si se pune la inmuiat in multa apa rece, timp de6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert in apa rece la foc potrivit, o ora. Se pot prepara apoi diferite mancaruri cu legume, cio »
 
Hrisca integrala
Hrisca integrala Hrisca integralaMod de preaprare: Ca adaos in supe, ciorbe, mancaruri de legume cu sos, deserturi imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. � Atentie! Fierbe foarte repede deci se adauga aproape la sfarsit »
 
Linte
Linte LinteMod de preparare: Lintea se spala si se fierbe preparandu-se supe, ciorbe, mancaruri cu legume, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Gramaj: 500gProducator: Solaris�� »
 
Linte rosie
Linte rosie Linte rosieMod de preparare: Lintea rosie se spala si se fierbe preparandu-se supe, ciorbe, mancaruri cu legume, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Valori nutritionale/100g: Valoare energetica: 340kcal (1422 »
 
Orez basmati
Orez basmati Orez basmatiOrezul se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare, dupa care se clateste cu apa rece. Se foloseste in salate, garnituri, supe, pilafuri si deserturi.Valori nutritive/100g: Valoare energetica: 360 »
 
Orez integral
Orez integral Orez integralProdus in Romania! Mod de preparare: Orezul integral se pune la inmuiat cateva ore apoi se fierbe in apa cu sare, dupa care se clateste cu apa rece. Se foloseste in salate, garnituri, supe, pilafuri si deserturi. »
 
Orz integral
Orz integral Orz integralMod de preparare: Orzul se spala si se pune la inmuiat in apa multa, rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert in alta apa la foc potrivit in amestesc cu diferite legume. Valori nutritive/100g: Va »
 
Ovaz integral
Ovaz integral Ovaz integralTara de origine: Romania! � Mod de preparare: Ovazul se spala si se pune la inmuiat in multa apa rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert la foc potrivit in amestec cu diferite legum »
 
Secara integrala
Secara integrala Secara integralaMod de preparare: Secara se spala si se pune la inmuiat in apa multa, rece, timp de 6-8 ore. Se scurge si se pune la fiert in alta apa, la foc potrivit in amestec cu diferite legume. Tara de origine: Romania »
 
Soia boabe nemodificata genetic
Soia boabe nemodificata genetic Soia boabe nemodificata geneticTara de origine: Romania! � Mod de preparare: Boabele de soia se spala si se lasa la inmuiat 2-3 ore, apoi se fierb, folosindu-se in diferite combinatii cu legume, smantana, c »
 
Soia cuburi
Soia cuburi Cuburi din soiaMod de preparare: Produsul se pune in apa fierbinte cu condimente (dupa gust) timp de 15-30 minute. Se strecoara si se pot prepara supe, ciorbe, mancaruri, inlocuind cu succes carnea. Gramaj: 150gProduca »
 
Tarate de psyllium
Tarate de psyllium Tarate de psylliumTaratele de Psyllium contin de 14 ori mai multe fibre solubile decat ovazul, apreciat pana nu demult pentru continutul sau ridicat de fibre. 100 g psyllium contin circa 71 g de fibre solubile, aceea"i cantitate de ovaz »