Miere bio poliflora Apidava
Producator: ApidavaPrezentare Miere bio poliflora Apidava
Miere bio poliflora Apidava
Gramaj: 500g
Tara de origine: Romania
Producator: Apidava
Paine fara gluten cu banane si alune
Ingrediente pentru o paine ( cca 500g )
3 banane30g unt120g miere lichida2 oua3 linguri lapte250g faina fara gluten1 lingurita praf de copt1 varf sare100g alune macinategrasime pentru forma de coptSe curata bananele si se zdrobesc cu o furculita. Untul se topeste intr-o tigaie, iar piureul de banane se rumeneste scurt. Compozitia rezultata se lasa la racit.
Se separa ouale. Mierea si galbenusul se bat cu mixerul intr-un castron pana se formeaza o spuma. Se adauga laptele si pireul de banane si se amesteca. Intr-un alt castron se amesteca faina, praful de copt, sarea si alunele. Se incorporeza treptat. Se unge o forma de copt.
Albusul se bate pana devine tare si se amesteca in aluat. Apoi se umple o forma de copt, distribuindu-se uniform. Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade, iar in interior se asaza un vas cu apa neacoperit.
Painea se coace bine cca 60 de minute pe sina de jos a cuptorului, apoi se lasa 10 minute la racit. Se scoate din forma si se lasa sa se raceasca complet.
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: