Condiment-Susan seminte 150g
Producator: SolarisPrezentare Condiment-Susan seminte 150g
Condiment Susan seminte
Se foloseste la prepararea diferitelor dulciuri, fructe in combinatii cu crema sau cereale, slate de cruditati, chiftele de naut, produse de panificatie si patiserie.
Semintele de susan
Daca esti insarcinata atunci semintele de susan neprajite cumparate de la magazinele tip plafar sunt o bogata sursa de calciu.
Acestea mai sunt indicate si femeilor aflate la menopauza.
Semintele de susan au proprietati de imbunattire a rigiditatii incheieturilor.
Daca suferi de anemie atunci continutul de fier te va ajuta sa te vindeci mai usor pe cale naturala.
Chiar si atunci cand esti la dieta, susanul te ajuta sa te simti mai puternica si mai echilibrata.
Lecitina te ajuta sa reduci colesterolul, iar la barbati reduce infertilitatea datorita zincului pe care il contine.
Gramaj: 150g
Producator: Solaris
Covrigi fara gluten cu susan
Ingrediente pentru 12 bucati:
500g faina fara gluten1 lingurita tarate de psyllium1 1/2 lingurita sare1 plic drojdie uscata1 lingurita zahar375ml lapte caldutun ou50g unt2 linguri zaharun albus batut pentru ungereseminte de susan pentru presararefaina fara gluten pentru suprafata de lucru si pentru presarare.
Intr-un castron se amesteca faina, taratele de psyllium si sarea. Se face o adancitura in mijloc si se adauga drojdia si zaharul. Se amesteca cu putina faina si cu o treime din cantitatea de lapte caldut si se lasa sa stea cca 10 minute. Se adauga oul si untul si se framanta cu restul de lapte pana se formeaza un aluat omogen.
Aluatul se imparte in 12 bucati. Din fiecare bucata se formeaza cate un cerc, in mijlocul caruia se face o gaura cu lingura de lemn. Covrigii se asaza intr-o tava presarata cu faina, si peste si se presara putina faina. Cuptorul se incalzeste la 50 de grade, apoi se opreste. Covrigii se lasa 20 de minute in cuptor la dospit, acoperiti cu un prosop umed.
Intr-un castron se dau in clocot 4 litri de apa cu zahar. In apa clocotita se asaza cate patru covrigi odata. Dupa 1 1/2 minut se intorc cu un polonic pe cealalta parte si se mai lasa 1 1/2 minut la fiert. Cuptorul se preincalzeste la 250 de grade. Covrigii se asaza in tava pe o hartie de copt, se ung cu galbenusul de ou si se presara cu susan. Se asaza pe gratarul din mijloc al cuptorului si se coc 15-18 minute, pana se rumenesc.
Tag-uri: Condiment Susan seminte, condimente, mirodenii, seminte, susan, condimente naturale, seminte de susan, mirodenii naturale, produse naturale, alimente naturale, mancare naturala, produse Solaris, producator Solaris
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: