Blat de pizza fara gluten
Tip produs: fara gluten | paine fara gluten | produse fara glutenProducator: Dr. Schar
Prezentare Blat de pizza fara gluten
Blat de pizza fara gluten.
Produs dietetic indicat in diete fara gluten.
Produsul este realizat din ingrediente naturale, fara gluten din grau.
Aceasta cutie contine 2 blaturi de pizza.
Gramaj: 300g ( 2x150g )
Ingrediente: Apa, amidon de porumb, faina de orez, fecula de cartofi, sirop de glucoza, drojdie, agenti de ingrosare: guma guar, emulgator: E-741, agenti de afanare: tartrat de potasiu si bicarbonat de sodiu, dextroza, proteine de lapte, sare, regulator de aciditate: acid citric, arome baturale.
Produsul este ambalat in conditii de siguranta.
Produsul trebuie consumat in aceeasi zi cand este deschis.
Valori nutritive/100g:
Valoare energetica: 250kcal ( 1060kj )
Proteine: 3,0g
Carbohidrati: 57,4g
Grasimi: 0,9g
Tag-uri: Blat de pizza fara gluten, blat, blat fara gluten, pizza, pizza fara gluten, produse fara gluten, alimente fara gluten, paine fara gluten, faina fara gluten, produse Dr. Schar, producator Schar
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: