Baton de cereale fara gluten
Tip produs: ingrediente ciocolata | ingrediente ciocolata rom | ciocolata rom ingredienteProducator: Dr. Schar
Prezentare Baton de cereale fara gluten
Acest produs dietetic este indicat in dietele fara gluten.
Gramaj: 25g
Ingrediente: Ciocolata cu lapte 20%( zahar, unt de cacao, lapte praf degresat ), masa de cacao, emulgator:( lecitina de soia si aroma), sirop de glucoza-fructoza, fulgi de porumb 13%( porumb, sare, zahar ), fulgi de frisca 12%, oligofructoza, fulgi de mei 8%, grasime vegetala nehidrogenata, orez expandat 4%, lapte praf degresat, migdale 2,6%, faina de orez, miere 1,9%, vitamine ( A, D,Tiamina B1, riboflavina B2,niacina B3, B6, acid folic, biotina B7, acid pantoteni B5 ).
Acest produs poate contine urme de alune de padure si nuci.
Valori nutritive/100g:
Valoare energetica: 405kcal ( 1699kj )
Proteine: 6g
Carbohidrati: 60,0g din care zaharuri: 22,0g
Grasimi: 13,0g din care acizi grasi saturati: 6,0g
Fibre: 12,0g
Sodiu: 0,1g
Vitamina A/D/B7: 120/0,75/7,5 ug=15% DZR*, B9: 0,17/0,21/2,4/0,9/0,21 mg=15%DZR*
*DZR= doza zilnica recomandata.
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: