Inscrie firma »
Training vanzari DVD 7 - Clientul, un prieten pentru totdeauna! (Finalizarea vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"

Training vanzari DVD 7 - Clientul, un prieten pentru totdeauna! (Finalizarea vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"

Tip produs: training | temperamente | curs
Producator: SC POWERWAY SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Training vanzari DVD 7 - Clientul, un prieten pentru totdeauna! (Finalizarea vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"

In finalul algoritmului real pe care ti l-am propus pentru a influenta, in favoarea ta, decizia de a cumpara, iti propun variante de incheiere a prezentarii ofertei tale, evident diferentiat, in functie de temperamentele umane.
Pe de alta parte, iti sugerez si un mod de a comunica pretul care sa-ti dea posibilitatea, la modul real , sa iti cresti comisionul bazandu-te numai si numai pe capacitatea si abilitatile tale de vanzator profesionist!


CAPITOLE
19.Incheierea prezentarii 25:48 Min.
20.Comunicarea pretului 36:35 Min.
21.Metoda de vanzari 3D 17:55 Min.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
4 530 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: training vanzari - training agenti vanzari - cursuri de perfectionare

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRAINING VANZARI DVD 7 - CLIENTUL, UN PRIETEN PENTRU TOTDEAUNA! (FINALIZAREA VANZARII) DIN CURSUL VIDEO "VANZATORUL PROFESIONIST - O REALITATE (METODA DE VANZARI3D)"

Training vanzari DVD 5 - Si potentialul client este tot un om! (Primul contact direct) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 5 - Si potentialul client este tot un om! (Primul contact direct) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 5 - Si potentialul ...
Pe langa cai concrete pentru o pregatire detaliata a unei intrevederi de succes (reguli de baza, pregatirea psihica si ...
RON 130
Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnir...
Lucrul cu telefonul - o proba a maturitatii in vanzari. Pe langa cai concrete pentru o pregatire detaliata a ...
RON 130
Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand avantaje, nu produse!  (Prezentarea ofertei) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand avantaje, nu produse!  (Prezentarea ofertei) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"
Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand av...
Continuând algoritmul real pe care þi-l propun pentru a influenþa, în favoarea ta, decizia de a ...
RON 130
Training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale) din cursul videoTraining vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale) din cursul video
training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei...
Eu am curajul sa cred ca drumul spre profesionalismul in vanzari incepe cu principii, valori morale si norme ...
RON 130
Cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Cursul video "Vanzatorul profesionist - ...
CUPRINS DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu!(Valori morale)- 99 min. DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o ...
RON 607
Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt eu! (Tinuta profesionala) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitae (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt eu! (Tinuta profesionala) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitae (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt ...
Imaginea - un concept vital in viata profesionala care face, cu certitudine, diferenta intre ascensiune, stagnare sau ...
RON 130
Training vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o forta! (Atitudine) din cursul videoTraining vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o forta! (Atitudine) din cursul video
Training vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bu...
Atitudinea pozitiva - un alt subiect interesant! Stiu ca traiesti langa o multime de oameni pesimisti si, din pacate, o ...
RON 130

TRAINING VANZARI DVD 7 - CLIENTUL, UN PRIETEN PENTRU TOTDEAUNA! (FINALIZAREA VANZARII) DIN CURSUL VIDEO "VANZATORUL PROFESIONIST - O REALITATE (METODA DE VANZARI3D)" ESTE LISTAT IN: