Inscrie firma »
Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"

Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"

Tip produs: training | telefonul in vanzari | cursuri de calificare
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"

Lucrul cu telefonul - o proba a maturitatii in vanzari.
Pe langa cai concrete pentru o pregatire detaliata a convorbirii telefonice de succes (reguli de baza si pregatirea psihica) iti ofer variante de text care, pentru mine si pentru cei care au urmat cursurile mele si le-au folosit, au generat o rata de succes de peste 80%.
In plus, sub forma de bonus, iti ofer etapele procesului perfectionarii umane si patru legi de vanzari (legile Boncioaga Aurel)!CAPITOLE
10.Potentiali clienti 35:42 Min.
11.Pregatirea convorbirii telefonice 32:30 Min.
12.Lucrul cu telefonul 46:35 Min.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
4 519 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: training vanzari - training agenti vanzari - cursuri de perfectionare

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRAINING VANZARI DVD 4 -VREAU O INTALNIRE! (LUCRUL CU TELEFONUL) DIN CURSUL VIDEO "VANZATORUL PROFESIONIST - O REALITATE (METODA DE VANZARI 3D)"

Training vanzari DVD 5 - Si potentialul client este tot un om! (Primul contact direct) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 5 - Si potentialul client este tot un om! (Primul contact direct) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 5 - Si potentialul ...
Pe langa cai concrete pentru o pregatire detaliata a unei intrevederi de succes (reguli de baza, pregatirea psihica si ...
RON 130
Cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Cursul video "Vanzatorul profesionist - ...
CUPRINS DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu!(Valori morale)- 99 min. DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o ...
RON 607
Training vanzari DVD 7 - Clientul, un prieten pentru totdeauna! (Finalizarea vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"Training vanzari DVD 7 - Clientul, un prieten pentru totdeauna! (Finalizarea vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"
Training vanzari DVD 7 - Clientul, un pr...
In finalul algoritmului real pe care ti l-am propus pentru a influenta, in favoarea ta, decizia de a cumpara, iti propun ...
RON 130
Training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale) din cursul videoTraining vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale) din cursul video
training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei...
Eu am curajul sa cred ca drumul spre profesionalismul in vanzari incepe cu principii, valori morale si norme ...
RON 130
Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand avantaje, nu produse!  (Prezentarea ofertei) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand avantaje, nu produse!  (Prezentarea ofertei) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"
Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand av...
Continuând algoritmul real pe care þi-l propun pentru a influenþa, în favoarea ta, decizia de a ...
RON 130
Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt eu! (Tinuta profesionala) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitae (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt eu! (Tinuta profesionala) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitae (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt ...
Imaginea - un concept vital in viata profesionala care face, cu certitudine, diferenta intre ascensiune, stagnare sau ...
RON 130
Training vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o forta! (Atitudine) din cursul videoTraining vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o forta! (Atitudine) din cursul video
Training vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bu...
Atitudinea pozitiva - un alt subiect interesant! Stiu ca traiesti langa o multime de oameni pesimisti si, din pacate, o ...
RON 130

TRAINING VANZARI DVD 4 -VREAU O INTALNIRE! (LUCRUL CU TELEFONUL) DIN CURSUL VIDEO "VANZATORUL PROFESIONIST - O REALITATE (METODA DE VANZARI 3D)" ESTE LISTAT IN: