Inscrie firma »
Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand avantaje, nu produse!  (Prezentarea ofertei) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"

Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand avantaje, nu produse! (Prezentarea ofertei) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"

Tip produs: training | temperamente | cursri calificare
Producator: SC POWERWAY SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Training vanzari - DVD 6 - Eu va vand avantaje, nu produse! (Prezentarea ofertei) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"

Continuând algoritmul real pe care þi-l propun pentru a influenþa, în favoarea ta, decizia de a cumpãra, vom parcurge împreunã, pas cu pas, etapele vânzãrii de succes.
Variantele de text pe care þi le propun acum au fost verificate anterior în mii de prezentãri de oferte (ale mele sau ale celor care au urmat cursul meu ºi le-au folosit) ºi te asigur, cu certitudine, funcþioneazã în România!
Diferenþa faþã de multe alte cursuri sau cãrþi de vânzãri pe care le-ai întâlnit constã în lucrul diferenþiat în funcþie de temperamentul celui (celei) pe care îl (o) ai în faþã.
CAPITOLE
16.Determinarea nevoilor 36:00 Min.
17.Recapitularea ºi declaraþia de intenþie 22:24 Min.
18.Argumentarea ºi demonstraþia 48:43 Min.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
3 674 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: training vanzari - training agenti vanzari - cursuri de perfectionare

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRAINING VANZARI - DVD 6 - EU VA VAND AVANTAJE, NU PRODUSE! (PREZENTAREA OFERTEI) DIN CURSUL VIDEO "VANZATORUL PROFESIONIST - O REALITATE (METODA DE VANZARI3D)"

Training vanzari DVD 7 - Clientul, un prieten pentru totdeauna! (Finalizarea vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"Training vanzari DVD 7 - Clientul, un prieten pentru totdeauna! (Finalizarea vanzarii) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari3D)"
Training vanzari DVD 7 - Clientul, un pr...
In finalul algoritmului real pe care ti l-am propus pentru a influenta, in favoarea ta, decizia de a cumpara, iti propun ...
RON 130
Training vanzari DVD 5 - Si potentialul client este tot un om! (Primul contact direct) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 5 - Si potentialul client este tot un om! (Primul contact direct) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 5 - Si potentialul ...
Pe langa cai concrete pentru o pregatire detaliata a unei intrevederi de succes (reguli de baza, pregatirea psihica si ...
RON 130
Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnir...
Lucrul cu telefonul - o proba a maturitatii in vanzari. Pe langa cai concrete pentru o pregatire detaliata a ...
RON 130
Cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"Cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"
Cursul video "Vanzatorul profesionist - ...
CUPRINS DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu!(Valori morale)- 99 min. DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o ...
RON 607
Training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale) din cursul videoTraining vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale) din cursul video
training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei...
Eu am curajul sa cred ca drumul spre profesionalismul in vanzari incepe cu principii, valori morale si norme ...
RON 130
Training vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o forta! (Atitudine) din cursul videoTraining vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o forta! (Atitudine) din cursul video
Training vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bu...
Atitudinea pozitiva - un alt subiect interesant! Stiu ca traiesti langa o multime de oameni pesimisti si, din pacate, o ...
RON 130
Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt eu! (Tinuta profesionala) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitae (Metoda de vanzari 3D)"Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt eu! (Tinuta profesionala) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitae (Metoda de vanzari 3D)"
Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt ...
Imaginea - un concept vital in viata profesionala care face, cu certitudine, diferenta intre ascensiune, stagnare sau ...
RON 130

TRAINING VANZARI - DVD 6 - EU VA VAND AVANTAJE, NU PRODUSE! (PREZENTAREA OFERTEI) DIN CURSUL VIDEO "VANZATORUL PROFESIONIST - O REALITATE (METODA DE VANZARI3D)" ESTE LISTAT IN: