Inscrie firma »
S********************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Curatiri echipamente industriale cu jet de inalta presiune

Curatiri echipamente industriale cu jet de inalta presiune

Tip produs: curatire schimbatoare de caldura | curatire rezervoare | curatire cu jet de inalta presiune
 

Prezentare Curatiri echipamente industriale cu jet de inalta presiune

CURATIREA SCHIMBATORULUI DE CALDURA
CURATIREA COLOANELOR SI REZERVOARELOR
CURATIREA CONDUCTELOR SI CANALELOR

Detinem vehiculele si echipamentele necesare pentru executarea lucrarilor de curatire la inalta presiune, precum si cele mai complexe lucrari de reparatii.

Curatirea la inalta presiune, numita si hidro-curatire, este ideala in cazul urmatoarelor utilizari:

Eliminarea reziduurilor dure si rezistente din rezervoare, conducte, schimbatoare de caldura, coloane, reactoare etc.
Decopertarea suprafetelor metalice
Indepartarea vopselelor si straturilor acoperitoare de pe instalatii si utilaje
Avantajele curatirii la inalta presiune in comparatie cu alte metode de curatire:

Indepartarea cu precautie a incrustatiilor, straturilor protectoare si a reziduurilor pentru ca partile componente si masinile de curatat sa nu fie avariate.
Metoda este usor de automatizat in multe domenii de aplicare (de ex. curatirea schimbatoarelor de caldura, rezervoarelor, racitoarelor de aer sau suprafetelor). In acelasi timp, metoda este flexibila din cauza folosirii instrumentelor manuale.
Realizarea unui produs ideal, gratie diverselor posibilitati de aplicare.
Utilizarea fara adaugarea produselor chimice.
Automatizarea proceselor de lucru reduce riscul de accidente.

CURATIREA SCHIMBATORULUI DE CALDURA


Pentru curatirea la inalta presiune a fasciculelor de tevi, RSI utilizeaza sisteme de curatire semiautomata pentru curatirea suprafetelor interioare si exterioare. Aceste sisteme sunt adaptate la cerintele individuale in circumstantele date si se obtin cele mai bune rezultate pentru curatirea interioarelor si suprafetelor tevilor. In acelasi timp, sunt respectate cele mai stricte reglementari.

Suprafetele interioare ale tubulaturii schimbatorului de caldura, accesibile cu dificultate, sunt curatate manual. Utilizarea opritoarelor de securitate, cu lanci rigide sau flexibile la presiune inalta, garanteaza securitatea optima a lucrarilor.

Pompele cu jet utilizate pentru aceste campuri de aplicare ating o presiune de pana la 3.000 bari si un debit intre 17 si 500 litri/minut.

RSI isi perfectioneaza in mod constant sistemele de curatire si echipamentul pentru a-si afirma competenta si eficienta in beneficiul clientului, precum si pentru a-si proteja proprii angajati de accidente.

CURATIREA COLOANELOR SI REZERVOARELOR

Curatirea la inalta presiune este inca cea mai eficienta metoda si cea mai ecologica pentru interiorul rezervoarelor de orice tip sau dimensiune (rezervoare de depozitare, rezervoare de depozitare intermediara, unitati de stocare produse, coloane, reactoare etc), inclusiv rezervoare cu echipamente incorporate de ex. utilaje cu abur, conducte verticale, indicatori de nivel, serpentine de caldura etc.

RSI dispune de o gama larga de echipamente ultramoderne si utilizeaza in special sisteme de curatire automata de ex. capete de curatire a rezervoarelor, tuburi rotative. Datorita acestor sisteme, reducem in mod constant riscul de accidentare a personalul nostru si, in acelasi timp, ofera clientilor o metoda eficienta si sigura de curatire.

In mod constant, perfectionam componentele sistemelor noastre si folosim metode inovatoare de curatire pentru perfectionarea performantelor noastre si/sau pentru reducerea costurilor pentru clientii nostri.


CURATIREA CONDUCTELOR SI CANALELOR

In domeniul curatirii conductelor, curatirea la inalta presiune s-a dovedit a avea succes in toate sectoarele industriale; aceasta metoda a devenit indispensabila pentru procesul tehnologic in diferitele sale domenii de aplicare si pentru performantele sale de curatire. RSI detine vehiculele si echipamentele necesare pentru realizarea intregii game de lucrari la presiune inalta.

Spre deosebire de alte metode de curatire, putem curati chiar si conducte cu grad mare de depuneri sau chiar infundari. Presiunea de lucru variaza intre 1.000 si 3.000 de bari.

Dimensiunea, pozitia si tipul de poluare, consistenta materialului si circumstantele din santier determina alegerea dispozitivelor pentru conductele si canalele de curatat. Datorita echipamentului potrivit si a personalului specializat, putem asigura orice tip de serviciu.

Curatirea este efectuata cu ajutorul apei, folosind diverse tubulaturi rotative speciale.
PREZENTARE S*********************************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************************
2 025 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: schele - izolatii - curatiri

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURATIRI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE CU JET DE INALTA PRESIUNE

Schimbare manipulare catalizatoriSchimbare manipulare catalizatori
Schimbare manipulare catalizatori
Schimbare de catalizatori SCHIMBARE DE CATALIZATORI SI LUCRARI DE CURATIRE TEVI IN REACTOARE SERVICII PENTRU ...
Schele industrialeSchele industriale
Schele industriale
Schele industriale - Schele auxiliare de lucru, de protectie si de fatade: schele pentru orice domeniu de aplicatie in ...

CURATIRI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE CU JET DE INALTA PRESIUNE ESTE LISTAT IN: