Inscrie firma »
Traduceri autorizate

Traduceri autorizate

Tip produs: traduceri | servicii de interpretare
Producator: GTS Company
 

Prezentare Traduceri autorizate

Traduceri juridice: (legislatie, texte juridice, norme, somatii, notificari, procuri notariale, texte legislative, sentinte si hotarari judecatoresti, acte de cesiune, titluri executorii, atestate, autorizatii, procuri, declaratii de orice fel, etc).
Traduceri economice: documente contabile, bancare si de creditare, extrase de cont, asigurari, rapoarte de audit, dosare de licitatii, finantare si de leasing, adeverinte si declaratii de venit, certificate de inmatriculare, acte constitutive, acte aditionale, caziere fiscale, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere, etc.
Traduceri de documente si acte oficiale: acte si documente standardizate pentru persoanele fizice, in vederea intocmirii documentatiei necesare pentru emigrare, contracte de munca, reintregirea familiei, burse, etc.
Traduceri diplome si acte de studii: diplome de licenta, diplome de bacalaureat, certificate de calificare, foi matricole, planuri de studii, certificate si atestate de competenta profesionala, programe analitice, etc.
Traduceri tehnice: din domeniul transporturi, mecanic, constructii, energetic, petrolier, industria de automobile, manuale de reparatii si intretinere, instructiuni tehnice si de folosire, etc.
Traduceri IT: programe software, manuale de utilizare, traduceri site-uri web.
Traduceri medicale: adeverinte medicale, avize epidemiologice, fise medicale, prospecte medicamente, studii clinice, diagnostice, fise pacienti, certificate medicale, etc.
Traduceri diverse: proiecte, rapoarte, comunicate, corespondenta privata, texte diverse, etc.
PREZENTARE G**********
MEMBRU
GRATUIT
G**********
1 369 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
G**********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: traduceri - traduceri autorizate - translator

TRADUCERI AUTORIZATE ESTE LISTAT IN: