Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Certificate de performanta energetica Bucuresti

Certificate de performanta energetica Bucuresti

Tip produs: certificat performanta energetica | audit energetic | performanta energetica cladiri apartamente
Producator: Green Heat Systems SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Certificate de performanta energetica Bucuresti

Certificatele de Performanta Energetica au devenit obligatorii incepand cu data de 01.01.2011, in baza Directivei Europene cu nr.2002/91/EG din 16.12.2002 privind performanta energetica a cladirilor. Directiva europeana a fost transpusa in legislatia romana prin legea nr.372/2005.Practic, nu se vor mai putea vinde/cumpara imobile fara Certificatul de Performanta Energetica al cladirii, conform metodologiei MC 001/2006 elaborata in conformitate cu prevederile Legii 372/2005.

Potrivit acestestei legi, proprietarii de apartamente din blocurile de locuinte, de locuinte unifamiliale, birouri, cladiri de invatamant, spitale, hoteluri si restaurante, sali de sport, cladiri pentru servicii de comert sau de alte tipuri de cladiri consumatoare de energie au obligativitatea de a pune la dispozitia potentialilor chiriasi sau cumparatori, in cazul inchirierii sau al vanzarii, certificatul de performanta energetica al cladirii incepand cu 1 Ianuarie 2011. Pentru elaborarea certificatului se vor mentiona sursa principala de incalzire, tipul instalatiei de incalzire, precum si caracteristicile instalatiei de apa calda de consum. In cazul lipsei acestui certificat, proprietarul nu va putea vinde sau inchiria locuinta.

Agentii imobiliari spun ca acesta va afecta si preturile locuintelor, deoarece vor fi preferate cele care au acest certificat. Certificatul de Performanta Energetica poate fi elaborat numai de catre auditori energetici autorizati gradul I specialitatea constructii si instalatii.
Fiecare certificat de performanta energetica al cladirii este valabil 10 ani de la data emiterii.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 051 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fonduri structurale europene - certificat performanta energetic - consultanta audit energetic

CERTIFICATE DE PERFORMANTA ENERGETICA BUCURESTI ESTE LISTAT IN: