Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

Work and Travel Club este o firma care iti pune la dispozitie toate mijloacele pentru a te bucura de una dintre experientele vietii tale: lucrezi studenteste vara aceasta si calatoresti pe continent sau in Stalele Unite ale Americii de unde ai sa te intorci cu ceva economii, gadgeturi sau haine. ªi sa nu mai vorbim de amintirile acestei veri si de persoanele pe care le vei cunoaste.

Suntem o echipa de oameni cu experienta si multe idei; daca ai nevoie de informatii si ajutor pentru ca vrei sa calatoresti si sa lucrezi, la noi o sa gasesti tot ce iti trebuie- date complete si corecte, lamuriri, implicare, incredere si seriozitate.

Si stii ce avem in plus?

Cel mai bun program – Work and Travel Summer Camp pentru numai 400$. Insa nu am uitat si de programele clasice Work and Travel Standard, Alaska sau Grecia.
Daca te-am convins, te asteptam la sediul nostru sa afli mai multe, sa ne consulti sau sa vorbesti cu un student care a beneficiat de experienta déjà Work and Travel si are multe sa iti povesteasca.

Cu alte cuvinte Work and Travel Club imbina tineretea si entuziasmul echipei din Romania cu experienta si profesionalismul partenerilor nostri din SUA, Canada, UK, Grecia si Israel.

Noua ne place ce facem si vrem ca TU sa fii multumit de noi!
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
656 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: work and travel usa 2012 - work and travel - joburi

ULTIMELE PRODUSE ALE SC WORK AND TRAVEL CLUB SRL

Work and travel USA, Locuri de munca, summer jobsWork and travel USA, Locuri de munca, summer jobs
Work and travel usa, locuri de munca, summer jobs
Work and Travel Club; USA SUMMER CAMP Te-ai saturat de stat acasa? Vrei sa vezi lumea cu bani putini? Prin programul ...
USD 400.00