Inscrie firma »
Covor PVC si linoleum pentru trafic comercial intens Forbo Franta

Covor PVC si linoleum pentru trafic comercial intens Forbo Franta

Telefon: click aici0232 213 916
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Marius Armbruster
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Covor PVC si linoleum pentru trafic comercial intens Forbo Franta

FORBO flooring include cele doua domenii de pardoseala: PVC si linoleum.
Forbo are urmatoarele puncte de fabricatie: Coevorden (Olanda ), Nairn( Scotia), Gothenburg (Suedia), Giubiasco ( Elvetia ), Reims( Franta ).
Principala piata de desfacere se afla in urmatoarele sectoare: educatie-invatamant, sanatate, birouri, cladiri publice, industria semi-conductoare, industria foto-optica, industria farmaceutica.
Pardoselile PVC Forbo sunt pardoseli eterogene armate cu fibra de sticla, ceea ce ii confera o mare stabilitate dimensionala, stratul de uzura fiind constituit din PVC pur transparent, extrem de rezistent si face ca produsele sa fie utilizate in toate spatiile cu trafic intens.
Forbo cuprinde mai multe game: Smaragd, Step (antiderapante), Sarlino (acustice), Giubiasco (antistatice disipative si conductoare), Novilon, Onyx (pereti si tavane)
Colectia Sarlino cuprinde urmatoarele game de produse: SARLON QUARTZ, SARLON TRAFFIC, SARLON TRAFFIC UNI, SARLON TECH., COMPLETE STEP TRAFFIC/TECH.
Produsele SARLON sunt pardoseli din PVC eterogene armate cu fibra de sticla in stratul suport din spuma de PVC. Stratul de uzura constituit din PVC pur transparent fara umplutura (filer) este extrem de rezistent si face ca produsele SARLON sa fie utilizate in toate spatiile cu trafic intens.
Suportul de spuma PVC determina nu numai confort si izolatie termica dar cel mai important factor este imbunatatirea izolatiei fonice.
Datorita straturilor duble compacte pardoseala SARLON este foarte rezistenta la poansonare. Pardoseala PVC SARLON va ofera combinatia ideala a unei foarte bune izolatii fonice si a excelentei rezistente la poansonare. Stratul de protectie WAX FREE PU determina o intretinere usoara si ieftina eliminand nevoia unei metalizari.
Tratamentul BIOSTATIC ofera pe intreaga durata de viata a produsului protectie impotriva germenilor si bacteriilor. In plus, face ca pardoselile SARLON sa fie foarte rezistente la produse chimice si grasimi.
Domenii de utilizare: spitale, scoli, universitati, cladiri de birouri, saloane de expozitii, aeroporturi, gari, hoteluri, spatii comerciale, etc.
PREZENTARE REGAL SRL
LIGHT
MEMBER
REGAL SRL
13 386 accesari
Persoana de contact: Marius Armbruster
Adresa postala: Str. Nicolae Gane nr. 16, Iasi 700110
Localitate: Iasi, Iasi
Telefon: click aici 0232 213 916
Fax: 0232 217 343
Website:

Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Materiale de constructii

PRODUSE ASEMANATOARE CU COVOR PVC SI LINOLEUM PENTRU TRAFIC COMERCIAL INTENS FORBO FRANTA

Separatoare Techneau FrantaSeparatoare Techneau Franta
Separatoare Techneau Franta
Separatoare de grasimi si hidrocarburi di beton, otel si PE-HD (polietilena de inalta rezistenta). ...

COVOR PVC SI LINOLEUM PENTRU TRAFIC COMERCIAL INTENS FORBO FRANTA ESTE LISTAT IN:

COVOR PVC SI LINOLEUM PENTRU TRAFIC COMERCIAL INTENS FORBO FRANTA - PRODUSE SIMILARE