Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Test Pentru Sanatatea Familiei 6 buc

Test Pentru Sanatatea Familiei 6 buc

Tip produs: Sanatatea Familiei | test | suresign
Producator: SURESIGN
 

Prezentare Test Pentru Sanatatea Familiei 6 buc

Testul pentru sanatatea familiei cuprinde benzi din plastic pe care sunt fixate in prealabil, separat, mai multe suprafete cu reactivi. Benzile sunt destinate pentru testarea urinei acasa, pentru detectare de nitriti, proteine, urobilinogen, sange, greutate specifica si bilirubina.
Cititi instructiunile complet inaintea utilizarii testului.
Testarea urinei este o procedura utila ca indicator de sanatate sau de boala, deoarece compozitia urinei se poate modifica marcant cand sunt prezente diferite afectiuni sau infectii. Deoarece testarea urinei este usor de efectuat, poate fi folosita pentru testarea de rutina a sanatatii acasa. Testul pentru sanatatea familiei poate fi utilizat ca indicator general al starii de sanatate si ajuta la detectarea bolilor si infectiilor care pot afecta rinichii, tractul urinar, ficatul si inima. Pachetul contine sase benzi, prin urmare testarea de rutina se poate efectua la intervale regulate.

Nitriti: Nitritii nu sunt detectabili in urina in mod normal. Nitritii pozitivi pot indica o infectie urinara.
Proteine: Rinichiul normal poate excreta proteine pana la 14 mg/dl. Valorile mai mari decat normalul ale proteinelor urinare pot indica diferite tulburari, incluzand boli ale rinichiului si tractului urinar. La pacientii mai varstnici, valorile crescute de proteine pot indica, ocazional, probleme cardiace.
Urobilinogen: Urobilinogenul este prezent in mod normal, in concentratii scazute in urina. Nivelurile crescute de urobilinogen pot indica boli de ficat sau tulburari asociate cu distrugerea crescuta a globulelor rosii.
Sange: Prezenta globulelor rosii sau hemoglobinei in urina poate indica boli sau leziuni ale rinichilor sau tractului urinar.
Densitate specifica: Urina recoltata la diferite momente ale zilei poate varia in densitate specifica, intre 1003-1035. Densitatea specifica egala sau mai mica de 1010 indica urina diluata si valori egale sau mai mari de 1025 indica urina concentrata. Valorile scazute la citirea rezultatelor se pot datora, pur si simplu, unui aport excesiv de apa si valorile crescute pot fi datorate unui consum insuficient de apa, care produce deshidratare. Totusi, valorile scazute persistente se pot datora unor probleme de rinichi si valorile crescute continue pot indica probleme legate de rinichi si probabil de inima.
Bilirubina: Bilirubina nu este prezenta in urina in mod normal. Prezenta sa in urina este un indicator precoce de boala de ficat, precum obstructie biliara sau hepatita.
Tabelul de mai jos indica timpii de citire si caracteristicile de performanta pentru fiecare parametru.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
7 691 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Sarcina - Colesterol - diabet