Inscrie firma »

Restaurant Club& Pub CRISTINNE - Sibiu

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare Restaurant Club& Pub CRISTINNE - Sibiu

Restaurantul dispune de un salon intim cu o capacitate de 50 locuri, locul ideal pentru petreceri, intalniri de afaceri, team - buildinguri, prezentari, cine romantice. Muzica, sunetul si ambianta placuta dau tonul relaxarii Dvs.

Aici poti urmari un meci de fotbal, poti degusta o bere originala sau o cafea aromata. Cele 25 locuri ale clubului iti pot oferi spatiul ideal pentru un party, impreuna cu prietenii poti petrece aici in mod sigur o seara reusita.

Terasa in aer liber este locul unde te poti bucura de aer curat, fiind ferita de zgomotul orasului si al traficului rutier, aici te poti relaxa la o bere rece la un platou de mititei sau un gratar asortat cu un vin de casa.

Toate acestea impreuna ofera locul ideal pentru petrecerea unor momente deosebite. Retete culinare si specialitatile bucatariei romanesti traditionale si internationale au facut ca oaspetii nostrii sa revina cu placere la Restaurant Cristinne. Pentru firme si companii organizăm catering si mese festive, chiar la sediul Dvs, asigurăm un meniu complet si servicii de inaltă clasă.
PREZENTARE Restaurant Club& Pub CRISTINNE - Sibiu
LIGHT
MEMBER
Restaurant Club& Pub CRISTINNE - Sibiu
2 560 accesari
Persoana de contact: Todea Iuliu
Adresa postala: Str. Pedagogilor 18 (vis a vis de Liceul Carol I) Sibiu
Localitate: Sibiu, Sibiu
Telefon: click aici 0744343109
Website:

Categorie principala:
Turism/Sport/Divertisment » Restaurante

ULTIMELE PRODUSE ALE RESTAURANT CLUB& PUB CRISTINNE - SIBIU

Oferta firmei Restaurant Club& Pub CRISTINNE - Sibiu nu contine nici un produs sau serviciu