Inscrie firma »
Crema LenilNoni 100% naturala

Crema LenilNoni 100% naturala

Tip produs: cosmetice naturale | crema noni | tratamente fata
Producator: Forlive srl - Italia
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Crema LenilNoni 100% naturala

Crema LenilNoni nu ia nastere ca si un produs cosmetic pentru ca piata in acest domeniu e deja saturata cu creme specifice pentru fata, gat, contur ochi, riduri, etc, ci ca si un produs curativ.
Pentru a realiza acest produs am incercat sa optimizam efectele anti-age, de restructurare, linistitoare (calmante), antioxidante ale lui noni care e in proportie de 15% ca si principiu activ si ale uleiului din copacul de ceai cunoscut ca si un optim antimicotic natural.
Crema nu contine nici un fel de arome,coloranti, silicon, parfumuri sintetice, parabeni sau derivati ai petrolului astfel incat sa poata fi folosita si in cazul copiilor sau a persoanelor alergice la parfumuri.
Crema pe langa faptul ca poata fi folosita ca si crema de fata de zi sau de noapte dand o imediata luminozitate si compactivitate pielii, atenuand diversele iritatii (ex acnee, piscaturi, etc) sau pete, ea e optima in toate cazurile de dermatite, eczeme, eriteme, piscaturi de insecte, depilare, etc. Totodata se poate folosi pe maini in mici cantitati, absorbindu-se imediat pentru ca nu are bariere chimice care sa o opreasca, dand cum de fapt am mai spus luminozitate, hidratare si compactivitate pielii.
Aceasta crema a fost creata atat pentru a ajuta, a contracara si atenua unele din problemele pielii cum ar fi diverse reactii ale ei cat si pentru uz zilnic pentru fata de zi sau noapte. Totul multumita principiului sau activ: suc pur de noni 15%, ulei de melaleuca care are pretioase proprietati antibacteriene contra virusilor, bacteriilor si multor ciuperci, extract de sunatoare (calendula) care e recunoscut pt proprietatile cicatrizante, antiseptice si antibacteriene si pentru a atenua arsurile. Sunatoarea (hypericum) e foarte cunoscuta pentru tratamentul problemelor pielii si este un valabil remediu contra inflamatiilor, ranilor, abraziunilor, acneeiei si pete ale pielii, uleiul de manuka care actioneaza foarte puternic impotriva bacteriilor, micozelor si psoriazisului.
Aceasta crema e foarte apreciata de acele persoane care vor sa foloseasa o crema naturala, fara substante chimice sau parabeni care pot creste riscul iritatiilor la o piele deja sensibila.
Crema LenilNoni este ajutorul 100% natural al pielii dumneavoastre.
PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
1 925 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: noni - suc de noni

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREMA LENILNONI 100% NATURALA

Suc de Noni 100% natural in monodoze - unic in RomaniaSuc de Noni 100% natural in monodoze - unic in Romania
Suc de Noni 100% natural in monodoze - u...
Noni (Morinda Citrifolia) este considerata una dintre cele mai mari desoperiri din ultimele decenii in domeniul ...
RON 129
Suc de noni 100% natural in monodoze-unic in RomaniaSuc de noni 100% natural in monodoze-unic in Romania
Suc de noni 100% natural in monodoze-uni...
Sucul de Noni 100% natural ambalat in practice monodoze de 30 ml importat din Italia se deosebeste de celelalte sucuri ...
RON 129