Inscrie firma »
Cyclope Monitorizare Angajati

Cyclope Monitorizare Angajati

Tip produs: monitorizare | supraveghere | aplicatii
 

Prezentare Cyclope Monitorizare Angajati

Cyclope are ca specific monitorizarea tuturor activitatilor legate de folosirea computerului si a infrasturcturii IT si se adreseaza atat companiilor private, institutiilor din administratia publica, cat si organizatiilor non profit si educationale.


Ce aduce nou Cyclope este abordarea proactiva a managementului resurselor umane, permitand evaluarea angajatilor, determinarea unui profil al activitatilor desfasurate, stabilirea gradului de incarcare al unui angajat, identificarea abuzurilor si luarea masurilor adecvate.


Cyclope permite evaluarea modului de utilizare a aplicatilor folosite de catre fiecare utilizator, urmarirea prezentei la locul de munca si a timpului suplimentar petrecut in activitati legate de calculator, precum si monitorizarea intregii game de activitati desfasurate prin intermediul Internetului (chat, instant messenger, cumparaturi online, download-uri, vizitarea site-urilor cu continut explicit).


Cu ajutorul Cyclope va fi posibila determinarea ponderii sau timpului pe care un angajat il petrece desfasurand activitati legate de munca sa: aplicatii productive ERP, CRM (aplicatii economico-financiare, de gestiune, productie, managementul stocurilor, managementul clientilor, managementul documentelor, aplicatii de vanzari, aplicatii de dezvoltare si planificare), aplicatii Office, etc, sau este implicat in activitati mai putin productive: chat, jocuri, etc.


Mai multe informatii despre solutia Cyclope Monitorizare Angajati gasiti accesand site-ul nostru.
PREZENTARE A************
MEMBRU
GRATUIT
A************
7 003 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: evaluarea angajatilor - monitorizare - supraveghere

PRODUSE ASEMANATOARE CU CYCLOPE MONITORIZARE ANGAJATI

Cyclope Monitorizare ImprimanteCyclope Monitorizare Imprimante
Cyclope Monitorizare Imprimante
Cyclope - Monitorizare Imprimante - este o solutie software care monitorizeaza si ofera rapoarte in ceea ce priveste ...

CYCLOPE MONITORIZARE ANGAJATI ESTE LISTAT IN:

CYCLOPE MONITORIZARE ANGAJATI - PRODUSE SIMILARE