Inscrie firma »
Semineu electric Rafael

Semineu electric Rafael

Tip produs: semineu ieftin | semineu electric | seminee electrice
Producator: Trend Furniture
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Semineu electric Rafael

Semineul electric Rafael face parte din coletia de Seminee electrice Romantiq a firmei Trend Furniture, colectii prezentate pe siteul www.seminee-electrice.ro

Semineul electric Rafael este un semineu electric foarte compact, fiind semineul cu cele mai mici dimensiuni din cadrul colectiei de seminee electrice Romantiq. Semineul electric Rafael are latimea de 105 cm, adancimea de doar 28 cm si o inaltime de 98 cm. Aceste dimensiuni sunt dimensiunile maxime de gabarit a mantalei a semineului.

Daca sunteti in cautarea unui semineu ieftin si care sa nu necesite cosu de fum, nu necesita instalare speciala sau alte complicatii de natura tehnica pentru punerea unui semineu, atunci alege cu incredere semineul electric Rafael care se monteaza in maxim 10 minute de la primirea produsului acasa.

In ideea unei amenajari interioare inedita, semineul electric Rafael sau oricare di semineele electrice de la Trend Furniture este solutia ideala. Functie de bugetul pe care doriti sa il alocati alegeti un semineu din peste 60 de modele de seminee electrice.

Semineul electric Rafael este compus din doua parti:
- focarul semineului electric care produce flacara electrica
- mantaua (inbracamintea) semineului electric Rafael

Focarul semineului electric Rafael este o instalatie electrica care poate functiona in 3 moduri. Prima treapta de functionare este cea de "flacara de semineu" generata printr-o iluzie optica folosind doar 15W (mult mai putin decat un bec). Efectul de flacara il puteti vedea daca veti viziona filmul atasat acestei prezentari.
Mantaua semineului electric Rafael este realizata din lemn (MDF) vopsit. Mantaua semineului electric Rafael este realizata in cadrul ateloerului nostru de productie cu materiale de calitate inalta si prin vopsirea lor cu lacuri poliuretanice rezistente si care ofera un aspect foarte elegant semineului. Culorile standard pentru mantalele de seminee electrice Rafael sunt Crem-Marmura, Negru-Granit. In filmul atasat puteti vedea semineul electric Rafael cu manta negru-Granit.

Pe langa semineul electric Rafael in gama de produse oferite de noi mai puteti gasi urmatoarele colectii de seminee ecologice:
- seminee electrice Romantiq - seminee pentru cei ce doresc seminee electrice ieftine dar de o calitate foarte buna
- seminee electrice Dimplex - seminee de lux cu mantale realizate manual si focare semineu cu efect de flacara 3D
- seminee pe bioetanol Concept - seminee ecologice cu desing elegant cu un raport calitate/pret optin
- seminee pe bioetanol Safretti - seminee ecologice exclusiviste realizate dupa schitele unor renumiti designeri europeni pentru amenajari interioare de lux
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 051 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: seminee electrice - semineu electric - semineu bioetanol