Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Noni Liquid , 946 ml  - marele vindecator

Noni Liquid , 946 ml - marele vindecator

Tip produs: Noni Liquid | 946 ml -efect anticancerigen | NONI -intareste sistemul imunitar
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Noni Liquid , 946 ml - marele vindecator

Detalii pe : www.naturale.mycali.biz
Beneficiati si dv . de cel mai mic pret de achizitii si multe alte avantaje pe care vi le ofera calitatea de membru membru al companiei Calivita International .



Polinesian Noni, pe numele sau stiintific Morinda Citrifollia, este folosit ca planta medicinala in Polinesia, China si India de 2000 de ani. Calitatile deosebite ale acestei plante au atras atentia multor cercetatori si medici din SUA.
Dr. Schechter, directorul de la Natural Healing Institute, in urma studierii publicatiilor stiintifice legate de terapia cu Noni, a inceput folosirea lui in practica medicala si rezultatele obtinute au confirmat diferitele efecte terapeutice obtinute de clinicieni si naturisti . Iata principalele efecte terapeutice observate si raportate in urma folosirii produsului la peste 8000 de pacienti.
Ajuta in cresterea capacitatii imunitare prin influentarea pozitiva a fagocitelor si limfocitelor.
Este unanim recunoscut ca Noni are efect antialgic, efectul sau fiind echivalent cu 75% din efectul morfinei, fara a avea si efectele secundare ale acesteia.
Substantele din compozitia acestei plante actioneaza sinergic cu efect adaptogen. Prin acest efect celulele anormale sunt readuse la functie normala.
Creste nivelul serotoninei si a melatoninei intervenind in reglarea ciclului veghe-somn, a bunei dispozitii si a temperaturii corpului.
Are efect antibacterian, antiinflamator si antipiretic.
Regleaza tensiunea arteriala.
Are efect anticancerigen. In 1992 dr. Herbert Moniz liofilizeaza acest fruct, il incapsuleaza si il administreaza primului sau pacient, sotiei care suferea de cancer. In revista medicala Cancer Letters in 1993, cercetatorii de la institutul de Medicina din Keiko- Japonia au izolat o substanta numita Damnacanthal, cu efect de inhibare a dezvoltarii celulelor canceroase.
Are efect energizant si tonifiant.
Dr. Heinicke a remarcat ca folosirea de Noni a ajutat in lasarea de fumat, de consumul de alcool sau stupefiante.
Proprietatile terapeutice ale acestui fruct se datoreaza compozitiei deosebite pe care o are. In 1972 dr. Heinicke de la University of Hawaii descopera o noua substanta, numita xeronina.
Xeronina este un alcaloid cu greutate moleculara relativ mica . Ea nu exista decat in fructul Morinda Citrifollia. Actioneaza in doze extrem de mici, de ordinul picogramelor. Actiunea sa se exercita asupra oricarui tip de celula. Fructul Noni contine cantitati mici de xeronina in forma pura. Ea se gaseste in mare parte sub forma de proxeronina, precursor al xeroninei, cu greutate moleculara relativ mare. Tot in fruct se afla si forma inactiva a enzimei care transforma precursorul in xeronina. Luata pe stomacul gol, aceasta scapa de sucurile gastrice si ajunsa in stomac se activeaza, initiind procesul de transformare a proxeroninei in xeronina.
Xeronina are un efect cu totul deosebit, practic nemaiintalnit la nici un alt remediu fito-terapeutic sau farmaco-chimic. Ea actioneaza la nivel molecular al celulei unde modeleaza, optimizand dimensiunile si calitatile lanturilor proteice ce stau la baza constructiei si reconstructiei celulare, indiferent daca exista sau nu o conditie fiziologica sau patologica.
La nivelul organismului exista receptori proteici specifici specializati in absorbtia xeroninei. De exemplu, prin conversia procolagenazei din organism intr-o proteaza specifica se sprijina efectul de inlaturare a tesuturilor mortificate prin arsuri. Exista de asemenea proteine de fixare a xeroninei legate de metabolismul hormonal, astfel ca ea participa la homeostazia sistemului endocrin. Alte grupuri proteice de fixare a xeroninei duc la convertirea unor receptori cerebrali, crescand efectul endorfinelor, alte proteine intervin prin locarea xeroninei in modificarea porilor membranelor celulare, regland trecerea de substante in functie de necesitati.
ARIA DE UTILIZARE A PRODUSULUI
1. Afectiuni ale aparatului respirator - rinite, faringite, angine, rino-sinuzite acute sau cronice, inclusiv cele alergice, otite, bronhopneumopatie cronica obstructiva, astmul bronsic, tuberculoza pulmonara, neoplasm pulmonar.
2. Afectiuni cardio-vasculare - profilaxia aterosclerozei, a cardiopatiei ischemice, arterita obliteranta, varice, ulcer varicos, hipertensiune arteriala, sindromul si boala Raynaud .
3. Afectiuni digestive- ulcer gastric si duodenal, rectocolita hemoragica, hepatita acuta si cronica, ciroza hepatica, pancreatita cronica, constipatia cronica, diaree, disenterie, parazitoze intestinale, hemoroizi-aplicatii locale.
4. Afectiuni uro genitale- cicluri neregulate, dismenoree, sindrom premenstrual, mastoza chistica, chist ovarian, fibrom uterin, candidoza genitala, frigiditate, impotenta, sterilitate.
5. Afectiuni neuropsihice - leuconevraxita, accidente vasculare, in faza recuperatorie, insomnii, astenie, depresie, cefalee, migrene, nevralgii, boala Parkinson, boala Alzheimer, intoxicatia alcoolica.
6. Afectiuni metabolice - diabet zaharat, obezitate, guta.
7. Afectiuni dermatologice - eczeme, psoriazis, zona zooster, herpes, arsuri, plagi, micoze. Se poate folosi concomitent si in aplicatii locale.
8. Afectiuni osteo-articulare - artrite, artroze, poliartrita reumatoida, entorse, luxatii, fracturi, mialgii, fibroze musculare.
9. Practica stomatologica - stomatite, gingivite, abcesul dentar, post extractii-si in aplcatii locale prin pensulatii, sub forma de apa de gura, 1 lingurita la un pahar de apa- paradontoza, afte, chirurgia buco-dentara.
10. Tonic general - se poate administra sugarului, copilului mic, femeii gravide, adultilor si varstnicilor.
11. Recomandat la sportivi - este un anabolizant valoros, necesar atat in perioada de acumulare cat si de competitie. Nu modifica testele doping. Ajuta la cresterea performantelor si la refacerea organismului dupa efort.
12. Indicatii veterinare - produsul este recomandat in terapia veterinara, practic pt. orice afectiune, asemanator omului. In plus este recomandat pt. ameliorarea performantelor animalelor, indiferent ca sunt animale de productie sau de companie.
Noni NU este un panaceu universal, doar bolile cauzate de nivelul scazut al xeroninei vor putea fi rezolvate. Scaderea xeroninei apare in cazul dietelor defectuoase lipsite de produsi naturali, vitamine, antioxidanti, datorita tratarii termice si chimice excesive ale alimentelor, in imbolnaviri, in situatii de suprasolicitare, in imbatranire.
MOD DE ADMINISTRARE- linguri
Doza de atac Doza terapeutica Doza intretinere
Lingura=15 ml.
Adulti Dimineata 2 2 1
Seara 2 1 1
Copii, pana la 12 ani Dimineata 1 1 1
Seara 1 x x
Copii mici, sugari Dimineata 1/2 1/2 1/2
Seara 1/2 x x
Se va consuma cu 30 de minute inaintea meselor principale.
In cele mai multe cazuri imbunatatirea starii generale apare chiar dupa cateva zile de consum, dar pentru efectul optim este bine sa continuam pana la 3-6 luni. Daca efectele dorite nu apar, putem creste doza cu o lingura la 3 zile, fara a depasi doza de 6 linguri/zi. Datele statistice arata ca la 25% din cazuri efectele apar in primele 3 saptamani, la 50% intre 3 si 8 saptamani si la 25% in 8-12 saptamani
Un flacon de Noni - liquid are 946 ml de sirop concentrat si costa 188 lei (pretul de depozit).
Intrebari frecvente
Cum sa folosim produsul?
Se poate consuma ca atare sau amestecat cu suc de fructe sau apa. Se recomanda sa se consume pe stomacul gol, cu 30 minute inaintea meselor, inghitind lent, lasand papilele gustative in contact cat mai lung cu produsul.
In cazul oamenilor sanatosi se recomanda doar doza de intretinere. Pentru cei bolnavi doza de atac se consuma tim
p de 3 luni, dupa care se continua cu doza terapeutica.
Nu se va lua cu lingura metalica.
Cum se pastreaza produsul?
Flaconul nedeschis are valabilitate 3 ani. Dupa deschiderea recipientului, acesta se va pastra la rece si este valabil 6-12 luni.
Are Noni efecte secundare?
Polinesian Noni este un produs 100% natural care nu are efecte secundare. Poate fi folosit de oricine cine poate consuma fructe.
Reactiile adverse apar in mai putin de 5% din cazuri si se pot manifesta sub forma de eruptii cutanate, dureri de cap, insomnie, stare de agitatie, greata, chiar vomismente dar aceste fenomene dispar in cateva zile, fara a necesita un tratament special.
Se poate asocia cu medicamente?
Noni poate fi folosit cu orice alte medicamente, in multe cazuri potenteaza efectul medicamentelor, ajuta la reducerea dozei si inlatura efectele secundare.
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
30 221 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vitamine - minerale - vitamine naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU NONI LIQUID , 946 ML - MARELE VINDECATOR

Organic Noni -946 ml , 99,6% suc de Noni , certificat organic !Organic Noni -946 ml , 99,6% suc de Noni , certificat organic !
Organic Noni -946 ml , 99,6% suc de Noni...
Organic Noni - cu suc de noni bio si aroma de zmeura bio. Administrare: 2 lingurite / zi Pe langa ...
RON 188
Organic Noni -946 ml , 99,6% suc de Noni , certificat organic !Organic Noni -946 ml , 99,6% suc de Noni , certificat organic !
Organic Noni -946 ml , 99,6% suc de Noni...
Organic Noni - cu suc de noni bio ºi aromã de zmeurã bio. Administrare: 2 linguriþe ...
RON 188
Noni (400 mg), 90 capsuleNoni (400 mg), 90 capsule
Noni (400 mg), 90 capsule
MORINDA CITRIFOLIA: Acest arbore vesnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia si Asia de Sud. Inaltimea ...
RON 115.02
Sanatate in fiecare picatura -OREGANO OIL produs naturistSanatate in fiecare picatura -OREGANO OIL produs naturist
Sanatate in fiecare picatura -OREGANO OI...
Oregano Oil - sanatate in fiecare picatura ! Antifungice (anti-ciuperci): blocheaza ...
RON 82.77
Kids Green  -  imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervosKids Green  -  imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervos
Kids Green - imuno-stimulator, tonic, ...
Kids Green este un supliment alimentar realizat dupa indelungate si minutioase cercetari si contine 66 de substante ...
RON 95
Arginine PlusArginine Plus
Arginine Plus
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda \\\"oferta speciala \\\". ...
RON 95
Aquabelle Regenerating -Crema regeneratoare de ziAquabelle Regenerating -Crema regeneratoare de zi
Aquabelle Regenerating -Crema regenerato...
Crema regeneratoare de zi Aquabelle poate - in acest sens - sa fie aplicata in siguranta atat vara cat si iarna, insa nu ...
RON 44
Tratament naturist pentru paraziti intestinaliTratament naturist pentru paraziti intestinali
Tratament naturist pentru paraziti intes...
Beneficiati si dv . de cel mai mic pret de achizitii si multe alte avantaje pe care vi le ofera calitatea de membru ...
RON 117.17
Aquabelle Nourishing-Crema nutritiva de noapteAquabelle Nourishing-Crema nutritiva de noapte
Aquabelle Nourishing-Crema nutritiva de ...
Crema nutritiva de noapte Aquabelle poate fi folosita cu incredere in acest sens deoarece hraneste si protejeaza orice ...
RON 44

NONI LIQUID , 946 ML - MARELE VINDECATOR ESTE LISTAT IN: