Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact

BioHarmonexŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT LA DV. ACASA !

Tip produs: BioHarmonex tratamente prin biorezonanta | BioHarmonex terapie pe meridiane energetice | BioHarmonex tratamente la domiciliu
Producator: calivita International
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare BioHarmonexŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT LA DV. ACASA !

BioHarmonexŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT LA DV. ACASA !
Investitie pentru sanatatea Dv. si a familiei Dv.!
Dispozitiv bioenergetic de uz personal pentru tratamentul diferitelor afectiuni si pentru optimizare fizica si psihica. Functioneaza dupa principiile biorezonantei. Biorezonanta este o procedura bazata pe feedback-ul campului electromagnetic al organismului (numit biofeedback).
Conform principiilor biorezonantei, fiecare celula vie din organismul uman genereaza un camp electromagnetic propriu.Scopul procedurii este de a optimiza comunicarea de la celula la celula si de la organ la organ si, astfel, proceselemetabolice, sprijinind furnizarea adecvata cu energie a organismului.
Actioneaza pe o raza de 1,5 m . Simplu si usor de utilizat !
Fara efecte secundare/Non invaziv/Usor de folosit/Reduce consumul de medicamente/Ajuta la o mai buna asimilare a suplimentelor alimentare (> 80 %)/Cost redus pret / efect

Cum actioneaza tratamentul prin biorezonanta?
 Asa cum s-a mentionat anterior organismul este o sursa de de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos.Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic (homeostazic) al organismului.

 Daca organismul prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilbru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate conditiile sa se manifeste si sa progreseze. Fluctuatiile electromagnetice sunt culese cu ajutoul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate reformatate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. ComOpnente ale acestor oscilatii sunt transmise inapoi la sursa constituind astfel un mecanism feedback.

 Terapia prin biorezonanta elibereaza organismul de blocajele energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala, sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii restaurarii si normalizarii proceslor biologice, fnctionale la nivelul structurilor celulare.Biorezonanta este perfect compatibila cu orice alta terapie conventionala sau traditionala.

Trei trepte de intensitatea programelor , Posibilitate de setaree a limbii .Ecran LCD color
PROGRAMELE BioHarmonexŸ.
PROSTATA ▪ Acest program se recomanda barbatilor, in special celor de varsta mijlocie si de varsta a treia. Poate fi combinat cu programele URINAR, BIORITM si INTINERIRE.
MENSTRUATIE ▪ Conform unor anume convingeri spirituale, exista o relatie evidenta intre fazele lunii si ciclul de 28 de zile al femeii, care determina in mod fundamental "natura" feminina. Frecventele acestui program au fost "calibrate" pe ciclul menstrual. Programele HORMONI, PIELE, DETOXIFIERE si BIORITM pot fi recomandate in completare.
METEOROPATIE ▪ Pentru o dispozitie buna indiferent de conditiile atmosferice .Unele persoane reactioneaza mai puternic la modificarile frontului atmosferic, fenomenele meteorologice putand determina, la acestea aparitia unor serii de afectiuni. Acest program sprijina rezistenta organismului la fenomenele meteorologice. Se poate combina cu programele DURERE, CIRCULATIE si BIORITM.
REINCARCARE MENTALA Pentru o relaxare adecvata si in caz de epuizare extrema. Acest program este recomandat tuturor celor care sunt expusi unui stres intens si/sau prelungit, precum si in situatiile in care aveti nevoie de o concentrare mentala sporita (de exemplu in perioada examenelor). Se recomanda a fi folosit in paralel cu programele NERVI, RELAXARE, CIRCULATIE si BIORITM.
LIMFATIC Pentru functionarea sanatoasa a sistemului limfatic. Sistemul limfatic este o parte foarte importanta a sistemului nostru imunitar. Celulele sale sunt prezente pretutindeni in organism, unde pot veni in contact cu substante straine. Frecventele acestui program sprijina sistemul limfatic. Programele IMUNITAR, CIRCULATIE si DETOXIFIERE pot fi recomandate in completare.
COPII ▪ Metabolismul copiilor este unul specific, datorita modificarilor, cresterii si dezvoltarii rapide a organismului. Programul COPII sprijuna exact aceste aspecte.
IMUNITAR ▪ Frecventele programului au fost concepute pentru a se armoniza perfect cu sistemul imunitar. Poate fi combinat eficient cu alte programe pentru sprijinul sistemului imunitar, cum ar fi COPII, INTINERIRE, RELAXARE, NERVI, BIORITM si MERIDIAN
INTINERIRE ▪ Frecventele programului au fost concepute pentru a sprijini sistemul antioxidant al organismului. Procesele Antioxidative joac aun rol important impotriva deteriorarii celulare putand incetini astfel imbatranirea. Programul poate fi combinate eficient cu alte programe cum ar fi RELAXARE, NERVI, DETOXIFIERE, CIRCULATIE, BIORITM si MERIDIAN
HORMONI ▪ Frecventele programului au fost concepute pentru a sprijini functionarea sistemului hormonal. Programul poate fi combinat eficient cu programele INTINERIRE si MENSTRUATIE
DURERE ▪ Pentru un efect benefic complet, programul poate fi combinat eficient cu alte programe cu ar fi RELAXARE, NERVI, MENSTRUATIE, BIORITM si MERIDIAN. Poate fi combinat si cu programe pentru sprijinul digestiei si detoxifierii organismului de exemplu: DETOXIFIERE, DIGESTIE, FICAT/PANCREAS si URINAR
RELAXARE ▪ Va recomandam sa aplicati programul in caz de stres, situatie des intalnita in societatea moderna in care traim. in mod ideal, trebuie aplicat seara, inainte de a merge la culcare. Poate fi combinat cu programele NERVI, RELAXARE, CIRCULATIE si BIORITM.
NERVI ▪ Acest program este conceput sa sprijine functionarea sistemului nervos. Poate fi combinat eficient cu programul RELAXARE.
SLABIRE ▪ Singurul mod de a elimina grasimea corporala este ca tesutul adipos sa se reduca si ficatul sa transforme acest depozit de grasime in lipoproteine. Dupa ce a fost transformat in lipoproteine, celulele il pot transforma in energie sau il pot excreta ca substanta reziduala. Programul este conceput sa sprijine acest proces.
DETOXIFIERE ▪ Indiferent cat de multa grija am avea, in corpul nostru tot se acumuleaza substante toxice, intr-o cantitate mai mare sau mai mica. Acest program are mai multe subprograme, concepute special pentru organele noastre de detoxifiere (ficat, rinichi, splina, pancreas si intestine). Poate fi combinat eficient cu alte programe, cum ar fi RESPIRATOR, DIGESTIE, FICAT/PANCREAS si URINAR.
VEDERE ▪ Acest program se recomanda in special celor care lucreaza mult la computer, se uita la televizor perioade indelungate sau poarta ochelari. in completarea acestuia puteti folosi programul intinerire.
CIRCULATIE ▪ Sistemul cardiovascular joaca un rol deosebit de important in organism, eliminand dioxidul de carbon din celule si mobilizand sistemul nostru imunitar. Volumul de activitate celulara dicteaza o comunicare electromagnetica intensa in cadrul sistemului cardiovascular, acesta fiind unul dintre aspectele principale de care sa tinut cont cand am a fost creat programul. Poate fi combinat cu programele RELAXARE, NERVI, INTINERIRE, HORMONI, BIORITM si MERIDIAN, precum si cu cele pentru digestie si detoxifiere, cum ar fi DETOXIFIERE, DIGESTIE, FICAT/PANCREAS si URINAR.
RESPIRATOR ▪ Acest program este "calibrat" pe respiratie, motiv pentru care il recomandam tuturor celor care depun efort fizic, fumatorilor, persoanele care locuiesc in zonele poluate si muncitorilor. Poate fi folosit in paralel cu programul INTINERIRE, cu rezultate excelente.
DIGESTIE ▪ Unul dintre elementele principale ale unei nutritii adecvate sunt alimentele ce calitate, dar la fel de importanta este si capacitatea organismului de a absorbi nutrientii din alimentele consumate. Acesta a fost aspectul cel mai important de care sa tinut cont la conceperea programului. Se poate combina eficient cu alte programe pentru tractul gastrointestinal, cum ar fi FICAT/PANCREAS sau DETOXIFIERE.
FICAT/PANCREAS ▪ Pancreasul produce enzime digestive si ajuta celulele sa utilizeze glucoza, prin intermediul unui hormon numit insulina. Ficatul este unul dintre organele cele mai importante pentru metabolism, avand un rol esential pentru o digestie adecvata. Poate fi combinat excelent cu programele DIGESTIE sau DETOXIFIERE.
PIELE ▪ Acest program este conceput pentru sprijinirea functionarii sanatoase a pielii.
Pentru o piele catifelata si sanatoasa.

URINAR ▪ Rinichii joaca un rol multiplu in organism, contribuind, printre altele, la controlul functionarii sistemului hormonal, metabolismului apei si sarii, precum si tesutului osos. Acest program ajuta la functionarea adecvata a rinichilor si a tractului urinar. Poate fi combinat cu programul DETOXIFIERE pentru rezultate excelente. Va recomandam sa il folositi dimineata devreme sau dupa masa tarziu, deoarece in aceste perioade rinichii functioneaza la capacitate maxima.
OASE/COLOANA ▪ Majoritatea oamenilor sunt de parere ca oasele sunt formate dirrtr-un material static, dar, in realitate, oasele noastre sunt la fel de active ca orice alta parte a corpului. Pentru a-si mentine sanatatea, oasele trebuie sa isi regenereze celulele, iar aceste celule trebuie sa fie capabile sa absoarba minerale structurale vitale din fluxul sanguin, cum ar fi calciul. Programul este special conceput pentru a armoniza aceste procese.
POSTANTRENAMENT ▪ Metabolismul are nenumarate sisteme care trebuie sa se adapteze solicitarilor unei activitati fizice intense. Frecventele acestui program influenteaza aceste procese, care contribuie la activitatea de recuperare si refacere de dupa antrenament. Poate fi combinat cu programul INTINERIRE.
MERIDIAN ▪ Conform principiilor medicinei chinezesti traditionale, corpul nostru este traversat de o serie de canale invizibile, numite meridiane. Meridianele au un rol important in comunicarea si coordonarea partilor si organelor din corpul nostru, a fluxului sanguin si energetic. Programul Meridian stimuleaza si armonizeaza in acelasi timp toate meridianele, pentru a sprijini un metabolism si o armonie optime a mentine senzatia de bine. Poate fi excelent combinat cu programul BIORITM.
BIORITM ▪ Nu exista nicio persoana cu capacitati fizice, emotionale si intelectua neschimbate: acestea sunt expuse unor modificari permanente, numte ritm biologic. Programul a fost conceput sa sprijine exact aceste procese. Poate fi combinat cu programele NERVI, RELAXARE, MERIDIAN si CIRCULATIE.
Armonizati-va viata cu BioHarmonexŸ !
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
25 017 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vitamine - minerale - vitamine naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU BIOHARMONEXŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT LA DV. ACASA !

Bio Harmonex-  dispozitiv de uz personal  pentru tratament prin biorezonantaBio Harmonex-  dispozitiv de uz personal  pentru tratament prin biorezonanta
Bio Harmonex- dispozitiv de uz personal...
Beneficiati si dv . de cel mai mic pret de achizitii si multe alte avantaje pe care vi le ofera calitatea de membru ...
RON 2450
LOW DEUTERIUM OXY CRYSTALŸ!-puterea apeiLOW DEUTERIUM OXY CRYSTALŸ!-puterea apei
LOW DEUTERIUM OXY CRYSTALŸ!-puterea ape...
Un concentrat de apa saracita in deuteriu, structurat magnetic, imbogatita cu oxigen stabilizat. Apa saracita in ...
RON 188
X-SHAPE- produs 100%natural pentru slabitX-SHAPE- produs 100%natural pentru slabit
X-SHAPE- produs 100%natural pentru slabi...
X-SHAPE (90 capsule ) - complex de aminoacizi , pentru pierderea greutatii corporale si un corp sanatos.!!! ...
RON 110.72
COMMUNIGUARD-Protectie impotriva radiatiilor electromagnetice !COMMUNIGUARD-Protectie impotriva radiatiilor electromagnetice !
COMMUNIGUARD-Protectie impotriva radiati...
Beneficiati si dv . de cel mai mic pret de achizitii si multe alte avantaje pe care vi le ofera calitatea de membru ...
RON 67.72
Detox Patch - plasturi pentru detoxifiere ; produs naturistDetox Patch - plasturi pentru detoxifiere ; produs naturist
Detox Patch - plasturi pentru detoxifier...
De secole, in medicina orientala se considera ca, in timpul zilei, toxinele din organismul nostru se deplaseaza in jos. ...
RON 155
XShape - complex de aminoacizi pentru reducerea greutatii corporaleXShape - complex de aminoacizi pentru reducerea greutatii corporale
XShape - complex de aminoacizi pentru re...
XShape este un complex de aminoacizi ce pot interveni favorabil in reducerea greutatii corporale nu doar prin pierderea ...
RON 118
Arginine PlusArginine Plus
Arginine Plus
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda \\\"oferta speciala \\\". ...
RON 95
Para Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelorPara Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelor
Para Protex -extracte din plante pentru ...
ParaProtex Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda "oferta ...
RON 125
Liver Aid - protector si regenerator hepaticLiver Aid - protector si regenerator hepatic
Liver Aid - protector si regenerator hep...
Liver Aid este un preparat natural pe baza de aminoacizi, minerale si colina, cu rol de sustinere a celulei hepatice in ...
RON 135

BIOHARMONEXŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT LA DV. ACASA ! ESTE LISTAT IN: