Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Para Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelor

Para Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelor

Tip produs: helicobacter pylori | insuficienta renala | paraziti intestinali
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Para Protex -extracte din plante pentru combaterea parazitozelor, micozelor, infectiilor si virozelor

ParaProtex
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda "oferta speciala ".
ParaProtex este unul dintre cele mai eficiente si sanatoase preparate naturale cu actiune in sfera sistemului digestiv de pe piata. Produsul mentine sanatatea tractului gastro-intestinal prin faptul ca omoara ciupercile, fungii, parazitii si, in acelasi timp, confera o foarte buna calitate digestiei. Este un produs care prin actiunea sa septica ridica imunitatea in numeroase boli infectioase si asigura o buna asimilare a nutrientilor din hrana. O cura cu Para Protex poate fi efectuata atat preventiv, pentru o para protectie imunitara si o sanatate optima a tractului digestiv si anexelor sale, cat si combativ, in cazul existentei unor boli si afectiuni.

SUSTANTELE ACTIVE din compozitia produsului natural ParaProtex de la Calivita sunt urmatoarele:

>> Extractul din fructul Quisqualis Indica, originar din India, asigura o motilitate intestinala fiziologica ce previne stagnarea alimentelor in tractul digestiv. Se recomanda si in cazul indigestiilor infantile sau in prevenirea malnutritiei cauzate de diferiti viermi intestinali. Din frunzele acesteia se prepara un unguent impotriva infectiilor pielii cauzate de paraziti. Semintele coapte sunt folosite pentru combaterea rahitismului, diareei si febrei.

>> Pelinul este o alta componenta esentiala a produsului. Acesta usureaza digestia, trateaza intoxicatiile alimentare, gastrita hipo-acida, actioneaza impotriva viermilor intestinali, calmeaza arsurile si durerile, actioneaza ca antimicotic, anti-inflamator si anti-infectios. Combate senzatia de greata sau deranjamente stomacale frecvente. Pulberea de pelin este un extraordinar tonic si protector al ficatului. Cercetari de ultima ora facute in China au aratat ca pulberea de pelin este eficienta chiar si in cazurile persoanelor care au ficatul grav afectat dupa consumul indelungat al unor substante intoxicante, cum ar fi alcoolul. Pelinul are efecte benefice si in tratarea bronsitei, astmului si pneumoniei, precum si in stimularea poftei de mancare la copii.
>> Extractul din Berberis Vulgaris (Dracila) creste pofta de mancare, reduce starea de oboseala, are rol preventiv in formarea calculilor biliari si renali prin imbunatatirea functiilor hepatice si renale; produce o relaxare musculara. Distruge agentii patogeni ai dizenteriei, holerei, bacteriile care infecteaza plagile, precum si alte microorganisme care provoaca infectii vaginale si ale aparatului urinar. Este eficient in artrite si conjunctivite.
>> Commiphora Myrrha (iarba de smirna) este un stimulent care creste pofta de mancare; actioneaza benefic asupra proceselor digestive; protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice. Poate fi utilizat si pentru efectele sale antihelmintice. Prin continutul bogat in potasiu, sodiu, silicon, zinc si clor participa la eliminarea substantelor toxice din organism.
>> Eugenolul, un component principal din Eugenia Caryophyllata (cuisoare), este un antioxidant puternic si tonic general. Distruge parazitii intestinali, microbii si ciupercile.
>> Tabebuia Impetiginosa este cunoscuta pentru efectele sale antioxidante, imunostimulatoare, laxative. Contine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2, s.a.), fibre, precum si substante biologic-active. Poate fi de ajutor in tratarea artritelor si herpesului. Se bucura de o mare popularitate datorita actiunii sale anti-fungice.
>> Juglans Nigra actioneaza ca un tonic general, mentinand starea de sanatate si vitalitate. Substanta sa activa - juglona - este eficienta in lupta impotriva parazitilor. Continutul de iod natural, cu efect antiseptic, distruge fungii si parazitii intestinali. In plus, si-a dovedit eficienta si in afectiuni ale pielii cum ar fi herpesul, furunculozele, eczemele.
>> Extractul din fructul Citrus Paradisi contine bioflavonoide, aminoacizi, zaharuri, tocoferoli, acid ascorbic si, prin aceasta compozitie complexa actioneaza eficient impotriva a peste 800 de tipuri de virusi si bacterii, aproape 100 de ciuperci si numerosi alti germeni patogeni. Intervine in buna functionare a aparatului digestiv. Este si un antiseptic cu puteri extraordinare si nu distruge bacteriile utile din intestine.
>> Usturoiul are o serie de efecte benefice pentru organismul uman: asigura in buna functionare a sistemului cardiovascular, poseda si un putemic efect antibiotic, contribuie la procesul de digestie si ofera protectie fata de agentii cancerigeni.

Absenta parazitilor, ciupercilor si microbilor din organism asigura o stare generala buna, o calitate superioara a existentei, performante fizice si psihice, longevitate.
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
30 150 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vitamine - minerale - vitamine naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU PARA PROTEX -EXTRACTE DIN PLANTE PENTRU COMBATEREA PARAZITOZELOR, MICOZELOR, INFECTIILOR SI VIROZELOR

Tratament naturist pentru paraziti intestinaliTratament naturist pentru paraziti intestinali
Tratament naturist pentru paraziti intes...
Beneficiati si dv . de cel mai mic pret de achizitii si multe alte avantaje pe care vi le ofera calitatea de membru ...
RON 117.17
Kids Green  -  imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervosKids Green  -  imuno-stimulator, tonic, reglator metabolic si trofic nervos
Kids Green - imuno-stimulator, tonic, ...
Kids Green este un supliment alimentar realizat dupa indelungate si minutioase cercetari si contine 66 de substante ...
RON 95
Sanatate in fiecare picatura -OREGANO OIL produs naturistSanatate in fiecare picatura -OREGANO OIL produs naturist
Sanatate in fiecare picatura -OREGANO OI...
Oregano Oil - sanatate in fiecare picatura ! Antifungice (anti-ciuperci): blocheaza ...
RON 82.77
BioHarmonexŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT  LA DV. ACASA !BioHarmonexŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT  LA DV. ACASA !
BioHarmonexŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT...
BioHarmonexŸ! -25 PROGRAME DE TRATAMENT LA DV. ACASA ! ...
RON 2633.75
Acidophylus with Psyllium , 100 capsuleAcidophylus with Psyllium , 100 capsule
Acidophylus with Psyllium , 100 capsule
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda \"oferta speciala ...
RON 89
SambuRex- efectele miraculoase ale socului negru ! oferta speciala !SambuRex- efectele miraculoase ale socului negru ! oferta speciala !
SambuRex- efectele miraculoase ale socul...
Samburex este un supliment alimentar sub forma lichida, fabricat de CaliVita si recomandat, mai ales, pentru ...
RON 134
Beauty Formula -formula frumusetii !Beauty Formula -formula frumusetii !
Beauty Formula -formula frumusetii !
Discount 15% fata de pretul afisat la achizitia produsului de pe site-ul nostru prin metoda "oferta speciala ". Reda ...
RON 108
Garlic Caps  antibiotic natural si sustinator al sistemului imunitar si cardio-vascularGarlic Caps  antibiotic natural si sustinator al sistemului imunitar si cardio-vascular
Garlic Caps antibiotic natural si susti...
Garlic Caps - oferta speciala Garlic Caps ( de la Calivita este un produs continand o combinatie echilibrata de usturoi ...
RON 40
Noni Liquid , 946 ml  - marele vindecatorNoni Liquid , 946 ml  - marele vindecator
Noni Liquid , 946 ml - marele vindecato...
Detalii pe : www.naturale.mycali.biz Beneficiati si dv . de cel mai mic pret de achizitii si multe alte avantaje pe ...
RON 202.1

PARA PROTEX -EXTRACTE DIN PLANTE PENTRU COMBATEREA PARAZITOZELOR, MICOZELOR, INFECTIILOR SI VIROZELOR ESTE LISTAT IN: