Inscrie firma »
Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.

Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.

Tip produs: Sisteme de alarma | Sisteme video | Control acces
Producator: Team Guard
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Instalare sisteme de alarma, supraveghere video, control acces, interfonie, protectie perimetrala.

Serviciul tehnic

Departamentul tehnic al societatii Team Guard ofera clientilor servicii de proiectare, instalare si intretinere pentru intreaga gama de sisteme electronice de securitate existente pe piata:

Sisteme de alarma
Sistemele de alarma au rolul de supraveghere permanenta a zonelor protejate, detectie a persoanelor neautorizate si semnalarea efractiei atat acustic cat si catre dispecerat. Componenta unui sistem de alarma este urmatoarea:

Unitatea centrala a sistemului alarmare: este componenta de baza care monitorizeaza permanent semnalele primite de la detectorii conectati la acesta si in functie de aceste semnale, avertizeaza acustic si transmite catre dispecerat evenimentele generate;
Echipamente de detectie:
* senzorii de miscare - sunt elementele cele mai comune pentru detectia miscarii ce pot fi conectate la unitatea centrala; acestia pot fi montati atat in interior, cat si in exterior, in orice fel de spatii si conditii de mediu permitand posibilitatea reglarii sensibilitatii de detectie;
* senzorii de geam spart - sunt elemente menite sa sporeasca gradul de protectie perimetrala prin detectarea spargerii geamurilor de la usi, vitrine sau ferestre; alarma se declanseaza la detectarea frecventelor emise prin spargerea geamului.
* senzori de vibratii - detecteaza tentativele de perforare a peretilor, a usilor si ferestrelor; alarma se declanseaza la detectia vibratiilor sau socurilor provocate de infractor, astfel incat efractia poate fi prevenita inainte de a avea loc;
* contactul magnetic - este folosit pentru protejarea ferestrelor si a usilor putand fi instalat in punctele de acces vulnerabile;
* bariere infrarosu - sunt elemente de detectie perimetrala ce pot fi montate pe distante mari de sute de metri lungime; acestea asigura o protectie a suprafetelor mari atat la interior cat si la exterior prin emiterea unor fascicule in infrarosu paralele si continue; sunt ideale pentru protectia gardurilor, curtilor, parcurilor auto si altor obiective ce detin suprafete mari si ce nu pot fi acoperite in intregime prin senzori de miscare;
Echipamente de comanda: tastatura permite armarea si dezarmarea intregului sistem de alarma, programarea centralei, afisarea starii sistemului si toate celelalte functii ce pot fi setate la centrala;
Echipamente de avertizare: audio (sirene de exterior si interior) si optice;
Echipamente de comunicare in dispecerat (comunicator GPRS/GSM, comunicator telefonic, prin internet si radio);

Sisteme de supraveghere cu camere video si inregistrare a imaginilor filmate
Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important pentru siguranta zonelor de actiune, previn infractiunile si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari.
Un sistem de supraveghere video este format dintr-unul sau mai multe inregistratoare, numite DVR-uri (Digital Video Recorder), camere video si echipamentele necesare pentru conectarea camerelor si transmisia imaginilor intr-unul sau mai multe dispecerate.
Inregistratorul video este echipamentul de baza al unui sistem video. Acesta permite conectarea mai multor camere de supraveghere video, preluarea permanenta a imaginilor si stocarea acestora pe o memorie magnetica (hard disk).
Printr-o conexiune la internet, imaginile video pot fi vizionate in timp real de pe orice calculator prin browser (internet explorer) acestea putand fi accesate doar pe baza de cont si parola.
Inregistratoarele dispun de softuri moderne si avansate care permit functii precum: inregistrare la miscare, alarmare prin email in caz de detectie a miscarii si inlocuirea celor mai vechi imagini cand memoria hard disk este plina.
Camerele video sunt echipamentele care preiau imaginile si le transmit prin medii cum ar fi cablu coaxial, cablu ftp/utp, fibra optica sau wireless catre DVR. Acestea pot fi de interior sau de exterior cu lentila fixa sau cu lentila varifocala. Pentru zonele intunecate, camerele sunt prevazute cu infrarosu ce ofera o buna vizibilitate chiar si acolo unde nu exista sursa de lumina.

Sisteme de detectie si prevenire a incendiilor
Securitatea prin definitie reprezinta: "faptul de a fi la adapost de orice pericol si sentimentul de incredere si de liniste pe care il da cuiva absenta oricarui pericol". Incendiile sub orice forma nu aduc decat dezastre, pierderi de vieti omenesti precum si distrugerea bunurilor si valorilor celor afectati. Sistemele de detectie si prevenire a incendiilor nu fac decat sa va protejeze si sa va ofere sigurata si linistea de care fiecare are nevoie pentru o viata normala.
Team Guard va ofera proiectare, instalare si intretinere pentru orice sistem de detectie si prevenire a incendiilor.. Principalele componente ale unui astfel de sistem sunt: centrala antiincendiu, senzorii de fum si gaz, dispozitivele de stopare a incendiului si echipamentele de conectare si avertizare acustica, optica si in dispecerat.

Sisteme de control acces
Sistemele de control acces sunt excelente elemente de management, putandu-se urmari permanent fluxul personalului intr-o institutie sau chiar efectua pontajul individual prin soft specializat. Aceste sisteme pot fi de sine statatoare, avand cate un cititor de cartela, breloc sau cod pentru fiecare usa, sau pot fi conectate in retea oferind un management excelent in functie de setarile efectuate de catre operatorul dispecer (exemplu: accesul la camerele unui hotel pe baza de card setat la receptie);

Sisteme de interfonie si video-interfonie
Sistemele de interfonie si video interfonie stau la baza accesului in blocurile de locuinte si ofera un plus de confort si siguranta resedintelor private si sediilor de firme prin vizionarea si convorbirea cu persoanele vizitatoare si oferirea accesului printr-o simpla apasare a unui buton de la receptie.

IT si comunicatii
Team Guard vine in intampinarea clientilor sai prin departamentul IT, care va pune la dispozitie urmatoarele servicii conexe cu activitatea principala: aplicatii web, instalare software de dispecerizare, retele de voce si date, configurare servere linux (server www,mail,dns,dhcp..) si configurare routere pentru internet.

PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
2 299 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: paza - firme de paza - alarme

PRODUSE ASEMANATOARE CU INSTALARE SISTEME DE ALARMA, SUPRAVEGHERE VIDEO, CONTROL ACCES, INTERFONIE, PROTECTIE PERIMETRALA.

Servicii de monitorizare si interventie rapidaServicii de monitorizare si interventie rapida
Servicii de monitorizare si interventie ...
Serviciul de monitorizare si interventie rapida Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de securitate prin ...
RON 150
Servicii de paza umanaServicii de paza umana
Servicii de paza umana
Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe ...

INSTALARE SISTEME DE ALARMA, SUPRAVEGHERE VIDEO, CONTROL ACCES, INTERFONIE, PROTECTIE PERIMETRALA. ESTE LISTAT IN: