Inscrie firma »
S*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Training in managementul securitatii si prevenirea pierderilor

Training in managementul securitatii si prevenirea pierderilor

Tip produs: managementul securitatii | training security management | training loss prevention
Producator: Scott Vias
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Training in managementul securitatii si prevenirea pierderilor

Scott Vias, prima organizatie romaneasca specializata in audit, consultanta si pregatire in domeniul securitatii, va invita sa participati la singurul program de training in managementul securitatii si prevenirea pierderilor, disponibil in Romania.

Principala noastra misiune este aceea de a crea un mediu profesional in care cei interesati sa-si poata dezvolta capacitatile si aptitudinile in domeniul prevenirii pierderilor si managementul securitatii.

Toate programele de training Scott Vias au aplicabilitate practica si sunt realizate de catre profesionisti cu experienta internationala in acest domeniu. Totodata, programa este construita dupa structura ISO 28000 si acopera toate conceptele acestui standard, este in acord cu legislatia romaneasca in domeniu si cu Societatea Americana pentru Industria Securitatii (The American Society for Industrial Security - ASIS). Absolvirea cursului nu substituie, insa, atestarea impusa personalului cu atributii in domeniul securitatii private, in acceptiunea interpretarii legii nr. 333/2003.

Absolvirea acestui training ofera o garantie a asimilarii competentelor ai bunelor practici in managementul sistemelor de securitate si prevenirea pierderilor.

Dupa parcurgerea programului, absolventii vor intelege rolul securitatii in organizatia pe care o reprezinta si se vor putea implica performant in activitatea de prevenire a pierderilor. Absolventii vor fi capabili sa dezvolte programe de prevenire a pierderilor in beneficiul organizatiilor lor, sa elaboreze si sa controleze bugetele operationale si de investitii, sa efectueze si sa documenteze investigatiile corporatiste si, nu in ultimul rand, sa se implice in crearea procedurilor de urgenta.

Astfel, managerii, membri in comitetele executive ale organizatiilor, acumuland cunostintele necesare intelegerii rolului si importantei managementului sistemului de securitate al organizatiei din care fac parte, vor putea sa ocupe operational functia de Security Manager.

Trainingul va fi sustinut de catre Marian Paraschiv, primul lead auditor certificat international pentru audit si consultanta in sisteme de security management. Programul va fi facilitat in limba romana, insa, este posibil ca pe parcursul desfasurarii sa fie folositi termeni in limba engleza, pentru elemente care nu-si gasesc corespondentul in limba romana.

Urmatoarea sesiune de training va avea loc intre 16 si 19 septembrie 2010.
Trainingul se va desfasura pe o perioada de 4 zile, cate 8 ore pe zi.
Locul de desfasurare: Hotel Ramada Brasov
Costul participarii la acest program de training este de 490 euro/persoana + TVA.
Oferta:
- Pentru grupuri de cel putin doua persoane se ofera un discount de 10%
- Pentru grupuri de cel putin patru persoane se ofera un discount de 25%.
Data limita pentru inscriere: 10 septembrie
PREZENTARE S***************************
MEMBRU
GRATUIT
S***************************
696 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Consultanta in Managementul Securitatii - Brokerage in Managementul Securitatii - Training in Managementul Securitatii

TRAINING IN MANAGEMENTUL SECURITATII SI PREVENIREA PIERDERILOR ESTE LISTAT IN: