Inscrie firma »
Pat masaj cu pietre de jad B 7700

Pat masaj cu pietre de jad B 7700

Tip produs: pat masaj | pietre jad
 

Prezentare Pat masaj cu pietre de jad B 7700

Patul de masaj "B 7700" ofera avantajele cumulate ale masajului, chiropracticii, acupresurii si ale caldurii infrarosii de spectru indepartat cu jad premium pentru a inlatura stresul si tensiunea musculara, a imbunatati circulatia sangvina si a creste nivelul energiei.
Patul de masaj cu jad

De ce e atat de special?

Patul de masaj cu jad:

- se bazeaza pe un secret stravechi al longevivilor din Tibet..si anume: miracolul pietrelor de JAD!
- asociaza simultan mai multe metode traditionale de terapie, recunoscute ca fiind deosebit de valoroase si care au trecut testul timpului si al eficientei dovedite:
1. presopunctura: activarea unor zone musculo-tendino-osoase are efecte benefice localizate asupra coloanei vertebrale precum si la distanta asupra aparatelor si sistemelor precum si asupra starii globale de relaxare si destindere actionand implicit asupra echilibrului emotional.
2. masajul chiropractic: echilibrarea, centrarea coloanei vertebrale, ax central al fiintei are efecte la distanta asupra bunei functionari a intregului organism.
3. jadul: prin rezonanta sa si anume: este o piatra a linistii si pacii; risipeste energiile negative; este o bariera impotriva bolii si atacurilor negative; reduce tensiunea nervoasa si calmeaza; ajuta la gasirea unor solutii si la rezolvarea problemelor; echilibreaza emotional si are un puternic rol curativ, benefic pentru inima, timus, rinichi, plamani, sistemul nervos, sange, ochi, precum si in caz de pietre la rinichi, infertilitate, artrita, reumatism, reducand febra. Prin toate aceste rezonante exceptionale, jadul confera energizari specifice cu efectele profund binefacatoare asupra organismului uman fiind cunoscut in medicina traditionala orientala pentru proprietatile sale curative.
4.radiatiile infrarosii: Jadul este de asemenea renumit ca transmitator al razelor infrarosii de spectru indepartat, de aceeasi lungime de unda ca cele emise de organismul uman echilibrat si sanatos, actionand deci si prin acest mecanism, in mod benefic, asupra corpului.
5. caldura reglabila dar care poate fi si intensa : efectul caldurii este relaxant atat asupra coloanei vertebrale cat si asupra tuturor grupelor musculare...relaxarea obtinuta este o stare de baza pe fondul careia se produc activari ale energiilor subtile cu efecte curative prin ele insele...senzatia de confort fizic si psihic care apare. are efecte destressante de linistire a procesului gandirii si a contractiilor psihice.
PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
2 326 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Constructii/Amenajari/Mobilier » Tamplarie si profile din Aluminiu si PVC