Inscrie firma »

S*************************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************************

Luxury International reprezinta singura garantie a unui serviciu de calitate, prompt, la cele mai inalte standarde si in bugetul clientului. Fondata in 2008 compania a avut o dezvoltare constant ascendenta devenind in timp una dintre cele mai importante si de prestigiu agentii imobiliare din Bucuresti care acopera piata imobilelor de lux, cu destinatii de locuinte, dar si spatii de birouri sau alte destinatii.
Situata in plin centrul capitalei, pe Bulevardul Unirii, Luxury International se adreseaza in primul rand clientilor care cauta zonele ultracentrale din Bucuresti dar si cartierele rezidentiale fie ca este vorba de cele traditionale din centrul orasului, precum Cotroceni, Domenii-Casin, Dorobanti-Capitale sau cele nou dezvoltate si extrem de cautate din nordul capitalei.
Cu o echipa de profesionisti de cea mai inalta clasa avand avantajul dinamicitatii dat de tinerete si ambitie pe de o parte si de cunoasterea matura a pietei, tendintelor, evolutiilor si perspectivelor acesteia pe de alta, Luxury International are deplina capacitate de a oferi consiliere, consultanta si solutii care sa raspunda nevoilor clientilor sai in cel mai inalt grad.
Bazandu-si filozofia de afaceri pe corectitudine, deschidere si competenta Luxury International a captat increderea clientilor sai dezvoltand cu acestia relatii durabile, reciproc avantajoase in masura sa o recomande ca partener ideal pentru cei care deruleaza afaceri in domeniul imobiliar, persoane particulare sau companii.
PREZENTARE S*************************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************************
403 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: imobiliare - vile - vile cotroceni

ULTIMELE PRODUSE ALE SC LUXURY INTERNATIONAL CONSULTING SRL

Vila CotroceniVila Cotroceni
Vila cotroceni
Vila deosebita situata in Cotroceni , P+1+M , 220 mp construiti , teren liber 210 mp , necesita imbunatatiri . Pret ...
SC LUXURY INTERNATIONAL CONSULTING SRL ESTE INSCRISA IN