Inscrie firma »
P********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Copywriting: scriere de texte pentru site-uri de prezentare

Copywriting: scriere de texte pentru site-uri de prezentare

Tip produs: copywriting | continut website | webdesign
Producator: Marius Pop, Copywriter
 

Prezentare Copywriting: scriere de texte pentru site-uri de prezentare

Ai intrat vreodata pe un site al unei firme si sa nu te intereseze nimic? Sau sa ti se para doar ok, la fel ca multi altii dupa care ai iesit si n-ai mai revenit deloc?

Pentru a nu fi si site-ul tau victima a unor astfel de reactii, e bine de stiut ca pe langa design si programare site-ul tau are nevoie de un continut pe masura. Ai cumparat vreodata de pe un site cu design modern si programare sofisticata fara sa-ti placa ce au de oferit? Nici clientii tai.

De aceea site-ul tau are nevoie de niste texte bine structurate, care sa-l ajute pe potentialul tau client sa-si dea seama rapid cine esti, cum il poti ajuta si de ce merita sa cumpere de la tine. Aici intervin eu.

1. Imi spui ce anume ai vrea contina site-ul tau si ce sa transmita, imi pui la dispozitie informatiile cu privire la ceea ce ai de oferit si la piata in care activezi.

2. Eu scriu aceste texte in asa fel incat sa fii prezentat intr-un mod structurat, atractiv si credibil potentialilor tai clienti.

3. Ti le trimit, facem eventuale ajustari si gata, ai un nou site, gata sa iti imbunatateasca imaginea in ochii clientilor tai.

Vei avea astfel un site care te va scoate din multime. Un site pe care atunci cand cei din publicul tau tinta il viziteaza isi vor da repede seama ca nu esti un furnizor oarecare, ca raspunzi cu adevarat nevoilor pe care le au si ca merita sa te ia in serios ca partener de afaceri.
PREZENTARE P*********************
MEMBRU
GRATUIT
P*********************
1 245 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
P*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: copywriting - site-uri de prezentare - email marketing

PRODUSE ASEMANATOARE CU COPYWRITING: SCRIERE DE TEXTE PENTRU SITE-URI DE PREZENTARE

Copywriting (scriere de texte) pentru campanii de email marketingCopywriting (scriere de texte) pentru campanii de email marketing
Copywriting (scriere de texte) pentru ca...
In ciuda numarului mare de newslettere pe care poate si tu le ignori sau le stergi fara sa le citesti, atunci cand ...
COPYWRITING: SCRIERE DE TEXTE PENTRU SITE-URI DE PREZENTARE - PRODUSE SIMILARE