Inscrie firma »
Raport medical

Raport medical

Tip produs: Ganoderma | Sanatate | Produse naturiste
Producator: Gano Excel
 

Prezentare Raport medical

RAPORT MEDICAL

Este Ganoderma cu adevarat vindecatorul bolilor moderne si "medicamentul universal", pentru toate bolile ?
Raspunsul nostru este "DA",deoarece ea este capabila sa atinga cele mai sensibile parti ale organismului bolnav, scotind la iveala si dezradacinind sursa bolii, permitind astfel vindecarea. Aceasta ciuperca poate transforma un organism dezechilibrat intr-unul sanatos.

SEMNE ale reactiilor de boala :

Ochii: - reactiile la ochi provin din reglarea functiilor ficatului.
Ochii rosii: - inseamna ca ficatul are un nivel inalt de toxine si ca se elimina toxinele.
Vederea incetosata si somnolenta: indica faptul ca ficatul isi regleaza functiile.
Ochii inlacrimati si tensionati: indica stres emotional, furie, oboseala fizica si mentala.
Nasul - este afiliat cu plaminii si gatul.
-curgerea nasului inseamna un nivel ridicat de acid in corp si eliminarea toxinelor din plamani.
-nasul infundat si stranutul inseamna reglarea procesului de oprire a alergiilor nazale.
Pielea: urticariile,eruptiile si mincarimea pielii sunt semne ca se elimina toxinele grase si toxinele nesolubile.
Incheieturile, mainile si picioarele: amortirea mainii stangi inseamna slabirea inimi.
Durerea in talpi: indica slabirea functiilor rinichilor.
Capul: durerea/migrena din spatele capului sau ceafa inseamna hipertensiune sau hipotensiune.Alte manifestari sunt posibile prin transpiratie, urina, scaun.
ATENTIE ! -daca urmati un tratament medicamentos ,nu-l intrerupeti in timp ce luati si ganoderma, in special daca suferiti de hipertensiune,boli cardiace sau diabet. Reduceti medicamentele numai la sfatul medicului.

Iata cateva rezultate remarcabile obtinute prin consumul de Ganoderma:

1.) Vindecarea completa a durerilor de cap si de umeri la un pacient hipertensiv si cu ateroscleroza si imbunatatirea de asemenea a tensiunii arteriale la diferiti pacienti hipertensivi.

Raport al dl. ISAO TANI de la Institutul de Cercetari Medicale al Universitatii KINKI.

Majoritatea subiectilor asupra carora s-a efectuat acest experiment erau hipertensivi. Valorile tensiunii arteriale s-au ameliorat in mod semnificativ: unul dintre pacienti in decurs de 3 luni a ajuns de la o tensiune arteriala de 180/96 mmHg la 126/94
mmHg. Un asemenea progres remarcabil este rareori intilnit in afara utilizarii antihipertensivelor.
- in cazul unei paciente suferind de ateroscleroza,tensiunea arteriala a scazut de la 158/77 mmHg la 128/67 mmHg,dupa numai 3 luni de tratament.De asemenea nivelul colesterolului s-a imbunatatit de la 269 mg/dl la 242 mg/dl.
-un alt pacient suferea de hipertensiune arteriala asociata cu dureri de cap si de umeri.In urma administrarii ganodermei timp de 1 luna,tensiunea a scazut de la 151/78 mmHg la 118/72 mmHg,iar durerile de cap au disparut.
-la pacientii care acuzau hipertensiune arteriala si dureri,ambele simptome s-au ameliorat.

2.) De ce Ganoderma este eficienta in cazul bolilor cardio-vasculare?
Dr.Shigeree Yuji de la Universitatea Kinki da 6 raspunsuri la aceasta intrebare.
a) trateaza hipertensiunea arteriala.
b) creste tensiunea arteriala in cazul pacientilor hipotensivi.
c) previne ateroscleroza,reduce colesterolul.
d) previne tromboza si dizolva trombii formati.
e) reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
f) utilizata impreuna cu medicamentele antihipertensive poate avea un efect hipotensor.

3.) Ganoderma este eficienta si in tratarea obstructiilor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, accidentelor vasculare cerebrale si anginei pectorale.
Raport al dl. Uebara Kioshi de la Spitalul Kinki : consumul de ganoderma poate reduce gravele simptome ale bolilor enumerate mai sus.Intre cazurile aflate sub observatie s-a aflat si un pacient cu obstructie arteriala cerebrala dreapta.Prin administrarea simultana de Ganoderma si Urokinaza s-au obtinut cele mai bune rezultate.- Un alt pacient, in urma unei obstructii vasculare cerebrale,a ramas partial paralizat. Consecutiv consumului de Ganoderma si-a recapatat mobilitatea,iar valorile grasimilor si a lipoproteinelor sale au revenit la normal.
Administrarea de Ganoderma poate imbunatati starea pacientilor cardiaci. Avand in vedere faptul ca bolile amintite sunt dificil de tratat, este recomandabil consumul regulat de ganoderma,in scopul prevenirii acestora de la bun inceput.

4.) Ganoderma este eficienta in tratamentul hepatitelor acute sau cronice si a disfunctiilor hepatice.
Raport al Dr. Mitsui Hashimoto de la Spitalul Hashimoto.
In prezent hepatita ramine o boala greu vindecabila. In cazul in care Ganoderma ar fi eficace,ea ar reprezenta un remediu semnificativ ptr. tratamentul hepatitei.
* 6 capsule/zi au fost prescrise unor pacienti suferind de hepatita. 3 luni mai tirziu,acestia au inceput sa se refaca,valorile GOT si GPT scazind de la 200 - 300 la 100.
A fost consemnat un singur caz de hepatita asociata cu hipertensiune arteriala ; dupa consumul de ganoderma, rezultatele obtinute au fost pozitive.
Cind functia ficatului este scazuta, pacientul poate obosi usor, utilizarea ciupercii-medicament poate ajuta la eliminarea starii de oboseala ( epuizare).

5.) Conceptia ca "bolile de ficat sunt incurabile",trebuie abandonata.

6.-1. Durerile provocate de gastrita,ulcerul duodenal,ulcerul gastric,etc. pot fi rapid ameliorate.

6.-2. Ganoderma protejaza pacientii suferind de boli digestive,pe cei cu alimentatie dezechilibrata sau pe cei cu toxiinfectie alimentara.

6.-3. Nu mai este nevoie ca persoanele supraponderale sa tina diete drastice prin infometare.

6.-4. Administrarea Ganodermei concomitent cu chimioterapia poate avea rezultate remarcabile in cazul pacientilor operati de cancer mamar,de colon sau gastric.
Raport al Dr. Hiroshi Kawai de la Universitatea Kinki
Subiectii experimentului nostru au fost aflati in perioada post-operatorie ptr.diferite cancere sau pacienti care sufereau din cauza efectelor secundare ale chimioterapiei.
Dupa o mastectomie,urmata de chimioterapie,fata unei paciente a devenit foarte inchisa la culoare;dupa administrarea timp de 1 luna a ganodermei,culoarea fetei acesteia s-a ameliorat.
Membrul superior al unei paciente a ramas amortit si umflat dupa o mastectomie;in urma administrarii de ganoderma timp de 1 luna starea de amorteala s-a atenuat in mod semnificativ.
Alti pacienti au consumat ganoderma,impreuna cu alte remedii naturiste,timp de 10 zile dupa operatia de cancer de colon;in consecinta transpirtatia nocturna a disparut,iar pofta de mincare a reaparut.
Dupa ce au suferit interventii chirurgicale in cazul cancerului gastric,o serie de pacienti au acuzat lipsa poftei de mincare;dupa ce au consumat 6 capsule de ganoderma /zi aceasta situatie s-a imbunatatit.

6.-5. GANODERMA previne metastazarea CANCERULUI, amelioreaza durerea si poate creste durata de supravietuire a pacientilor.
Ganoderma face parte din familia ciupercilor,genul Poliporacee si este considerata a fi un tratament eficient al cancerului in tari precum JAPONIA,CHINA,SUA,CANADA,SCOTIA. O serie de specialisti in medicina din diferite tari utilizeaza cele mai noi instrumente stiintifice in scopul efectuarii unor teste clinice. Printre acestia se numara Prof. Ta-Cheng de la Colegiul Medical al Universitatii Nationale din TAIWAN; Prof.Cheng Hui-Hua si Prof. Tung Ui-Chi de la Colegiul Medical din Taipei.
Rezultatele experimentelor lor au dovedit ca Ganoderma este eficienta in tratarea cancerului; informatiile referitoare la aceste experimente, preluate din rapoartele cercetarilor sunt prezentate in cele ce urmeaza:
-componentele anticanceroase ale ganodermei sunt polizaharidele si germaniul.
-eficienta ei este crescuta daca se administreaza concomitent cu tratamentul prescris de medic.
-ea intareste organismul,fortifica sistemul imunitar si reduce metastazarea tumorilor maligne.
-este utila pacientilor operati de cancer esofagian,gastric,mamar,intestinal sau uterin.
-poate elimina emacierea canceroasa,creste apetitul si amelioreaza durerea din faza terminala a cancerului.
-poate fi utilizata concomitent cu alte tratamente antitumorale: interventia chirurgicala, radioterapia sau chimioterapia. Ganoderma nu produce nici un fel de efecte secundare, fiind extrem de eficienta.
Pe baza acestor rapoarte clinice putem observa ca ganoderma poseda reale calitati de prevenire,suprimare si vindecare a tumorilor maligne.

6.-6. Ganoderma este utila in tratarea sciaticii,a varicelor si a afectiunilor reumatice.

6.-7.Ganoderma este eficienta si in tratamentul afectiunilor ginecologice ( dureri menstruale ,ameteli, tulburari de menopauza, etc.)
Raport al Dr. Yoshinori Imanishi de la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie din Imanish.
Specialist in obstetrica-ginecologie a prescris ganoderma pacientelor cu dureri menstruale,ameteli,menstruatii neregulate,tulburari de menopauza sau care aveau dificultati in a ramine insarcinate.
- o pacienta suferind de tulburari de menstruatie,desi casatorita de mai multi ani,nu putea avea copii; dupa 3 luni de administrare a ganodermei,pacienta a ramas insarcinata.

6.-8. Ganoderma poate trata cu succes bolile renale.
Bolile renale sunt unele dintre bolile cele mai dificil de tratat.
Ele includ : -nefrita acuta sau cronica,nefropatia diabetica,
sindromul nefrotic si glomerulonefrita poststreptococica.
Ele pot fi datorate in parte unor valori ridicate ale colesterolului
si glicemiei. Rinichii sunt astfel supraincarcati ,iar sangele nu poate ajunge la capilarele renale. In consecinta poate aparea nefroza,cu edem,retentie urinara,oboseala chiar si uremie.
Prof.Fumio Tsurudani de la Institutul Medical Universitar din Nagoya-Japonia,realizand un experiement pe pacientii suferind de boli renale ,ptr.a verifica eficacitatea ganodermei a observat faptul ca aceasta poate in anumite conditii sa reduca albuminuria,concentratia ureei sangvine si colesterolemian si sa mentina functia renala normala.
Pe baza rezultatelor acestor experimente s-a concluzionat faptul ca prin consumul de ganoderma anumite boli renale pot fi 100% vindecate.

6.-9. Cu GANODERMA ,DIABETUL zaharat nu mai reprezinta o boala de temut.
Dupa cum se stie,cauza diabetului este insuficienta secretie de insulina,ceea ce duce la aparitia unor serioase complicatii. La momentul de fata medicii occidentali folosesc injectiile cu insulina ca principala metoda de tratament a diabetului juvenil.Cu toate ca insulina este capabila sa reduca nivelul zaharului din sange,simptomele caracteristice bolii reapar intr-un timp foarte scurt. MAI mult situatia este asemanatoare unei injectii cu cortizon,prezentind o multime de efecte secundare;insulina este incapabila sa refaca functia pancreasului si accelereaza procesul de imbatrinire a acestui organ.
INSTITUTUL MEDICAL de Cercetare al Universitatii Kinki a descoperit in cadrul experimentelor sale anuale ca Ganoderma administrata corespunzator,poate suplimenta deficitul de insulina si poate permite pancreasului sa isi recistige o parte din functia sa initiala. In plus,ea nu prezinta nici unul dintre efectele secundare ale injectiilor cu insulina.
6.-9. Aparitia bolilor ereditare poate fi prevenita.
Ganoderma reprezinta un tip de hrana-medicament cu peste 2.000 de ani de experienta umana.

6.-10. Ganoderma s-a dovedit a fi eficienta si in tratarea unor boli dificile sau misterioase cum ar fi: bolile ale caror cauze nu pot fi identificate.
- bolile care desi au cauze cunoscute nu pot fi tratate cu medicamente clasice,ptr aceste boli ganoderma poate fi considerata un pretios panaceu,numai ea putind trata cu succes aceste variate afectiuni enigmatice,eliminind de la radacina cauza acestora.

ZECE CAUZE MAJORE ALE MORTALITATII.
1. Tumorile maligne.
2. Bolile cerebro-vasculare.
3. Accidentele.
4. Bolile cardiace.
5. Hipertensiunea arteriala.
6. Hepatita cronica si ciroza.
7. Bronhopneumopatia cronica obstructiva.
8. Diabetul zaharat.
9. Tuberculoza.
10. Suicidul.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
22 137 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Arta/Bijuterii/Cadouri » Altele

PRODUSE ASEMANATOARE CU RAPORT MEDICAL

GanodermaGanoderma
Ganoderma
Ganoderma (Lingzhi,Reishi) Daca stiam ca voi trai asa de mult, as fi avut mai multa grija de trupul meu. ...
Prezentare produse Gano ExcelPrezentare produse Gano Excel
Prezentare produse Gano Excel
Descriere Produse Ganoexcel Romania Cafea Gano 3 in 1. Produs nutritiv compus din Ganoderma, Cafea Braziliana, lapte ...
Filmulete Gano ExcelFilmulete Gano Excel
Filmulete Gano Excel
In aceste filmulete puteti gasi foarte multe informatii despre Gano Excel. Din pacate nu sunt traduse si in limba ...
RAPORT MEDICAL - PRODUSE SIMILARE