Inscrie firma »
Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)

Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)

Tip produs: silozuri cu fund conic pentru cereale umede | silozuri metalice cu palnie conica | siloz metalic pentru stocare cereale
Telefon: click aici0724674768
Producator: european
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Burnich Sergiu
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale ( porumb, grau, floarea -soarelui, etc)

Silozurile metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de silozuri pentru cereale.

Silozurile pentru depozitarea cerealelor pot fi de doua feluri, si anume silozuri metalice pentru depozitare cereale cu fund conic sau silozuri pentru cereale cu fund drept.

Silozurile pentru cereale sunt dotate cu sisteme de ventilatie a cerealelor comandate de sisteme electronice de urmarire a temperaturii din interiorul silozului pentru cereale.

In acest siloz poate pot fi depozitate diferite cereale ( grau, porumb, floarea - soarelui, rapita, orz, orez,etc).
La silozurile cu palnie metalica poate fi introdus un con de ventilatie in interiorul palniei.

Silozurile metalice pentru cereale cu palnie sunt folosite in capacitatile de stocare unde este nevoie de o golire totala a celulelor.

Silozul metalic pentru cereale cu palnie conica este un siloz obisnuit realizat din tabla ondulata sau normala care este montat pe o structura fabricata integral din otel zincat la cald, constituita dintr-un inel circular, avand la baza o palnie metalica si are ca intarituri o serie de coloane realizate cu grinzi HE si un numar adecvat de dispozitive de sustinere si protectie.

Palnia metalica de descarcare, a silozului pentru cereale metalic cu fund conic poate avea inclinatie la 45 grade sau 60 grade si este realizata din elemente modulare produse din tabla zincata la cald, insurubate intre ele.

In functie de spatiul disponibil sau preferinte, putem avea baze de cereale cu silozuri metalice pentru cereale montate pe unul sau mai multe randuri, dar pot fi si depozite de cereale cu silozuri pentru cereale montate in grupaj.

Silozurile metalice pentru cereale cu fund conic sunt foarte bine etansate, stabile si pot fi dotate cu scari interioare-exterioare, usi de vizitare, sisteme de ventilatie respectiv racire si o multitudine de senzori electronici pentru determinarea nivelului sau a temperaturii produsului depozitat, etc.

Diametrele silozurilor metalice cu fund conic pentru cereale sunt cuprinse intre 3.050 mm si 9.930 mm, iar inaltimile acestor silozuri metalice cu fund conic pentru depozitare cereale sunt cuprinse intre 12.360 mm si 23.340 mm.

Silozurile metalice pentru depozitare cereale cu fund conic avand cadru din otel/beton au capacitati in functie de cerinte incepand de la 153 mc pana la 1.349 mc, ceea ce inseamna o capacitate de la 115 tone la 1.100 tone pentru stocarea cerealelor cultivate in Romania, plantelor tehnice (uleioase), produse granulate (ex. zahar).

Silozurile metalice pentru depozitare cereale sunt prevazute cu canal de golire conic sau sisteme de autogolire speciale cu snecuri sau elevatoare.

Dupa necesitate, sistemele de aerisire ale silozurilor metalice cu podea conica pentru cereale pot fi combinate si cu agreagte de racire, ventilatoare de aerisire comandate electronic sau chiar cu racirea ulterioara a cerealelor.

Silozurile pentru cereale pot fi echipate cu multe alte dispozitive auxiliare pentru o stocare a cerealelor in conditii de siguranta si de calitate.

Pentru incarcarea mai rapida in utilajele de transport, recomandam silozuri pentru cereale cu baza conica, asezate pe o structura metalica avand o inaltime care permite intrarea camioanelor sub siloz.

Silozul de tranzit este dotat la partea inferioara cu un inchizator culisant care permite controlul incarcarii utilajului de transport.

Profesionalismul echipei noastre, calitatea lucrurilor pe care le declaram finalizate si multitudinea de referinte sunt un atuu in plus pentru a va convinge ca silozurile noastre pentru cereale sunt cea mai buna alegere.

Va asteptam si pe Dumneavoastra sa ne contactati pentru inceperea unui parteneriat serios in domeniul uscarii - selectarii - depozitarii cerealelor.
PREZENTARE SC USEPREST SRL
LIGHT
MEMBER
SC USEPREST SRL
51 202 accesari
Persoana de contact: Burnich Sergiu
Adresa postala: Str. Tiglariei Nr. 17, Covasna
Localitate: Covasna, Covasna
Telefon: click aici 0724674768
Fax: -
Website:

Activitate firma: uscatoare cereale - silozuri cereale - hedere porumb si floarea soarelui

PRODUSE ASEMANATOARE CU SILOZURI METALICE CU FUND CONIC PENTRU DEPOZITARE CEREALE ( PORUMB, GRAU, FLOAREA -SOARELUI, ETC)

Silozuri cereale cu fund conic din betonSilozuri cereale cu fund conic din beton
Silozuri cereale cu fund conic din beton
Silozurile metalice cu fund conic din beton pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, ...
Grup silozuri metalice pentru depozitare cerealeGrup silozuri metalice pentru depozitare cereale
Grup silozuri metalice pentru depozitare...
Silozurile metalice pentru cereale utilizate de noi pentru grupaje de silozuri sunt fabricate de un mare producator ...
Silozuri metalice cu fund plan pentru cerealeSilozuri metalice cu fund plan pentru cereale
Silozuri metalice cu fund plan pentru ce...
Silozurile metalice cu fund plan pentru depozitare cereale sunt fabricate de un mare producator european, specializat in ...
Silozuri metalice pentru cerealeSilozuri metalice pentru cereale
Silozuri metalice pentru cereale
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de ...
Silozuri pentru incarcare rapida in baza de cerealeSilozuri pentru incarcare rapida in baza de cereale
Silozuri pentru incarcare rapida in baza...
Pentru incarcarea mai facila in utilajele de transport, recomandam silozuri metalice pentru cereale cu baza conica, ...
Silozuri metalice cu destinatie specialaSilozuri metalice cu destinatie speciala
Silozuri metalice cu destinatie speciala
Silozurile pentru cereale utilizate de noi sunt fabricate de un mare producator european, specializat in productia de ...
Transportoare si alte echipamente pentru manipulat cerealeTransportoare si alte echipamente pentru manipulat cereale
Transportoare si alte echipamente pentru...
Elevatoarele cu cupe pentru cereale, transportoarele pentru cereale cu lant si racleti, snecurile pentru cereale, ...
Fabricare si constructie silozuri metalice pentru cerealeFabricare si constructie silozuri metalice pentru cereale
Fabricare si constructie silozuri metali...
Silozurile metalice pentru cereale cu podea plana sau palnie conica sunt fabricate in cea mai noua si mai moderna ...
Uscatoare stationare Stela – AgroDry – pentru cerealeUscatoare stationare Stela – AgroDry – pentru cereale
Uscatoare stationare Stela – AgroD...
Uscatoarele noastre pentru cereale sunt fabricate in Germania de catre compania STELA. Sunt fabricate la standarde de ...
EUR 40000