Inscrie firma »
MMS OPTIMA, tip A+B, 1:1"Family"

MMS OPTIMA, tip A+B, 1:1"Family"

Tip produs: tratament | vindecare | MMS Jim Humble
Producator: Importator Unic REVIVALIQ.ro
 

Prezentare MMS OPTIMA, tip A+B, 1:1"Family"

Cancer, SIDA, Gripa Aviara, Gripa Porcina, DIABET, Astm, HERPES, Artrita, PSORIAZIS, Parazitoze, ULCER, si multe altele, sunt cuvinte care pe unii dintre noi ne infioara !

Ele denumesc suferinte inimaginabile ale unora dintre noi. Daca nu esti prea interesat(a) sa continui atunci te felicitam ! Inseamna ca esti inca sanatos(asa).

Totusi, unii dintre noi poate se confrunta cu probleme de sanatate, dorind totodata o solutie alternativa, mai eficienta si la costuri mult mai mici, mai ales in cazul bolilor incurabile impotriva carora Produsul nostru are efecte cu adevarat miraculoase dupa cum ii spune si numele: Miracle Mineral Supplement.

Solutia perfecta pentru distrugerea bacteriilor, virusilor si cipupercilor parazite. Contine o sticla de 140 ml. de Clorit de Sodiu in concentratie 28%, insotita de o sticla de 140 ml. de activator ce este reprezentat de o solutie de acid citric concentrat. Timpul necesar desfasurarii reactiei este de numai un minut dupa care solutia MMS este gata de utilizare. Este eficient si in concentratii foarte mici de ~0.5 ppm (parti per milion). Sticle PE de calitate superioara in conformitate cu normele europene in vigoare si ambalare perfect sterila in incinta cu atmosfera controlata ISO clasa 8.

Pachetul contine :

- 1x MMS - 140 ml.

- 1x Activator - 140 ml.

Alte detalii :

- Ambele sticlute sunt inchise ermetic cu sigiliu de siguranta.

- Capace cu picurator precis pentru dozaj exact.

- Nu exista posibilitatea de a confunda sticlele datorita ambalajelor de culor diferite.

- Timp redus de asteptare dupa amestec - 1 min.
PREZENTARE R********
MEMBRU
GRATUIT
R********
2 362 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Tratament - Vindecare