Inscrie firma »
SISTEM DE ALARMA WIRELESS GSM/SMS CHUANGO GO2

SISTEM DE ALARMA WIRELESS GSM/SMS CHUANGO GO2

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare SISTEM DE ALARMA WIRELESS GSM/SMS CHUANGO GO2

Noul sistem de alarma wireless si GSM/SMS O2 de la Chuango, este foarte simplu de folosit si in acelasi timp, inovator. O2 are un design ultra-modern, avand un finisaj de culoare alba, lucios si elegant, potrivit oricarui spatiu din apartamentul dumneavoastra. Centrala poate fi controlata prin aplicatia de mobil, descarcata gratuit pe Android sau iOS. Sistemul permite conectarea a maxim 10 telecomenzi si 50 de senzori wireless, avand incorporate 1 milion de combinatii de coduri RF pentru o stabilitate maxima. Temperatura de functionare a dispozitivului porneste de la -10 grade Celsius si, poate sa ajunga pana la +55 grade Celsius.

Sistem tactil de monitorizare

Designul ultra modern al sistemului de alarma Chuango O2 este bazat pe o cartela GSM (cartela GSM este necesara pentru comunicare) si se potriveste oricarui proiect de imbunatatire a casei pe care il faci singur. Aceasta alarma iti va ajuta familia sa fie protejata, fara nici un fel de taxe lunare de monitorizare a alarmei. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti cartela SIM in panoul de control, iar atunci cand este detectat un intrus, sistemul va trimite un SMS sau un apel proprietarului.

Control cu ajutorul aplicatiei

Sistemul de alarma Chuango O2 este valabil pe PlayStore(Android) sau in AppStore(iOS). Odata ce l-ati setat pentru centrala dumneavoastra O2 acesta poate sa administreze si sa interactioneze cu intregul sistem. Cu ajutorul aplicatiei puteti: Arma/Dezarma, seta Delay intrare/iesire, puteti redenumii accesoriile, puteti sa redati sunete pre-inregistrate sau sa comunicati audio bi-directional, toate aceste functii le puteti folosii direct de pe smartphone-ul dumneavoastra oricand, orunde!

Prietenoasa cu orice utilizator

Sistemul de alarma Chuango O2 ramane la fel de fidel ca vechile sisteme Chuango. Pur simplu va conectati la o retea si descarcati aplicatia Android sau Apple, apoi adaugati senzori wireless si alte accesorii. Puteti manevra diferiti senzori, precum volumul sirenei, adaugare/eliminare senzori, si alte setari intuitive pe care le puteti face cu un singur deget cu ajutorul unui telefon smartphone.

Detector PIR multifunctional

Functia pentru salvare de energie (Energy Save) se activeaza atunci cand senzorul PIR este declansat. Daca ai trecut pe langa senzorul PIR, dureaza 3 minute pana cand senzorul se armeaza din nou. Astfel senzorul economiseste baterie! Animalele tale se pot plimba fara probleme prin casa atunci cand armezi alarma. Sistemul are senzori cu imunitate la animale si asftel acestea nu vor declansa o alarma falsa. Folosind tehnologia cu infrarosu proprietara si un algoritm sofisticat, senzorul de miscare PIR-910 detecteaza cu acuratete miscarile corpului uman si elimina cu eficienta alarmele false date de interferente sau diferente de temperatura. Este usor de configurat, ecologic si de incredere.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
995 650 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

SISTEM DE ALARMA WIRELESS GSM/SMS CHUANGO GO2 ESTE LISTAT IN: