Inscrie firma »
Sistem de alarma wireless Chuango AW2

Sistem de alarma wireless Chuango AW2

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sistem de alarma wireless Chuango AW2

Noul sistem de alarma wireless AW2 de la Chuango este foarte simplu de folosit si este menit sa monitorizeze permanent locuinta, fiind conectat la routerul dumneavoastra. AW2 are un design ultra-modern, cu un finisaj de culoare alba, lucios si elegant, potrivit oricarui spatiu din apartamentul dumneavoastra. Centrala poate fi controlata prin aplicatia de mobil, descarcata gratuit pe Android sau iOS. Sistemul permite conectarea a maxim 10 telecomenzi si 30 de senzori wireless, pentru o stabilitate maxima. Temperatura de functionare a camerei porneste de la 0 grade Celsius si poate sa ajunga pana la +55 grade Celsius.

Protectie garantata

AW2 este un sistem de alarma monitorizat, functional imediat ce este conectat la un router Wi-Fi. Puteti adauga cu usurinta senzori sau accesorii la sistem, cu ajutorul aplicatiei de pe telefonul smart. Sistemul de alarma este ideal pentru resedinte si magazine mici.

Operare intuitiva

Sistemul de alarma wireless AW2 ramane fidel functiei \"plug-and-play\". Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti cablul de alimentare, descarcati gratuit aplicatia de pe iOS sau Android, configurati Wi-Fi-ul, adaugati si imperecheati senzorii si accesoriile wireless si va puteti bucura de stabilitatea si functionalitatea oferita.

Notificare in timp real

Atunci cand este declansata alarma, sirena incepe sa sune foarte zgomotos, la o putere de 85 decibeli. De asemenea, sistemul va trimite notificari in timp real, tinandu-va la curent cu ce se intampla, oriunde v-ati afla.

De garda 24/7

Sistemul functioneaza non-stop si ramane vigilent in orice moment, fara pauze. Bateria de rezerva asigura 20 de ore de functionare in caz de pana de curent sau sabotaj.

Usor de folosit

Fara cabluri si fara alte batai de cap, AW2 este un sistem inteligent ce va creste odata cu dumneavoastra. Sistemul este compatibil cu senzori wireless de usi/geamuri, senzori de miscare, inundatii, gaz sau fum.

PREZENTARE S*************
MEMBRU
GRATUIT
S*************
993 180 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Camere video ascunse - Supraveghere video - Alarma antiefracte

SISTEM DE ALARMA WIRELESS CHUANGO AW2 ESTE LISTAT IN: